Ipokrisia -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (10.6.2014 9:02:57)
|
IZVORNA PORUKA: degu IZVORNA PORUKA: Štetica IZVORNA PORUKA: Ipokrisia Dobro nam dosla Aneri!! navijamo [sm=bravo.gif] BubiJoko,ja danas ceo dan osecam naizmenicno kao da ce momentalno stici,pa onda prodje pa se opet javi i sve tako...ja stavila ulozak i spremna cekam [sm=hudicek1.gif],mada po Bubijevom iskustvu ima jos nade [sm=smiley1.gif] mislim da ce stici u toku noci ili sutra,ali daj boze da ne budem u pravu [sm=smiley1.gif] Ha,ha,ha scenario se ponavlja. Ja sam tri dana nosila ulozak i molila boga da krene jer sam imala nenormalne bolove i ocekivala je svakog sekunda. Pa je beta 32dc bila preko 3000 Isto samo 30. dc 1399 beta [sm=smiley36.gif] Joko [sm=smiley31.gif] draga moja ja sam sigurna da je tebi suđeno da radiš sa svojom jć i da će tad biti uspešno [sm=bravo.gif] Hehhe [sm=smiley36.gif] ne znam ljudi, moram dati jos malo fore, danas je ja mislim tek 29dc...necu puno da se nadam, ali evo nocas i danas opet nemam bolove tj naznake da cu dobiti, za razliku od juce... nekako ne delujem sebi da sam zatrudnela,ne osecam se tako, trenutno mi je to naucna fantastika!! [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|