RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

Sanjalica1980 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (25.6.2014 16:57:46)

Draga Daco, ja ti se ne razumem jos u te testove pa zato nista ne pisem ali da znas da sam uz tebe.

Ja sam sigurna da ce to biti sve ok.

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

[sm=smiley31.gif]

Trcosava -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (25.6.2014 17:20:08)

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

Zenice,nisam nikad radila UZ vag.sondom, kog precnika je ta sipka i da li boli? [sm=zmeden.gif]

[sm=jezicek.gif] sorry ali morala sam da se nasmejem

Reče ti i Sanjalica, a i ja ću da ti dočaram. Nije veći od onoga što ti napravilo tu bebu, a niti boli

Ipokrisia -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (25.6.2014 17:48:38)

IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980

Draga Ipokrisia, ne brini ,nista ne boli. Po mojoj proceni ima oko 1,5cm u precniku a gurnu ga koliko je potrebno. Da mi se ne zabrines zbog duzine kada ga vidis [sm=smiley36.gif]

hahahhaa [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ma rekla mi drugarica kad je bila trudna pa isla na tu vag.sondu i kao bolelo je valjda se zgrcila nesto, i ja se zacudila, al dobro[sm=smiley36.gif]

ivaMark -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (25.6.2014 17:53:07)

Zdravo [sm=nosecka.gif]

uh, ne mogu da pohvatam sta ste pisale, iskreno i dalje patim za podeljenim tromesecjima [sm=smiley36.gif]

Papu i kolposkopiju sam radila bez problema u prvoj trudnoci i to na pocetku, i sada u drugoj papa test normalno... Mislim da hlamidija miko i ureaplazma bi trebalo da se rade jer mogu da stete plodu, koliko sam ja upoznata [sm=zmeden.gif]

Daco, probaj da budes smirena... Javi sta si uradila u svakom slucaju [sm=smiley31.gif]

Koliko bebicaaaa za jedan dan [sm=smiley1.gif] kao da su bile na takmicenju koja ce pre.

Ipo, srecno danas na UZ i opusti se malooooooooooo... sve je to normalno u trudnoci, ne bi ti sigurno gurali nesto sto ne treba dole, nije to sipka cime se radi UZ, videces [sm=smiley1.gif]

Ne mogu da verujem da imam jos dva meseca do kraja... a nista nisam jos spremila za bebu. Mm me opasno nervira-njemu je sve: lako cemo, pa imamo nesto, ima vremena, itd....ludim,

mika79 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (25.6.2014 18:11:50)

Trudnice[sm=smiley31.gif] kako vam "prija" ovo vreme? Ja sam sva ošamućena[sm=zmeden.gif]
Daco po meni ti je najmerodavniji dabl, tebe niko ne može da natera da radiš ac ako nećeš, nadam se da ćeš rešiti dilemu. Ipokrisia srećno na uz, ne brini ništa te neće boleti, a ako čuješ srculence to će bilti najlepša muzika[sm=smiley1.gif]
IvaMark mi smo počeli da kupujemo po malo, sad mi se mm razboleo pa smo zastali sa kupovinom, a mene noćas uhvatila frka da li ću stići sve da pripremim, čak sam se uplašila da ću se prevremeno poroditi.

Ipokrisia -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (25.6.2014 20:06:44)

video se mali bebac od svega nekoliko milimetara i vidi se srcana radnja![sm=bravo.gif] nije htela Dr da pusti zvuk,kaze bolje je za 2 nedelje,za sad je ok sve, samo cekam rezultate brisa...papu nismo sad, to ce kad malo odmakne jos trudnoca

Ivanka 75 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (25.6.2014 20:08:20)

Ipokrisia [sm=bravo.gif]
Sad ooopušteno [sm=smiley31.gif]

Verolina -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (25.6.2014 20:17:48)

Ipokrisia, bravo[sm=bravo.gif]

Ana13 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (25.6.2014 20:42:04)

Iskucala sam dugaaaacak post i nestao je kad sam htela da ga posaljem [sm=zz_poop.gif] (uvek sam se pitala gde moze da se iskoristi ovaj smajli [sm=jezicek.gif])

Sad cu da kuckam neku skracenu varijantu...
Bravo za srculence,Ipokrisia [sm=bravo.gif].Vidim da si prezivela sondu [sm=smiley36.gif]
Dacika,ako ti je UZ dobar,nemoj da se nerviras oko dabl i tripl testova.Za mene su oni cista glupost.UZ mi je merodavniji.AC je vec ok,ali ako ne zelis to da radis,niko te nece naterati.Uzivaj i mazi stomacic.Beba ne voli kad je mama nervozna i tuzna [sm=smiley31.gif]

Bila sam danas na 4d.Sve je odlicno,merili smo koskice,organe,kicmu,glavicu i stomacic,brojali prstice,gledali bebu kako zeva.Tata se raspilavio na taj prizor [sm=zz_redface.png]
Jos nisam nacisto da li da jurim neku vezu za porodiliste ili da odem kad krene, pa sta bude.Dok se ja smislim,porodicu se [sm=smiley36.gif]
Ko nam je sledeci na spisku? Pratim vas redovno,ali nezgodno lezim i ne mogu da kuckam sa jednim prsticem,a i pola zaboravim sto procitam.Zaglupavela sam u zadnje vreme [sm=zz_confused.png]
Pozdravljam vas stomacici,a i one bez stomaka sto nas prate [sm=smiley31.gif]

daca77 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (25.6.2014 20:52:03)

Hvala sto mislite na mene[sm=smiley1.gif]
Bila kod dr koji mi kaze da na UZ sve savrseno, da ne postoji nikakva sitnica koja bi ukazivala na anomalij, da bi to videla dr Novakov jos pre njega i da UZ slika nije indikacija za AC. Ostaju te godine i razlika izmedju starosti trudnoce po UZ i poslednjoj [sm=hudicek1.gif] i to daje razlicite vrednosti Tripla. Po njemu, ne treba raditi NIFTY. Sve ovo nam je potvrdila i biohemicarka u drugoj laboratoriji, stim sto je napomenula da je Tripl jako nepouzdan i da ga mnogi dr ne traze.
Pitam se ja da li su svi ovi ljudi normalni?! Samo me bez veze cimase zadnjih 24h.
Ana13, pa mi smo jos u 12 nedelji brojali prstice, gledali besiku, zeludac, mozak bebin u NS. I mm se odusevio, a monitor preko 1m i beba dodje ogromna...na kraju stavila rucice preko lica, valjda smo joj se smucili[sm=smiley1.gif]

glukica -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (25.6.2014 20:52:19)

Cao zenee, evo i ja da se javnem radila sam neke analize osnovne iz krvi i na viruse itd. Sve je dobro! A bila sam danas i na uz i cula sam bebino srceee, joj bas sam se raznezila!!! Kaze dr da je sve super, skolski :) malo sam tuzna sto sam sama u bg-u , muz mi je u Nemackoj, ali za 10 dana idem svom muzicu i jedva cekam :) sve vas puno pozdravljam!

vonavoj -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (25.6.2014 20:53:45)

Ana,jel imate i snimak 4d?
I ja sam ispisala post i izbrisao mi sve[sm=zz_banghead.gif]
danas sam radila,posle isla sa cerom kod drugarice,koja je trudna 7 nedelja vise od mene..ijaoj,ala cemo da se druzimo!

Ivanka 75 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (25.6.2014 20:59:35)

Daco, dobar lekar zna kako da gleda nosnu supljinu, po njoj se vidi da li ima neka anomalija, tj daunov s.

Verolina -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (25.6.2014 21:02:37)

Ma nasa Dacika nosi savrsenciju od cure, nego se malo vise brine bespotrebno.[sm=bravo.gif]
Anci, mogu da zamislim taj divan osecaj.
Von, ja dok trepnem dva puta ti ces se poroditi. Meni tvoje trudnoce lete[sm=bravo.gif]
Ivanke, ajmo kod njih, bas mi se nesto pozelelo njihovo drustvo[sm=bravo.gif]

daca77 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (25.6.2014 21:05:00)

[sm=smiley31.gif]
Uh...kako sam danas bila besna, kako sam se sukobila sa dr iz Neolaba...zovu me posle na 15min.i salju razl.verzije tripla i jos vise me tako razbesnese.

Ana13 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (25.6.2014 21:05:02)

Daco,pusti te dr i uzivaj u stomacicu.I mi smo ranije sve merili i gledali,ali sad smo opet.Sad je sladja [sm=zz_inlove.gif]
Von,dobili smo cd,ali ne radi.Probali smo ga i na kompu i na lap topu.Pise da je prazan.Moram sutra do poliklinike da vidim sta su mi uvalili [sm=zmeden.gif]
Glukice,cestitam i tebi za srculence [sm=bravo.gif] Sve ce biti jos lepse kad podelis te trenutke sa muzicem. Ovaj moj ne propusta ni jedan pregled (ni drzavno,ni privatno).Dr sto radi drzavno je odusevljena sto on dolazi i vise se njemu posveti nego meni [sm=smiley36.gif] Kod privatnog je vec normalno da dolaze i muzevi.
Dobila sam prvi kg,a i stomacic mi se lepo vidi.Slikacu ga ovih dana.Cu da odradim jedan selfi stomaka [sm=jezicek.gif]

daca77 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (25.6.2014 21:06:18)

Ana, a kog dr posecujes, privatno?

vonavoj -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (25.6.2014 21:09:18)

verka [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]..ide vreme!
ana,uvalili vam[sm=jezicek.gif]
daco,i ja mislim da je nuhalni nabor najbolji pokazatelj!a sta ti je dr iz laba rekao?

daca77 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (25.6.2014 21:12:09)

Von, dr iz laba kaze da mogu ponoviti tripl kod njih, na osnovu istih parametara sa UZ, ali da cu dobiti isti rezultat, jer istu metodu koriste. Kaze da sto je beba naprednija i starija po UZ u odnosu na zadnju [sm=hudicek1.gif], to se povecava rizik od anomalija.

Ipokrisia -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (25.6.2014 21:12:12)

Ana 13, haahah da da, ma nju nisam ni oset_ila, nije uopste bolno, ali ona spravica od spekuluma mi je i dalje nocna mora [sm=smiley36.gif]

vonavoj -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (25.6.2014 21:14:58)

svasta..to bas nema logike,meni je beba isla 5 dana napred..pa je ok bio rezultat!
a da li ima neki kvadri test,lupam..i taj govori o nekim anomalijama,predispoziciji..nemam pojma..moram da guglam!
OVAJ TEST ..trazi da ti radi![sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

vonavoj -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (25.6.2014 21:18:20)

glukice,super!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Cecana -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (25.6.2014 21:18:53)

Daco ako je sve u redu po ultra zvuku i ako ti imas strah od odlaska na AC( ja sam imala i jos me dr. uplasila dodatno,pa sam isla na nifty), nemoj da ides na AC. Mislim i da godine kod tebe nisu rizik-koliko znam imas 33g. Do pre par godina se islo na AC samo ko ima preko 35.
Mislim moj zakljucak je da u zemlji Srbiji trudnica treba da ima konjske živce da pregura sve manje vise nepotrebne analize i cimanja.Da ne kažem da lekari uopšte ne paze šta govore trudnicama i da li će to da utiče na njihovo psihičko zdravlje.
Ipokrisija [sm=bravo.gif] za srculence.

Ana13 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (25.6.2014 21:19:43)

Daco,isla sam u Ginobsis.Ali bih da nadjem nekog dr sto radi u porodilistu,ako zatreba veza. A sto ne radis analize u Human? Ja sam tamo radila te neke ozbiljnije (ogtt,dabl,uz dojke,,,),a u neolab samo kks i urin radim jer su mi u ulici pa da se ne cimam za to do humana.Nekako mi je H ozbiljniji,sta ga znam [sm=zmeden.gif]
Ipokrisia,sonda na prvi pogled izgleda kao crnac,ali kad udje,vise lici na kineza [sm=jezicek.gif]
Verka,cekamo te i rado primamo u drustvo [sm=smiley31.gif] Ti rece i do Nisa da dodjes (jos prosle godine),pa te nema.Neozbiljna si [sm=zz_rolleyes1.png]

Ivanka 75 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (25.6.2014 21:21:22)

IZVORNA PORUKA: Verolina

Ivanke, ajmo kod njih, bas mi se nesto pozelelo njihovo drustvo[sm=bravo.gif]

Ajde, ruku pod ruku pa putem od žute cigle idemo "Somewhere over the rainbow" [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>