Mariya -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (16.6.2014 16:54:31)
|
U sredu idemo na kupanje, bas tako sam i ja mislila, ponecu sve donje delove kupacih[sm=smiley36.gif] pa cu da ih menjam redovno. Grozna mi je i sama pomisao da stavljam tampone[sm=smiley5.gif] Degu,pa ti polako brojis sitno[sm=bravo.gif] jesi li spakovala torbu? (pakuj se, meni je porodjaj sa lu krenuo sa 37+6[sm=smiley1.gif])[sm=smiley1.gif] IZVORNA PORUKA: Sanjchezze Trudnice moje, imam jedno pitanjce... Kada ste rekli ili kada planirate da kazete roditeljima za trudnocu? Kad sam otkrila da sam trudna sa Lu, odmah sam rekla sestri, jos iste nedelje saopstila sefu i otisla na bolovanje, a sa punih 8.ned., posle 2. UZ smo rekli mojima i svekrvi, ostali su saznali od njih. Ma svima sam pricala da sam trudna, bili smo presrecni!! Sad nismo hteli preterano da se hvalimo, ali kad su mi pocele uzasne mucnine i povracanje morala sam da kazem svekrvi jer mi je trebala pomoc, nisam mogla sama da budem sa Lu, ja grlim WC a ona treba da jede,pije,obuce se i igra se... I ovaj put se toliko ne hvalimo da ni dan/danas mnogi ne znaju da sam trudna (a ja 6. mesec), ovaj put mislim da onaj ko treba da zna - saznao je. I to smo im rekli tamo posle 12. nedelje, kumovima, prijateljima i sl.
|
|
|
|