Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 9.11.2014 0:11:25
|
|
|
|
Azra_
|
Anči, ja tek sada vidim Mareta!!! Presladak je! Pravi opasan macan! Kako on ima lepe okice, uvek me razneži, ali baš baš oči, to retko viđam kod dece. I kada kažeš da je postao bezobrazan u zadnje vreme, ne mogu da poverujem u to jer mi ima tako milo lice i umiljate okice. A Una nam je šmizla. Ona baš voli da se slika.
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 9.11.2014 0:28:36
|
|
|
|
ica82
|
Ana, Marko je presladak Prosto neverovatno kako mi kad vidim slike dece koju dugo nisam videla svi deluju stariji od mog deteta, a znam da su tu negde
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 9.11.2014 1:37:32
|
|
|
|
Ana RR
|
Hvala devojke Azra, svako veče ga gledam dok spava i razmišljam kako neko tako sladak može biti tako bezobrazan Nadam se da je sve to samo faza privikavanja na život ovde..
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 9.11.2014 1:41:03
|
|
|
|
Azra_
|
Ma ko će znati Anči. I ovi naši koji se ne privikavaju i na poznatom su terenu imaju razne loše faze, a mare može na to sve i da doda mnogo razloga. Oblači ga češće i maskiraj ovako, možda će mu biti zabavno. :-)
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 13.11.2014 14:30:00
|
|
|
|
mati
|
Ma decica rastu ko da ih zalivamo. IZVORNA PORUKA: Ana R Azra, svako veče ga gledam dok spava i razmišljam kako neko tako sladak može biti tako bezobrazan Nadam se da je sve to samo faza privikavanja na život ovde.. Anci ovo kao da sam ja za Matu pisala, ja nekako sve pripisujem fazama. Ali i promene koje su ih snasle. Mata na rodjendanu, samo nam se kapa ne uklapa u stajling. Mita se raduje kad ruca viljuscicom sam. I Mita samo trazi na nesto da se popne i smesti dupence. Sreca pa je naucio da silazi.
< Poruku je uredio mati -- 13.11.2014 14:34:08 >
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 13.11.2014 14:34:58
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mati , predivni su, najvise mi se svidja Mata i Mita, rimuje se, ma preslatko !
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 13.11.2014 14:48:47
|
|
|
|
mati
|
Hvala ME. Kad se Mita rodio Mata im nadenuo nadimke Mitica-pramitica i Matija-palatija, ne znam kako mu palo na pamet al eto smislio i on nesto.
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 13.11.2014 22:42:02
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
jaooo sto je srecan sto jede viljuskom ahhaha presladak je A vidim spajdermeni su bas u modi opet. I nas Nole je u fazonu spajdermena a evo i moje predivne bubamare. Zao mi je sto je slika losa, ali nju upecati u stanju mirovanja je pojam, plus je svetlo bilo u tom trenutku priguseno
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 14.11.2014 7:55:03
|
|
|
|
Ana RR
|
Hihi, kakva je bubamarica
< Poruku je uredio Ana RR -- 14.11.2014 7:57:41 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 14.11.2014 13:26:00
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ana gde su bre sad slike na snegu, videh ih jutros al nisam stigla da komentarisem jer mi se D probudila. super vam je snesko, ja jedva cekam sneg valjda ce ga biti da uzivamo u zimskim radostima. Vrati slike, tako je srecan na tim slikama
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 14.11.2014 17:33:43
|
|
|
|
Ana RR
|
Ljiso, bile su naopačke okrenute a ja nisam imala vremena da ih okrećem pa sam ih obrisala evo ih sad: Sneg je jako suv (vidi se na trećoj slici) i nemam pojma kako su mm i Maki uspeli da naprave sneška, znam da su satima bili napolju dok nisu uspeli
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 14.11.2014 17:38:55
|
|
|
|
Kata90
|
Divnooo i ja kao dete,radujem se snegu
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 15.11.2014 0:31:27
|
|
|
|
mati
|
Ljiso, lep kostim. Anci Mare bas deluje srecno.
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 15.11.2014 6:39:01
|
|
|
|
mali_mis
|
mati, mita i mata su medeni, da nisi spomenula za kapicu kod spajdermen kostima, ne bih ni skontala Ljiso, bubamarica je premedena Ana, Marko je veliki momak, bas uziva na snegu
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 15.11.2014 17:54:02
|
|
|
|
QueenJ
|
Divna dečica. A evo i moje srećetine:
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 15.11.2014 19:31:13
|
|
|
|
Mala Elena
|
Divna deca ! Queen srecetina ti je divna. pa jel to ova beba da profilne ili sam corava ?
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 15.11.2014 19:34:27
|
|
|
|
QueenJ
|
Niiije. Avatar nisam menjala nikada. A pridružila sam vam se u trudnoći. Kao da sam predosetila. Liči.
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 15.11.2014 19:36:56
|
|
|
|
soni
|
Divniiii
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 16.11.2014 5:47:21
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Qj micika mala, joj bas je bebaća. Kako vreme brzo leti, pa ja sad ni ne mogu da zamislim svoju D kao bebicu. Uzivaj uzivaj i cmaci je i nosaj i nosaj i nosaj
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 16.11.2014 6:41:58
|
|
|
|
mali_mis
|
QueenJ preslatka je
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 16.11.2014 9:10:06
|
|
|
|
branki*
|
queenJ,bas slatka beba
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 16.11.2014 9:17:30
|
|
|
|
Trcosava
|
Dčca su naše blago Anči, sneg mi je bljaaaak hahahaha ni na slici ga ne volem
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 16.11.2014 11:36:31
|
|
|
|
Mala Elena
|
IZVORNA PORUKA: QueenJ Niiije. Avatar nisam menjala nikada. A pridružila sam vam se u trudnoći. Kao da sam predosetila. Liči. Daj predoseti i meni! javljam ti se u trudnoci.
|
|
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 16.11.2014 11:38:26
|
|
|
|
QueenJ
|
Hvala vam, drage, hvala, u svoje i Emilijino ime... Nije što je moja, ali jeste prava šmizla.
|
|
RE: Slike nase decice - VI deo :) 29.11.2014 8:35:03
|
|
|
|
Trcosava
|
Nisam znala gde da turim sliku,ali dete me oduševilo ''Mama, ovo je Luka u tvom stomaku. znam da tvoj stomak nije špicast, ali nema veze. Ovo okruglo mu je glavica, a ovo rukice i nogice'' Pa rastopila sam se Jeste da ebac izgleda kao slonče, ali dobro hahaha mislim da je nacrtala čak i pupčanu vrpcu.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?