Ana13 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (25.6.2014 20:42:04)
|
Iskucala sam dugaaaacak post i nestao je kad sam htela da ga posaljem [sm=zz_poop.gif] (uvek sam se pitala gde moze da se iskoristi ovaj smajli [sm=jezicek.gif]) Sad cu da kuckam neku skracenu varijantu... Bravo za srculence,Ipokrisia [sm=bravo.gif].Vidim da si prezivela sondu [sm=smiley36.gif] Dacika,ako ti je UZ dobar,nemoj da se nerviras oko dabl i tripl testova.Za mene su oni cista glupost.UZ mi je merodavniji.AC je vec ok,ali ako ne zelis to da radis,niko te nece naterati.Uzivaj i mazi stomacic.Beba ne voli kad je mama nervozna i tuzna [sm=smiley31.gif] Bila sam danas na 4d.Sve je odlicno,merili smo koskice,organe,kicmu,glavicu i stomacic,brojali prstice,gledali bebu kako zeva.Tata se raspilavio na taj prizor [sm=zz_redface.png] Jos nisam nacisto da li da jurim neku vezu za porodiliste ili da odem kad krene, pa sta bude.Dok se ja smislim,porodicu se [sm=smiley36.gif] Ko nam je sledeci na spisku? Pratim vas redovno,ali nezgodno lezim i ne mogu da kuckam sa jednim prsticem,a i pola zaboravim sto procitam.Zaglupavela sam u zadnje vreme [sm=zz_confused.png] Pozdravljam vas stomacici,a i one bez stomaka sto nas prate [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|