Ivana.
|
Kad se setim, kada je meni pedijatar u porodilistu, na otpustu, rafalno saopstila, da mi beba ima tortikolis, hipertoniju i da zabacuje glavu unazad, i stopala uvucena na unutra, i da moramo kod neurologa, ziva nisam bila, nisam imala pojma sta sve to znaci. Neurolog uradi uz glave, kaze sve ok, pa nas posalje kod fizijatra. Fizijatar, nam pokaze vezbice za kod kuce. Natalija nije nikako htela da saradjuje, kad smo pokusavali da radimo vezbe sa njom. Place ona, placem i ja. I odustanem posle pet dana, i dogovorim se sa mm, da trazimo na sledecoj kontroli da nam zakazu, da je vodimo tamo na vezbe. Posle mesec dana na kontroli, kaze nama fizijatar: bravo, vi ste sve vezbicama ispravili. Ja se mislim, kakvim vezbicama. Nikakve vezbe mi nismo radili. KAze mm, sto nisam ja usao, pa rekao bi im "kako vi lupate i vezbate na nasoj deci, a i nikad nisam video nikoga da ide ulicom i da mu glava stoji ovako" i pokazuje glavu skroz nagnuto na desno Sta znam, mozda je nas slucaj stvarno bio blazi, pa se sve, srecom samo ispravilo. Bili smo posle toga na jos dve kontrole i sve je ok, za uzrast.
|