RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

Njica -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (12.6.2014 16:29:11)

Ipokrisia,dobrodoslaa,pratila sam teme u Zatrudnjivanju, cestitam ti mnogo![sm=bravo.gif]
Smejaliceee, tri puta [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

ivaMark -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (12.6.2014 16:51:00)

IZVORNA PORUKA: mika79
Ivo imaju trudnice prednost posle svih preko veze i kad se smisle da počnu da rade[sm=zz_banghead.gif].
pa da, i ja pitam gluposti a ynam da je tako svuda, na zalost.

Pari, super za kumu [sm=bravo.gif]

Mika, meni niko nije trayio taj nalaz, TSH [sm=zmeden.gif]

Von, super za grlic a pritisak je i meni kada merim kod dr visi, sada je bio 130 (i nesto) sa skoro 90, a inace mi je oko 110/70 u trudnoci.

Branki, sta te briga sto si belaaaa... Nekada sam se i ja tako oterecivala a sada bih isla i sa ovolikim stomakom na plazu i bela kao sir (samo da nadjem velicinu kupaceg kostima [sm=jezicek.gif]), pa trudna si, nisi ubila coveka pa da te bude sramota sto svi gledaju u tebe, trebas da uzivas sada a ne da mislis o tome ko ce sta da kaze za stomacic. U prvoj trudnoci dok nisam saznala da sam trudna sam se kupala u bazenu i reci... Treci mesec mislim da sam bila trudna kada smo isli na more. Uzivaj. Ne moras da se kupas ali nogice moyes da pokvasis.

mika79 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (12.6.2014 16:56:24)

Ivo ja imam problema sa štitnom žlezdom pa je kontrolišem na mesec-dva, tebi su hormoni uredni pa nemoraš da kontrolišeš. Čula sam se dr. i povećala mi je dozu eutiroxa.

glukica -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (12.6.2014 17:25:11)

Cao zene evo i ja da vam se pridruzim ovde [sm=smiley1.gif] 5 i po nedelja trudna [sm=bravo.gif] imam odmah jedno pitanjce, ja ne zivim u Srbiji a trenutno sam tu kod roditelja, i ovde sam isla na ultrazvuk juce dr vidi samo mesak 8,4 mm .. Rekla mi je da dodjem jos jednom 24-25. og da bi videla da se embrion lepo razvija! Ali dala mi je gomilu nekih analiza da uradim tipa krvne slike, urina, krvna grupa itd... Treba mi Vase misljenje , ja se vracam u Nemacku 6. og jula, jel nije to kasno da ne odradim te analize u Srbiji nego tamo kad se vratim.. Da ne placam ovde bezveze sve privatno, kad tamo imam osiguranje.. Otisla bih samo na ultrazvuk jos jednom da budem mirna [sm=smiley1.gif]

ivaMark -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (12.6.2014 17:28:58)

Mika, nisam ynala da imas taj problem... nadam se da ti ne smeta [sm=zmeden.gif]

Glukica, licno ja bih odradila krv i urin... krvna grupa ti ne treba jer neces ovde da se poradjas (pretpostavljam)

glukica -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (12.6.2014 18:49:03)

Ne, tamo cu se poroditi. Evo pisem sta mi je dr rekla da odradim : krvna grupa i rh faktor, hemogram, urin, urinokultura, toxoplasma, rubella i VDRL.

degu -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (12.6.2014 18:57:41)

Glukice dobro nam došla [sm=bravo.gif]
ja sam oko 10. nedelje prvi put vadila krv.
Miko zaboravih da ti napišem, meni je tsh ludovao, skako i na 9, 3 puta mi je povećavana doza i konačno se stabilizovao. Bitno je da ima dosta t4, tako da bebi neće faliti, mada ona sad ima već i svoju štitnu žlezdu, tako da no sikiriki. Verovatno ti treba malko veća doza i to je to.

pari -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (12.6.2014 19:34:50)

ja sam prvi put vadila krv tek u 5.mesecu i od tad jednom mesečno...

smejalice, najbolje da se konsultuješ sa jednim ili dva lekara i da na kraju sama odlučiš šta je najbolje...

Njica -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (12.6.2014 20:21:23)

Ja sam krv vadila u 9.nedelji,obicna krvna slika gvozdje itd, nisam rubellu itd. Sta je VDRL, glukice?[sm=smiley1.gif]

glukica -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (12.6.2014 20:27:20)

Nemam pojma ni ja sta je to [sm=smiley1.gif] pa ne znam zene, mozda uradim samo urin zbog bakterija da budem sigurna da nemam nista! A ovo ostalo ce mi verovatno raditi u Nemackoj! Znate sta je jos i najgore da radim ovde svakave analize, placam i posle mi to i ne prihvate u Nemackoj .. Sto je vrlo verovatno :(

wivern -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (12.6.2014 21:13:10)

Vdrl je test za antitela sifilisa ako se ja dobro secam. Nije nista strasno samo malo idiotski zvuci. Ja sam radila taj test pred vto, kao i hiv, rubellu..ma mislim da sve to mozes i u nemackoj..ja bih samo toxoplasmosu uradila ovde...

ANDJEELA -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (12.6.2014 22:33:50)

Dobro vece trudnice! Nestizem da se javim,jedva cekam da procitam sta ima na forumu,kada se ustalimo-javljam se,sada da vas obavestim da sam postavila sliku Mihajla. Sve vas puno[sm=smiley31.gif]

Njica -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (12.6.2014 22:37:26)

Hvala wivern, jel su te analize obavezne u toku trudnoce?
Andjela, premeden je, ali premedeeeen, cela sam se istopila sad!![sm=smiley31.gif][sm=smiley14.gif]

ivaMark -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (13.6.2014 12:51:18)

Glukice, jesi li rekla dr u Srbiji da zivis u Nemackoj, mislim...sta ce mu krvna grupa [sm=zmeden.gif]

Jedva sam ustala jutros iz kreveta, kako me boli desna prepona, pa to je strasnooooo....

eca89 -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (13.6.2014 12:52:17)

Cao trudnice, ja sam danas bila na UZ, 7+2, srculence kuca, sve je ok. Dala sam krv i urin na analizu, s'tim sto je urin bio totalno taman, tako da sigurno imam neku upalu i bakteriju [sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif], ali cekam. [sm=smiley31.gif] sve!

glukica -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (13.6.2014 13:04:12)

Ivamark jesam rekla sam dr da ne zivi
Ovde, ali me iskulirala i samo pisala sta sve treba da radim... Pominjala je i briseve, ali kad sam joj opet naglasila da se uskoro vracam tamo.. Kao pa dobro ne moramo sad briseve, samo jos jednom na ultrazvuk da dodjem :) jedino mi je rekla da nastavim sa metforminom, a moja dr u Nemackoj mi je rekla da prekinem cim saznam da sam trudna.. Sve devojke ovde su me posavetovale da ne prestajem, ali mene sve to tako nervira sto svaki dr prica dtugacije.. A kad budem rekla mojoj dr da nisam prestala osecam da ce da povileni, nece mi ni recepte davati verovatno :( jao zene, muke sa njima... Iva Mark sto te boli prepona? [sm=zmeden.gif]

glukica -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (13.6.2014 13:05:13)

Eca89 superr za srculence!!! [sm=bravo.gif] bas slatko, ja cekam 24. ti za uz!

ivaMark -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (13.6.2014 13:10:38)

Glukice a mozes li da nazoves svoju dr i da je pitas sta da radis? To bi bilo najbolje, da ne pametujemo mi [sm=smiley36.gif]

Prepona mislim da me boli jer je bebac u sedecem polozaju pa mi stvara pritisak tu... a i trebam da mirujem a ja bas i nisam u mogucnosti da bas mirujem [sm=smiley1.gif]

Eca, super za [sm=smiley27.gif]

Smejalice, sada tek vidim tvoj post i cestitam na trudnoci... Mozda bi mogla da sacekas malo sa odlukom da vidis kako ce se bebaci razvijati... Lepo je Degu napisala, sama redukcija je rizicna, iznesu zene i trojke, naravno uz pracenje ali ako je sve ok za sada... ne znam.

glukica -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (13.6.2014 13:16:54)

Sto se tice tih analiza, mojoj dr u Nemackoj ne verujem da treba bilo sta odavde! Sigurno ce mi dati da radim analize kad dodjem tamo! Nego sam se ja uplasila da li mozda cisto zbog sebe da uradim nesto, bacila me ova dr ovde u razmisljanje [sm=zmeden.gif] koji si mesec IvaMark?

ivaMark -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (13.6.2014 13:25:02)

Gliki, idi na UZ i ako hoces krvnu sliku, urin... Ostalo ces u Nemackoj, ne znam sta bih ti drugo napisala...
A ja sam u sedmoooom, krajem avgusta mi je termin [sm=smiley1.gif]

Sanjchezze -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (13.6.2014 14:39:10)

Zdravo trudnice moje [sm=smiley1.gif] Kako ste, kako izdrzavate ove vrucine?
Ja danas idem na kontrolu, da vidimo koliko smo porasli, jedva cekam [sm=bravo.gif] Malopre mi dosao postar, nosi neki paketic, ja otvorim kad ono portiklica iz Novalac kluba, joj koliko sam se raznezila... poceh da [sm=smiley19.gif] zbog portiklice... blesavi trudnicki hormoni [sm=smiley36.gif]

Štetica -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (13.6.2014 15:08:28)

Sanjchezze kod koga ides na uz,tj. ko ti vodi trudnocu?
Ja sam razmisljala o Budimirovicu da idem privatno,mada svi me nesto odgovaraju jer mi je u dz Subotic koji vazi za strucnjaka za uz. Nisam pametna

Sanjchezze -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (13.6.2014 16:42:30)

Stetice meni trudnocu vodi Mirkovic privatno, on radi i u dz ali na klinici ima mnogo dobar uz a i odusevljena sam koliko je paznje i vremena posvetio da meni i buducem tati objasni sve... tako da on je moj definitivno izbor. Za Budimirovica ne znam, nisam nikad isla kod njega a za Subotica znam da je odlican. Jesi ti iz Valjeva draga? [sm=smiley1.gif]

Štetica -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (13.6.2014 20:26:20)

Sanjchezze ja sam iz Lajkovca. Nisi ni ti naivna,aj sto im je klinika opremljena nego je i dr bas zgodan a uz to jos i mlad[sm=smiley1.gif]. Na expertski cu kod Bana,u bolnicu,posto sam njihov dugogodisnji pacijent,sa steriliteta,nego se premisljam gde od 12-e nedelje nastaviti. Privatno mi negine bar 10-ak hiljada mesecno. Nisam pametna.

Sanjchezze -> RE: Trudnice (1 - 42 nedelje) 06/14 [chat ] (13.6.2014 21:06:41)

Stetice dr. Milan je divan, mlad, lep i fantastican lekar. Ja ti ga preporucujem od srca. Ma nema sanse da te kosta 10.000 mesecno. Pregled i uz su 3500 i lab analize 1200... to radis na 4 nedelje. Ja sam se malopre vratila sa kontrole, moja tackica je porasla bas bas, sad smo 30,04mm [sm=bravo.gif] 9n+5d. Videla sam malene rukice i nogice i nisam mogla da poverujem kako se sve dobro vidi, cak je malac sutirao nogicama po maminom stomaku, malo je falilo da zaplacem od srece. Dr nam je rekao da je veoma zadovoljan i kontrola nam je za dve i po nedelje, zbog double testa. Stetice, ti i ja smo tu negde sa trudnocom, jel da? I moramo ugovoriti neku limunadu kad dodjes u Va [sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>