margom -> RE: Čekamo dve crtice 06/14 [chat] (6.6.2014 12:36:18)
|
Devojke, jedno pitanjce posto na temi Inseminacija kojoj trenutno pripadam [sm=smiley36.gif] nema zive duse......Meni je danas 7dpi, proslog petka je odradjena IUI, u utorak na 4 dpi radjen kontrolni UZ, od pet folikula tri su pukla, dva su presla u folikularne ciste za koje mi rekose da ce ih odneti ili [sm=nosecka.gif] ili [sm=hudicek1.gif], i uzeli su mi krv tog dana i sledeceg 5dpi, da bi izmerili rast progesterona.....Da napomenem, nisam dobila nikakvu terapiju nakon IUI...Sutradan (5dpi) su me zvali sa klinike da bi mi rekli da mi se za manje od 24 sata progesteron vise nego duplirao i da probam da sto vise mirujem do ponedeljka kada ce mi ponovo raditi progesteron a mozda i betu, to ce mi biti 10 dpi... E sad, ja od 4 dpi imam izuzetno izrazene mucnine, posebno prethodne dve noci, jedva da sam malo dremnula, stomak je nadut, ponekad slabo zigne i to je to. Zanima me da li je neko imao slicne mucnine nakon inseminacije , i da nisu one povezane sa ovim skokom progesterona (ja inace imam i Hasimoto sindrom, na Eutiroxu sam od 50mg) ili mozda sa cinjenicom da sam bila stimulisana klomifenom,a primila sam i Pregnil od 5000 ij u prosli petak ujutru. Inace ovo mi je bila prva, a nadam se i uspesna IUI....heheheee videcemo u ponedeljak...... Veliki pozdrav za sve devojke i cestitke na [sm=modricrtici.gif] svima koje su imale srecu da ih ugledaju....
|
|
|
|