RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

17 joka -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (9.6.2014 23:31:06)

malinice uradi test i navijamo za [sm=rozacrtici.gif]

Štetica -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (9.6.2014 23:32:38)

Malinice bazalna moze da bude pokazatelj trudnoce ali i nemora,kod mene je pocinjala da pada tek 2 dana ciklusa,zato sam i prestala da je merim. Ako nedodje za 3-4 dana uradi betu,ona je jedini sigurni pokazatelj trudnoce. Srecno.

Štetica -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (9.6.2014 23:35:25)

IZVORNA PORUKA: Ipokrisia

Dobro nam dosla Aneri!! navijamo [sm=bravo.gif]

BubiJoko,ja danas ceo dan osecam naizmenicno kao da ce momentalno stici,pa onda prodje pa se opet javi i sve tako...ja stavila ulozak i spremna cekam [sm=hudicek1.gif],mada po Bubijevom iskustvu ima jos nade [sm=smiley1.gif] mislim da ce stici u toku noci ili sutra,ali daj boze da ne budem u pravu [sm=smiley1.gif]

Ha,ha,ha scenario se ponavlja. Ja sam tri dana nosila ulozak i molila boga da krene jer sam imala nenormalne bolove i ocekivala je svakog sekunda. Pa je beta 32dc bila preko 3000

Štetica -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (9.6.2014 23:38:11)

Joko za tebe jedan poseban veliki grlisa....
Dokle ste stigli,jesi li bila na onom ispitivanju za lekove u Jevremovoj?

17 joka -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (9.6.2014 23:39:09)

Gago [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] sad videh CESTITAM DRAGA

Štetice kako si ti draga [sm=smiley1.gif]?

bila sam draga zavrseno je to, sve je ispalo bzv.

uradila sam dosta analiza nasla uzrok imam trombofilije bez heparina nista
a sad bog zna kada cemo biti u mogucnosti raditi sledeci postupak

jos dr. rekla da sa onim jednim eskimom netrebamo raditi jer je drugi put zamrznut kao to nece uspeti i bas smo [sm=smiley19.gif]

degu -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (9.6.2014 23:49:14)

IZVORNA PORUKA: Štetica

BubiJoko,ja danas ceo dan osecam naizmenicno kao da ce momentalno stici,pa onda prodje pa se opet javi i sve tako...ja stavila ulozak i spremna cekam [sm=hudicek1.gif],mada po Bubijevom iskustvu ima jos nade [sm=smiley1.gif] mislim da ce stici u toku noci ili sutra,ali daj boze da ne budem u pravu [sm=smiley1.gif]

Ha,ha,ha scenario se ponavlja. Ja sam tri dana nosila ulozak i molila boga da krene jer sam imala nenormalne bolove i ocekivala je svakog sekunda. Pa je beta 32dc bila preko 3000

Isto samo 30. dc 1399 beta [sm=smiley36.gif]
Joko [sm=smiley31.gif] draga moja ja sam sigurna da je tebi suđeno da radiš sa svojom jć i da će tad biti uspešno [sm=bravo.gif]

Štetica -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (9.6.2014 23:50:10)

E jbg,a bas sam se nadala ce vam to uspeti. Ako eskim prezivi lonovno odledjavanje nevidim razlog zasto ga treba otpisati. To za heparin mi je ok,bar znas sta je moguci uzrok neuspeha,pa evo Dunja izgura trudnocu na heparinu,i jos puno trudnica kojima je on pomogao. A reci mi jesi li u postupku vto i fet-a pila sta da nedodhe do moguceg odbacivanja ploda? Mislim konkretno na pronizon ili nesto na toj bazi.

17 joka -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (10.6.2014 0:14:28)

jesam pronizon ali mislim neku malu dozu u oba pokusaja. ma ja sam se bas oladila od tih osecanja bitno mi je da sam nasla uzrok

bila sam i kod dr.Jelene kod koje ide i Dunjica ona i ja imamo čak i isti problem [sm=smiley1.gif] ,ja sam sve sredila samo jos koji kg da skinem jer me studija upropastila pa sam, dobila 7kg a bas sam bila smrsala fino

ja jako verujem u tog eskimka bas verujem da ce to biti naša Nađa u nista u zivotu nisam tako verovala

a opet znam da se u prag nemoze jos dugo.

veverko i to je opcija koju imamo ali o njoj nemamo mogucnosti sad da pravimo planove alki ako ovaj borac neuspe onda za koju godinu sigurno[sm=smiley13.gif]

degu -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (10.6.2014 0:54:49)

Joko možda je baš taj eskimko vaša Nađa [sm=smiley31.gif]
Ja verujem da ćete uspeti, čvrsto verujem da ćemo sve uspeti [sm=smiley27.gif]
Možda idemo malo dužim, zaobilaznim putem al to je samo zato što nas čekaju posebne bebe [sm=smiley31.gif]

Anoniman -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (10.6.2014 8:45:39)

Glukice[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za betu

Ipokrisia -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (10.6.2014 9:02:57)

IZVORNA PORUKA: degu

IZVORNA PORUKA: Štetica

Isto samo 30. dc 1399 beta [sm=smiley36.gif]
Joko [sm=smiley31.gif] draga moja ja sam sigurna da je tebi suđeno da radiš sa svojom jć i da će tad biti uspešno [sm=bravo.gif]

Hehhe [sm=smiley36.gif] ne znam ljudi, moram dati jos malo fore, danas je ja mislim tek 29dc...necu puno da se nadam, ali evo nocas i danas opet nemam bolove tj naznake da cu dobiti, za razliku od juce... nekako ne delujem sebi da sam zatrudnela,ne osecam se tako, trenutno mi je to naucna fantastika!! [sm=smiley36.gif]

amelia -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (10.6.2014 9:23:18)

Drage moje upravo me moja [sm=hudicek1.gif] probudila zapravo bolovi stomaka koji su ne podnosljivi popila sam tabletu protiv bolova ali ne pomaze [sm=smiley19.gif] inace jako sam se razocarala ovog puta bila sam kao ubedzena u dubini duse da sam zatrudnela ali nista prevario me osecaj UM draga bas mije zao [sm=smiley13.gif] ima sledeci put da bude velika beta [sm=smiley1.gif]. Glukice bravo za betu uzivaj sada i mazi stomace [sm=smiley36.gif]. Ipokrisia izgleda dase ti selis u prvo ovog meseca navijam jako da ne dodze vesticura [sm=bravo.gif]. Aneri dobro nam dosla u crticama i da ih sto pre ugledas [sm=smiley1.gif] ostale cure sve vas jako grlim i navijam da budu sto vise [sm=duda.gif][sm=nosecka.gif]

bubulence -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (10.6.2014 9:29:02)

amelija nista nije gotovo dok ne stigne vestica

Ipokrisia -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (10.6.2014 9:29:43)

Jao ljudi sad me uhvati neka frka [sm=smiley22.gif] koliko bi to zelela zaista toliko me i neki strah, ja nisam ranije nikad bila [sm=nosecka.gif] ali opet necu da trcim pred rudu, mozda zaista nema nista...

7marii -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (10.6.2014 9:36:47)

Amelia [sm=smiley31.gif] neka prodje pa akcija.
Ipokrisia ma nece je biti narednih 9 meseci,[sm=sloncek.gif]. Ti bolovi nista ne znace,sacekaj jos 1 dan pa slobodno uradi testic.Navijam da budu [sm=rozacrtici.gif].
Sve vas jako [sm=smiley31.gif] meni [sm=hudicek1.gif] prolazi,ali ovog meseca cu odmarati i paziti se mozda idem na odmor [sm=smiley36.gif] pa da se tamo ne bi traumirala dal smem ovo ili ono [sm=smiley36.gif] ali ne brinite praticu vas redovno. Dobila sam one lh tracice pa cu da se igram sa njima,cisto da vidim dal je O onda kad ja mislim da jeste.

amelia -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (10.6.2014 9:54:08)

IZVORNA PORUKA: bubulence

amelija nista nije gotovo dok ne stigne vestica

Bubi vec je krenula [sm=hudicek1.gif] nema nista ovog meseca [sm=smiley19.gif]. Kako si mi ti kako se osecas jel poceli neki simptomi? Kada ides na UZ?[sm=smiley31.gif]

Didy -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (10.6.2014 11:53:16)

IZVORNA PORUKA: bubulence

[img]http://www4.slikomat.com/13/0606/6zz-eme.jpg[/img]

dobro jutro, mi smo pozitivni [sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

Ovaj post sam morala da iskopam i citiram sve zajedno sa slikom. Čestitam od srca, draga!!![sm=bravo.gif]

glukica -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (10.6.2014 12:13:57)

Drage zene, pisala sam u temi siofor!pomozite vi koje ste moje sioforke [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (10.6.2014 12:44:38)

u pola 3 kod dr, drizte fige da [sm=hudicek1.gif] sto pre stigne

Aneri -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (10.6.2014 12:54:44)

Hvala devojke bolje vas nasla....ne nadam se previse, ali mi je opet cudno za bolove u predelu jajnika, obicno me boli 2 do 3 dana pre dobijanja a sada vec traje odavno... jedvacekam 16 da vidim na cemu sam....[sm=zmeden.gif]

Sosa Mena -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (10.6.2014 12:55:13)

UM ne znam sta da ti kazem. Tako sam bila sigurna da si trudna. [sm=smiley13.gif] Drzim fige da sve prodje dobro. [sm=smiley31.gif]

Anoniman -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (10.6.2014 12:57:44)

IZVORNA PORUKA: Sosa Mena

UM ne znam sta da ti kazem. Tako sam bila sigurna da si trudna. [sm=smiley13.gif] Drzim fige da sve prodje dobro. [sm=smiley31.gif]

Ma nema veze, samo neka [sm=hudicek1.gif] dodje...[sm=smiley31.gif]

Sosa Mena -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (10.6.2014 12:59:23)

Ma docice ali nije ni morala. Jel osetis ti neke tegobe?

Anoniman -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (10.6.2014 13:01:46)

Nista, samo taj nos, i pskim na 10 minuta.

Sosa Mena -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (10.6.2014 13:03:03)

I nos i piskanje su simptomi trudnoce. Bar kod mene. Uvek mi se nos zacepi.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>