RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Trcosava -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (12.6.2014 7:15:09)

Prestaće, meni je tako par dana bilo, ja sam mislila da ću dobiti [sm=smiley36.gif]

Ja danas odo' na prvi pregled i da vidim kad idem na nuhalni i gde [sm=smiley36.gif] makar jednu misteriju da rešim

branki* -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (12.6.2014 7:18:51)

ajde,trco,javljaj sta je bilo[sm=smiley1.gif]
da,prestace taj bol,ne brini.

Ipokrisia -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (12.6.2014 7:21:04)

Ja to osecam vise kao neki pritisak dole ka izlazu kao da nesto pritiska...i to uglavnom ako sma uspravna ili hodam,u stanju mirovanja slabo...valjda ce proci,mozda se rasteze materica...

Trco, neka samo ide napred sve lepo!! [sm=bravo.gif]

bubulence -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (12.6.2014 9:33:59)

Ipo you won, sada se opusti [sm=smiley36.gif]. mene je stomak boleo 10ak dana i ona prestao i vise ne boli.
u poned. kada sam zvala dr zbog sekreta rekao mi je da ne dolazim na pregled jer jos nista ne moze da vidi nego da dodjem u petak. to je tek 10 dana kasnjenja, zar nija rano? planirala sam tek sledece nedelje

Ipokrisia -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (12.6.2014 9:39:30)

ja cu morati na pregledu da odradim i Papu i sve, nisam skoro bila kod ginica...sto kaze Trca kod nas je sve to nesto rigorozno i sve smo zaplasene, u Belgiji npr kaze mi drugarica na redovan gin.pregled preporuka je 1 u 2 godine...takodje ne daju ni svaki cas bezveze da vadis krv da bi eto cisto video krvnu sliku...ali istina je da oni zive verovatno u zdravijem okruzenju nego mi i da su manje pretrpeli stresa nego mi na ovim podnebljima...

7marii -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (12.6.2014 9:41:12)

Jutro [sm=nosecka.gif] moje,moram tako, ovog meseca se puno crtica obradovalo [sm=angel.gif]
Ja pijem [sm=kava.gif] a vi je smanjite na minimum [sm=smiley36.gif]
Trco javi sta kaze dr. Kod mene standard vestica brljavila do juce,sad konacno prosla i konacno bila je normalna. Sledece nedelje idem do doce to jes ako se namolim [sm=jezicek.gif]
Sve vas [sm=smiley31.gif]

bubulence -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (12.6.2014 9:48:10)

mari dozvoljavamo ti samo jos ovaj mesec da budes u ovoj temi, jasno [sm=smiley36.gif] !?
Ipo jesi spavala [sm=smiley1.gif]?
ja sam papu radila u martu, tako da sam sada mirna

Anoniman -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (12.6.2014 9:51:13)

Dobro jutro.

Trco cekamo lepe vesti sa uz-ka[sm=bravo.gif]

Kod mene ni danas nema vestice, tacno 13 dana, u ponedeljak idem kod moje dr. privatno, tada pocinje da radi, ali sve se nadam da ce do tada doci.[sm=smiley13.gif][sm=hudicek1.gif]

7marii -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (12.6.2014 9:54:08)

Ha,ha jasno Bubi [sm=smiley36.gif] e zene ja imam nesanicu,sinoc i preksinoc od 4 -6 h sam gledala tv.Probudim se da idem do wc-a i nece san na oci i to obe veceri isto,sad sam cela slogi. Ako se ovako nastavi moracu m da maltretiram u te sitne sate da bih zaspala,jadan on [sm=jezicek.gif]

7marii -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (12.6.2014 9:59:10)

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Dobro jutro.

Kod mene ni danas nema vestice, tacno 13 dana, u ponedeljak idem kod moje dr. privatno, tada pocinje da radi, ali sve se nadam da ce do tada doci.[sm=smiley13.gif][sm=hudicek1.gif]

Um kad je kod mene bila bioh. proslo je 5 dana od kako je beta pala na 0 i dobila sam,tako da ces verovatno do ponedeljka da dobijes ne brini,ali obavezno idi kod tvoje dr. [sm=smiley31.gif]

bubulence -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (12.6.2014 10:06:54)

obavezno napadaj muza, da vidis kako ces se uspavati [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (12.6.2014 10:10:29)

IZVORNA PORUKA: 7marii

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Dobro jutro.

Um kad je kod mene bila bioh. proslo je 5 dana od kako je beta pala na 0 i dobila sam,tako da ces verovatno do ponedeljka da dobijes ne brini,ali obavezno idi kod tvoje dr. [sm=smiley31.gif]

Ma da, ici cu. Ali je meni beta bila bas mala, do sada je vec 3x trebala d aspadne na 0.... Sve me ovo uzasno nervira!

7marii -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (12.6.2014 10:25:43)

Um ne mora da znaci,mozda kod tebe sporije pada sve to zavisi od osobe do osobe,i moja je bila 15 pa sam tek za 10-11 dana dobila. Nece to tako brzo

Ipokrisia -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (12.6.2014 10:45:09)

IZVORNA PORUKA: bubulence

Ipo jesi spavala [sm=smiley1.gif]?

Jesam ali sam tesko zaspala...[sm=smiley1.gif] ali zato se mm komirao jos u 9 i meni bilo krivo sto sad on spava i ja ga probudim oko pola 12 da mu kazem da ne mogu da spavam i naravno razbudim ga pa ni on posle nije mogao da zaspi [sm=smiley36.gif] Ja trudna a on pospan! Zezam ga reko tesko ti pala ova trudnoca, non stop si pospan [sm=jezicek.gif]

Anoniman -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (12.6.2014 11:12:46)

IZVORNA PORUKA: 7marii

Um ne mora da znaci,mozda kod tebe sporije pada sve to zavisi od osobe do osobe,i moja je bila 15 pa sam tek za 10-11 dana dobila. Nece to tako brzo

Marli hvala ti na odgovoru[sm=smiley31.gif]
Nadam se da ce uskoro doci, bas zbog puta i odmora, a i da meni bude lakse psihicki....

amelia -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (12.6.2014 11:19:17)

Jutro trudnice i cekalice sta se radi jel moze kafica ili jos bolje sveza limunada bolje po ovoj vrucini upravo je pravim? [sm=jezicek.gif] Ipokrisia bubulence kakoste mi jel vas muce kojekakvi simptomi? Mari lepojko ako je prosla vestica bacaj se na posao nemoj da gubis vreme.[sm=smiley36.gif] ja malo cas ustala bas sam velika spavalica a kod svekijevca smo dosli u italiji moram da produzim dokumente isticu mi u avgustu joj kkakvu snajku imaju jos ni jednu kafu nisi od mene popili[sm=jezicek.gif] moramo posle nazad u cirihu mm ima sad posao al nemamo stan ne znam gde cemo oci ako ne moj otac ne primi [sm=smiley36.gif] jooooj u kakvom sam ja haoosu [sm=smiley13.gif]

milica93 -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (12.6.2014 11:28:34)

E zene [sm=smiley31.gif]
Pratim vas iz prikrajka kad stignem,al ne stizem pisati. Drago mi je jako sto ima novih crtica i zelim da ih bude sto viseeee [sm=bravo.gif] Nekako sam uvek nabola da vidim lepe vesti i cestitam [sm=smiley36.gif]
Kod mene bas i nema nekih novosti sto se tice bebice. Menstruaciju nemam, skontala sam da je ovuacija bila oko 22-24, a od tad evo prodje 20-tak dana. Mislim da sam onda vec trebala dobiti. Simptomi manje vise, kako kad. Prestala sam da obracam paznju. [sm=smiley36.gif]
Ne znam da li da uopste radim testic? Sta vi mislite?
Amelija za tebe jedan velikiii [sm=smiley31.gif]
UM nadam se da ce se sve srediti [sm=smiley20.gif][sm=smiley27.gif]
Ljubac za sve ...

amelia -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (12.6.2014 11:43:16)

milice93. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]. Sta se desilo sa tvojim ciklusima?[sm=smiley13.gif]. Sve se poremetilo valjda od opterecenja.. i meni je ove nedelje kasnilo 7 dana tj. O je okasnila.. zbog cega bi moglo toliko dati kasni ako je proslo toliko dsna od ovulacije ili si trudna ili neki poremecaj hormona sacekaj jos koji dan ako ne dodze uradi testic [sm=smiley1.gif] UM nadam se da ce uskoro stici vesticura pa da se bacis u nove pobede [sm=smiley31.gif]

Ipokrisia -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (12.6.2014 11:48:47)

IZVORNA PORUKA: amelia

Jutro trudnice i cekalice sta se radi jel moze kafica ili jos bolje sveza limunada bolje po ovoj vrucini upravo je pravim? [sm=jezicek.gif] Ipokrisia bubulence kakoste mi jel vas muce kojekakvi simptomi? Mari lepojko ako je prosla vestica bacaj se na posao nemoj da gubis vreme.[sm=smiley36.gif] ja malo cas ustala bas sam velika spavalica a kod svekijevca smo dosli u italiji moram da produzim dokumente isticu mi u avgustu joj kkakvu snajku imaju jos ni jednu kafu nisi od mene popili[sm=jezicek.gif] moramo posle nazad u cirihu mm ima sad posao al nemamo stan ne znam gde cemo oci ako ne moj otac ne primi [sm=smiley36.gif] jooooj u kakvom sam ja haoosu [sm=smiley13.gif]

Heej amelia[sm=smiley1.gif] ja sam jos uvek "malo" trudna [sm=smiley36.gif] tako da nemam jos puno simptoma...jedino idem cesce da piskim i vrlo malo osecam grudi i ono sto sam rekla dole neki pritisak kao pred dobijanje...Ne smetaju mi jos uvek mirisi, nemam mucninu,...mozda to kasnije dodje... A 10 dan od ovulacije ono kad sam vam ovde rekla da sam osetila neko probadanje na sredini donjeg stomaka i kad sam se savila bukvalno, izgled aje tad bila implantacija,ali nisam krvarila.I to je tad tako zabolelo i posle vise nije nikad...

Anoniman -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (12.6.2014 11:54:42)

Ipokrisia sve to dolazi malo kasnije, tamo negde oko 8, 9 nedelje, a mozda ne budes ni imala mucnine, ja sam sa unom samo 2x povracala i to u 8 mesecu, a jedino mi je smetao miris cajne, belog luka,i mlecni namazi.

Iskreno da vam kazem, ja se ne secam proslog meseca ni da li sam imala O, sve me ovo veoma zbunjuje, bitno mi je da je test negativan i da ne moze da bude vanmatericna, a sve ostalo polako..

amelia -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (12.6.2014 11:57:08)

Dobro doci ce simptomi kako trudnoca napreduje.. moguce daje implantacija bilai koji dan ranije jel si imala osecaj da samo sto ne krene [sm=hudicek1.gif] ja sam ovog meseca previse osluskivala telo svaki znak svaki detalj cak sam i umisljala i pred kraju kad sam trebala da dobijem imala sam grceve blage sve sam se nadala da su zbog trudnoce i dase bebica ugnjezdila tako skoro dva dana i ujutro kad se probudih sva mokra stomak boli rekoh to je to stigla prokletinja[sm=smiley13.gif]

milica93 -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (12.6.2014 12:02:30)

Amelia, ko ce mu ga znati vise. [sm=zmeden.gif] Al odlucila sam kad vidim sta je sa ovim, ostar rezim neki i promene, ne moze ovako vise. [sm=zz_redcarded.png]
Ti sad imas il ti je prosla, ako sam uspela da ispratim dobro? Kako je kod tebe?
Sad ovo sto ipokrisia napisa, bol ... malo pre sam mislila da cu da vristim kako me probolo dole, al kasno je za implantaciju obzirom kad je bila O.

Ipokrisia -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (12.6.2014 12:03:12)

Cudno mi grudi se ne uvecavaju, nema tamnih bradavica, ne bole nista spec...ali sto kazes ima vremena ...

Ipokrisia -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (12.6.2014 12:04:17)

Milica93, kazu da implantacija moze biti i do 12 dana nakon ovulacije, meni je doslo nakon 10 po mojoj racunici

bubulence -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (12.6.2014 12:09:11)

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

Cudno mi grudi se ne uvecavaju, nema tamnih bradavica, ne bole nista spec...ali sto kazes ima vremena ...

evo ja tek danas osetim grudi malo, opet nista strasno a u provj trudnoci jesam. i u prvoj trudnoci sam piskila na 5 min sada ne. a sto se tice mucnina, prosli put su mi pocele oko 8. nedelje, valjda i trajale 2 nedelje. ali sam svaki dan povracala po 30 puta, nocu ustajala da bljuckam, uzas jedan, ali brzo prodje i brzo se zaborvi... mora nesto da bude [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>