Mille -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (18.6.2014 9:13:05)
|
Trudnicice drage..dobro jutro vam zelim. Citam o bolovima i sekretu. I neko je vec pre mene napisao, to je drugo stanje. Prvo, treba da uzivamo, iako je to lako reci ako ti nista ne fali, ali yreba da se poteudimo da se opustimo. Trudnoca nije bezbolno stanje. Sve se menja. Pomeraju se organi, guraju, smanjuje prostor, bebica nas suta gde stine, materica - misici se razvlace. Bol koji ne traje danima i nije ostar i prejak je po meni normalan. Ja ne znam da li sam imala menstrualne bolove ali bolelo je. Te s jedne strane pa s druge, pa me nesto presece itd. Celu trudnocu, smatrala sam to sve normalnim. Sekret mi je pojacan od pocetka teudnoce ali nije gust i providan je i to je normalno. Menjam gace 3, 4 puta dnevno, operem se i idem dalje. Ja svima kazem, sigurno mi je lakse nego drugim zenama jer je moja trudnoca isla skolski. Super sam se osecala i i dalje se super osecam. Juce sam slusala na stetoskop kako bebi kuca srce. Sad je to bas lepo primetan zvuk. Najlepsi :-) Danas mi je prvi dan porodiljskog odsustva. I vec bih nazad na posao :-) Ja bih komotno radila jos barem dve nedelje. Ali zakon je zakon. Hvala bogu i kod kuce imam posla, ribanje, raspakivanje, montiranje, pranje..valjda ce se koliko toliko srediti stan do bebca. Ljubim vas sve.
|
|
|
|