Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 16.12.2018 20:53:12
|
|
|
|
Ana RR
|
Medenkovići
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 16.12.2018 20:54:25
|
|
|
|
mila83
|
Zenice drage,mnogo su vam lepa deca Moram i ja da nadjem neku sliku gde su svi troje ,pa da vam postavim nisam dugo...
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 16.12.2018 20:56:21
|
|
|
|
vonavoj
|
A šal je moj,zato je zabundan...nemam za njega..nisam spremno docekala zimu i sneg..
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 16.12.2018 21:16:13
|
|
|
|
mila83
|
Evo ovo su moje duše...Fotografija od 8.11.2018.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 16.12.2018 21:18:29
|
|
|
|
vonavoj
|
Kako rastu deca! Bravo!
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 16.12.2018 21:19:35
|
|
|
|
mama Jo
|
Divni su 😍
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 16.12.2018 21:21:33
|
|
|
|
mila83
|
Nisam postavljala dugo njihove fotke, ko se seća od ranije...T sam najvise postavljala,bila mrvica, a vidi je sad.. Hvala Samo neka su nam živi i zdravi .
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 16.12.2018 21:59:50
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Mila velika deca divni su 💕. Von sram te bilo nisi derana opremila hihi
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 16.12.2018 22:04:00
|
|
|
|
lesica
|
Mila, porasli su srećkići Batke je šmekerica Von a sneško će i visibabe dočekati
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 6.2.2019 14:11:03
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Deca su pravi slatkisi!😊 A ovo smo moja dusa i ja, najsvezija slika
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 6.2.2019 14:23:18 >
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 6.2.2019 14:17:19
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ivanka ne vidim slicice
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 6.2.2019 14:18:40
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ivanka, preko postimage i kopiraj link za forume. Ili ako unosis preko mobilne verzije imas slicicu iznad posta..
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 6.2.2019 14:18:41
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Ivanka ne vidim slicice dok obnovim gradivo kako se postavljaju slike :)
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 6.2.2019 14:25:13
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Tu smo!
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 6.2.2019 14:26:04
|
|
|
|
Ivanka 75
|
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 6.2.2019 14:27:07
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Aaaaa lakse preko mob! Hvala Ivana 😊👍😍
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 6.2.2019 14:28:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Nista, i drugi put Jel ova divna devojčica lici na mamu? Tako mi se cini ❤️ Obe ste bas lepe.
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 6.2.2019 14:30:37
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Prelepe ste. Bas lici na tebe
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 6.2.2019 14:31:54
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Prelepe ste. Bas lici na tebe Ma joook, na mene podseca samo, kad je sa tatom pljunuti on!
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 6.2.2019 14:34:02
|
|
|
|
Ivanka 75
|
The three of us ❤️❤️❤️
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 6.2.2019 14:36:02
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Nije mu ovo bas reprzentativna slika, malo podaduo od nove godine, ovo je prvi januar, slavili smo 1 rodjendan deverovom sinu.
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 6.2.2019 14:36:56
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam vas videla na instagramu prelepe ste
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 6.2.2019 14:42:07
|
|
|
|
Ivanka 75
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ja sam vas videla na instagramu prelepe ste Hvala Anci 😍
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 6.2.2019 17:07:38
|
|
|
|
veselicaa
|
Lepotice
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 6.2.2019 17:18:10
|
|
|
|
mama Jo
|
Bravo, bas ste lepi i srecni
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?