|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Slike nase decice - VI deo :)
9.11.2014 0:11:25   
Azra_
Anči, ja tek sada vidim Mareta!!! Presladak je! Pravi opasan macan! Kako on ima lepe okice, uvek me razneži, ali baš baš oči, to retko viđam kod dece. I kada kažeš da je postao bezobrazan u zadnje vreme, ne mogu da poverujem u to jer mi ima tako milo lice i umiljate okice.

A Una nam je šmizla. Ona baš voli da se slika.user posted image

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 576
9.11.2014 0:28:36   
ica82
Ana, Marko je presladak user posted image

Prosto neverovatno kako mi kad vidim slike dece koju dugo nisam videla svi deluju stariji od mog deteta, a znam da su tu negde user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 577
9.11.2014 1:37:32   
Ana RR
Hvala devojke user posted image

Azra, svako veče ga gledam dok spava i razmišljam kako neko tako sladak može biti tako bezobrazan user posted image user posted image Nadam se da je sve to samo faza privikavanja na život ovde..

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu ica82)
Direktna veza do poruke: 578
9.11.2014 1:41:03   
Azra_
Ma ko će znati Anči. I ovi naši koji se ne privikavaju i na poznatom su terenu imaju razne loše faze, a mare može na to sve i da doda mnogo razloga. Oblači ga češće i maskiraj ovako, možda će mu biti zabavno. :-)

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 579
13.11.2014 14:30:00   
mati
Ma decica rastu ko da ih zalivamo.
IZVORNA PORUKA: Ana R

Azra, svako veče ga gledam dok spava i razmišljam kako neko tako sladak može biti tako bezobrazan user posted image user posted image Nadam se da je sve to samo faza privikavanja na život ovde..

Anci ovo kao da sam ja za Matu pisala, ja nekako sve pripisujem fazama. Ali i promene koje su ih snasle.

user posted image

Mata na rodjendanu, samo nam se kapa ne uklapa u stajling.user posted image
user posted image

Mita se raduje kad ruca viljuscicom sam.

user posted image
I Mita samo trazi na nesto da se popne i smesti dupence. Sreca pa je naucio da silazi.

< Poruku je uredio mati -- 13.11.2014 14:34:08 >

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 580
13.11.2014 14:34:58   
Mala Elena
Mati , predivni su, najvise mi se svidja Mata i Mita, rimuje se, ma preslatko !user posted image

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 581
13.11.2014 14:48:47   
mati
Hvala ME. Kad se Mita rodio Mata im nadenuo nadimke
Mitica-pramitica i Matija-palatija, ne znam kako mu palo na pamet al eto smislio i on nesto.user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 582
13.11.2014 22:42:02   
Misha i Ljisha
jaooo sto je srecan sto jede viljuskom ahhaha presladak jeuser posted image
A vidim spajdermeni su bas u modi opet. I nas Nole je u fazonu spajdermenauser posted image

a evo i moje predivne bubamare. Zao mi je sto je slika losa, ali nju upecati u stanju mirovanja je pojam, plus je svetlo bilo u tom trenutku priguseno

user posted image

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 583
14.11.2014 7:55:03   
Ana RR
Hihi, kakva je bubamarica user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 14.11.2014 7:57:41 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 584
14.11.2014 13:26:00   
Misha i Ljisha
Ana gde su bre sad slike na snegu, videh ih jutros al nisam stigla da komentarisem jer mi se D probudila. super vam je snesko, ja jedva cekam sneg valjda ce ga biti da uzivamo u zimskim radostima.

Vrati slike, tako je srecan na tim slikamauser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 585
14.11.2014 17:33:43   
Ana RR
Ljiso, bile su naopačke okrenute a ja nisam imala vremena da ih okrećem pa sam ih obrisala user posted image evo ih sad:

user posted image

user posted image

user posted image

Sneg je jako suv (vidi se na trećoj slici) i nemam pojma kako su mm i Maki uspeli da naprave sneška, znam da su satima bili napolju dok nisu uspeli user posted image

Direktna veza do poruke: 586
14.11.2014 17:38:55   
Kata90
Divnooouser posted image i ja kao dete,radujem se sneguuser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 587
15.11.2014 0:31:27   
mati
Ljiso, lep kostim.
Anci Mare bas deluje srecno.

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

(odgovor članu Kata90)
Direktna veza do poruke: 588
15.11.2014 6:39:01   
mali_mis
mati, mita i mata su medeni, da nisi spomenula za kapicu kod spajdermen kostima, ne bih ni skontala user posted image
Ljiso, bubamarica je premedena user posted image
Ana, Marko je veliki momak, bas uziva na snegu user posted image

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 589
15.11.2014 17:54:02   
QueenJ
Divna dečica.
A evo i moje srećetine:

user posted image

user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 590
15.11.2014 19:31:13   
Mala Elena
Divna deca !
Queen srecetina ti je divna. user posted image pa jel to ova beba da profilne ili sam corava ?user posted image

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 591
15.11.2014 19:34:27   
QueenJ
Niiije. Avatar nisam menjala nikada. A pridružila sam vam se u trudnoći. Kao da sam predosetila. user posted image Liči.

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

(odgovor članu Mala Elena)
Direktna veza do poruke: 592
15.11.2014 19:36:56   
soni
Divniiii user posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 593
16.11.2014 5:47:21   
Misha i Ljisha
Qj micika mala, joj bas je bebaća. Kako vreme brzo leti, pa ja sad ni ne mogu da zamislim svoju D kao bebicu. Uzivaj uzivaj i cmaci je i nosaj i nosaj i nosajuser posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 594
16.11.2014 6:41:58   
mali_mis
QueenJ preslatka je user posted image

Direktna veza do poruke: 595
16.11.2014 9:10:06   
branki*
queenJ,bas slatka bebauser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 596
16.11.2014 9:17:30   
Trcosava
Dčca su naše blago user posted image

Anči, sneg mi je bljaaaak hahahaha ni na slici ga ne volem

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 597
16.11.2014 11:36:31   
Mala Elena

IZVORNA PORUKA: QueenJ

Niiije. Avatar nisam menjala nikada. A pridružila sam vam se u trudnoći. Kao da sam predosetila. user posted image Liči.

Daj predoseti i meni! user posted image javljam ti se u trudnoci. user posted image

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 598
16.11.2014 11:38:26   
QueenJ
Hvala vam, drage, hvala, u svoje i Emilijino ime... Nije što je moja, ali jeste prava šmizla. user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 599
29.11.2014 8:35:03   
Trcosava
Nisam znala gde da turim sliku,ali dete me oduševilo user posted image

''Mama, ovo je Luka u tvom stomaku. znam da tvoj stomak nije špicast, ali nema veze. Ovo okruglo mu je glavica, a ovo rukice i nogice'' Pa rastopila sam se

user posted image

Jeste da ebac izgleda kao slonče, ali dobro hahaha mislim da je nacrtala čak i pupčanu vrpcu. user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu QueenJ)
Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Koksaki virus hara vrtićima širom Srbije
Američki koksaki virus, u narodu poznat i kao bolest prljavih ruku hara po vrtićima u Srbiji i regionu i beleži se mnogo...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here