Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 16.6.2018 8:57:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Evo za sta sluzi nosa
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 16.6.2018 9:05:49
|
|
|
|
emicaa
|
znaci umirem 😂😂😂😂
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 16.6.2018 9:13:11
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Da, da, samo se ti smej jos gospodjica udarila da peva i da igra
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 16.6.2018 14:31:24
|
|
|
|
mama Jo
|
Haahhahaha, Ivana, ona je divna 😍
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 16.6.2018 16:22:16
|
|
|
|
vonavoj
|
Presrecne su sa batom..prosto mene guše Ivana,pa ona je lujka mnogo je slatka!
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 16.6.2018 17:22:01
|
|
|
|
Ana RR
|
Moj veliki dečak
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 16.6.2018 17:26:39
|
|
|
|
Maraj
|
znaci ivana nije mi dobro pa ona je sou. Kafansko dete Ana bas je pravi dasa!
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 16.6.2018 17:32:28
|
|
|
|
milicicak
|
Ivana, maca je sou Anci, bas je veliki decak
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 16.6.2018 17:35:09
|
|
|
|
Ana RR
|
Maca je zajeban igrač Hvala devojke, baš mi je porastao.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 16.6.2018 17:36:39
|
|
|
|
mama Jo
|
O, momcina 😍
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 16.6.2018 17:38:13
|
|
|
|
Maraj
|
IZVORNA PORUKA: Ana Hvala devojke, baš mi je porastao. Lici na tebe jel da
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 16.6.2018 17:39:02
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Kafanski covek 😂😂😂 imam slike i gde je sa flasom 😂 Anci, ljubim mog divnog decaka😘😘
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 16.6.2018 17:45:23
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Maraj IZVORNA PORUKA: Ana Hvala devojke, baš mi je porastao. Lici na tebe jel da Ne znam, najčešće kažu da je isti mm. Mada skoro su drugarice rekle da sve više liči na mene. Ja ne mogu da procenim. Kažu da mm i ja ličimo, tako da to je to Ivana, Sanja i Suzi znaju mm pa neka one kažu
< Poruku je uredio Ana RR -- 16.6.2018 17:48:45 >
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 16.6.2018 17:47:58
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Kafanski covek 😂😂😂 imam slike i gde je sa flasom 😂 Anci, ljubim mog divnog decaka😘😘
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 16.6.2018 17:50:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Meni je mesan
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 16.6.2018 17:52:46
|
|
|
|
Ana RR
|
Da, neka kombinacija Ima puno mog karaktera što baš i nije dobro za dečaka
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 20.6.2018 14:48:06
|
|
|
|
mama Jo
|
Jedna od mojih omiljenih slika vec duze vreme. Jana i njen drugar Sergej ❤
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 20.6.2018 14:53:23
|
|
|
|
Ana RR
|
Jao divote
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 20.6.2018 15:02:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: Maraj IZVORNA PORUKA: Ana Hvala devojke, baš mi je porastao. Lici na tebe jel da Ne znam, najčešće kažu da je isti mm. Mada skoro su drugarice rekle da sve više liči na mene. Ja ne mogu da procenim. Kažu da mm i ja ličimo, tako da to je to Ivana, Sanja i Suzi znaju mm pa neka one kažu Meni lici na Aninog muza.
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 20.6.2018 15:02:55
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Jao divote Njegova mama i ja sad pravimo serijal slicnih slika
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 20.6.2018 15:04:25
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Drugari od malena❤️
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 20.6.2018 15:08:22
|
|
|
|
Maraj
|
Mama jo pa super su im slicice
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 20.6.2018 15:15:14
|
|
|
|
mama Jo
|
Hvala Maraj i Ivana ☺ Slatki su jako.... bas su tandem 😊 A posebno mi drago jer su drugari iz Betanije, u istoj sobi smo bili, sad zivimo u komsiluku i bas se cesto vidjamo, gotovo svakodnevno. Sto bi rekli - cimeri od prvog dana... bukvalno u nasem slucaju
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 20.6.2018 15:58:59
|
|
|
|
Ana RR
|
Sjajne fotke, MJ
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 21.6.2018 7:30:50
|
|
|
|
Duškić
|
Bas du lepe slicice.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?