Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 6.3.2016 22:04:41
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo moje tamnooke
< Poruku je uredio Unina mama -- 6.3.2016 22:06:43 >
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 6.3.2016 22:08:47
|
|
|
|
eca89
|
Joj, UM divna je i liči mi na tebe!
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 6.3.2016 22:09:06
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Uuuu, opasnicaaa slatka :)
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 6.3.2016 22:09:40
|
|
|
|
suzi kju
|
Kao med, i već se pući
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 6.3.2016 22:11:59
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Um, i meni lici na tebe! Ama bas! Preslatka je
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 6.3.2016 22:21:31
|
|
|
|
vonavoj
|
Ista um!
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 6.3.2016 23:02:31
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj Branki,to su sve tvoja deca! Haha,von,da znas Suzi,prelepe su obe
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 6.3.2016 23:33:06
|
|
|
|
vikiveki
|
UM baš liči na tebe...preslatka je
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 7.3.2016 11:29:13
|
|
|
|
mama krava
|
Jao kakve slatkice!!! Pa sve su premedene!
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 7.3.2016 11:32:45
|
|
|
|
emicaa
|
Um divna je i slažem se sa ostatkom da liči na tebe
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 7.3.2016 11:39:40
|
|
|
|
vocicana
|
Medenaaa!!!! Napucena lutkica. Kao iz casopisa!
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 15.3.2016 11:38:22
|
|
|
|
emicaa
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 15.3.2016 11:56:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Hihihihi,slatkis!Lici mi na tebe :)
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 15.3.2016 12:00:41
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Preslatka je Emice
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 15.3.2016 14:07:26
|
|
|
|
vikiveki
|
Emicee baš ti je slatka devojčica , a slika kao za naslovnu stranu nekog časopisa
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 15.3.2016 16:35:16
|
|
|
|
emicaa
|
hvala vam puno da vi samo znate koji je proces sa njom dobiti ovakvu sliku,ne mozes je stici a kamoli slikati
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 15.3.2016 18:10:19
|
|
|
|
Mala Elena
|
Um, kako ti je beba omatorila kao juce da je bilo da si se porodila... Emice, imam brdo mutnih slika...
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 15.3.2016 18:12:18
|
|
|
|
branki*
|
Emice,preslatka je super je slika!
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 15.3.2016 18:21:23
|
|
|
|
Maraj
|
Emice preslatka je! Ona je meni ista tvpj avatar samo nasmejani avatar
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 15.3.2016 18:28:43
|
|
|
|
vocicana
|
Jaooo da Maraj je u pravu, prava mala Masa, videla sam ovu slicicu na fb, ona je kao nacrtana...
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 15.3.2016 19:31:34
|
|
|
|
emicaa
|
Moj svekar je zove Maša,kaže da je ista ona
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 15.3.2016 20:21:20
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam oduševljena sa slikom emice kada bi je poslala na neki konkurs verovatno bi odmah dobila neku naslovnu stranu,baš mi je slika simpatična, kao da je slikao profi fotograf.
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 15.3.2016 20:35:05
|
|
|
|
aleksandrici
|
Pravac naslovna strana jer je toliko preslatka da je nemoguće ignorisati i ne napisati komentar.Prelepa je,da ste je terali da pozira čini mi se ne bi uspelka da kao bude kreativna slika sa puno osećanja,budi jednostavno osećanja.Volim da je gledam,kao da je znam od malena.
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 16.3.2016 7:22:13
|
|
|
|
nikiteki
|
Slatkisi mali svi su preslatki
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 16.3.2016 8:06:59
|
|
|
|
emicaa
|
Hvala Vik sveki mi je poluprofi,ona jedino ima živaca da ide za njom dok je ne uganja kako hoće
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanke Deda MrazaPreko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?