RE: Porodila se Jole84 (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta) >> Rodili su se ...

Poruka

Klarita -> RE: Porodila se Jole84 (20.5.2014 12:07:58)

Jolence, [sm=smiley31.gif] Ljubi nam Milu, vazno da ste kuci i sada uzivajte u mazenju i cuvkanju!

dijana1* -> RE: Porodila se Jole84 (20.5.2014 12:10:02)

Jole uzivajte i veliki ljubac od nas [sm=smiley31.gif]

Jole84 -> RE: Porodila se Jole84 (20.5.2014 12:12:15)

Hvala vam ženskice,ne mogu da je se nagledam,i kad spavka ja sedim pored nje,ometam joj san [sm=jezicek.gif]

Shishica -> RE: Porodila se Jole84 (20.5.2014 12:49:26)

Veliki ljupci za vas!!!!!

jole82 -> RE: Porodila se Jole84 (20.5.2014 13:40:10)

Jolence MAMA [sm=smiley31.gif] čestitam ti još jednom..
Znam kako je kad se namučiš pošteno, al sve je sad rugačije kad ste kod kuće..
Ljubi tu princezu jednom za teta Joleta [sm=smiley27.gif]

Meisje -> RE: Porodila se Jole84 (23.5.2014 9:37:42)

Jole[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]samo uzivaj,bezrezervno!
Ps.gde da nadjem ako si pisala kako je sve bilo?

nata11 -> RE: Porodila se Jole84 (23.5.2014 12:16:04)

IZVORNA PORUKA: Jole84

Hvala vam ženskice,ne mogu da je se nagledam,i kad spavka ja sedim pored nje,ometam joj san [sm=jezicek.gif]

[sm=zz_inlove.gif]

marijana22 -> RE: Porodila se Jole84 (24.5.2014 13:51:36)

Cestitam[sm=smiley31.gif]

Žapkić -> RE: Porodila se Jole84 (28.5.2014 17:07:22)

Čestitke, sa zakašnjenjem, ali od srca!!!

Jole84 -> RE: Porodila se Jole84 (30.5.2014 18:32:30)

Hvala vam još jednom,mnogo mi je značila vaša podrška,doduše pročitah tek kad sam stigla kući,ali sve sam se naježila [sm=smiley1.gif] [sm=smiley27.gif]
obećah da ću da ispričam utiske pa da pokušam dok se Milče ne razbudi [sm=smiley36.gif]

U petak ctg uredan,bez kontrakcija,zatvorena,dr me opet vrati kući,kaže mi da ću najverovatnije da izdržim do ponedeljka,tad bi mi bio sedmi dan u terminu i porodio bi me svakako,nije hteo dotle da sili indukcijom. Moja drugarica babica i dr idu u nedelju da posete klince u divljane i niko se ne nada da sam baš toliki baksuz da mi vodenjak pukne baš u subotu na nedelju u 4 ujutru [sm=smiley36.gif] od početka smo planirali da me on porodi a ona dežura,ali to je ono kad kažu "ne pravi planove da ti se bog smeje" [sm=jezicek.gif] Mm me odveze i ostave me,zatvorena skroz,posle pola sata od pucanja vodenjaka mene krenu kontrakcije,počnem da merim vreme i vidim da su jako blizu,u sebi se mislim "brzo ću"....Bolovi sve jači,u 9 ujutru počinjem da ih merim na 5 minuta pa sve manje i bez prestanka...trpim i jaučem u sebi a devojka pored mene vrišti na indukciji,kaže mi "ovooo su bolovi,uživaj",ja otvorena pola prsta [sm=zmeden.gif] Moj dr pozove dr koja će da me porodi,stvarno su bili ok prema meni,ne mogu da grešim dušu,jedna babica me je čak u najvećim bolovima držala za ruku,sećam se toga kroz maglu...U 11h doktorka odlučuje da me priključi na indukciju da ubrza stvari,kontrakcije neprestane,ja i dalje zacementirana,a plodova voda istekla,beba je tad bila ok,ctg prati sve. Eee tek tad počinju bolovi i muke. Postalo mi je jasno zašto su trudnice iz tromesečja govorile "sve samo ne indukcija" sve mi je to prošlo kroz glavu....čini mi se da sam negde do 1,2 imala snage da nekom i odgovorim na poziv,posle toga kraj......bolovi nesnosni,čupam kosu,jaučem kao konj,sati ko godine,u neko doba daju mi inekcije protiv bolova,sećam se 5 komada a onih između ne,na zadnju odreagujem katastrofa,povraćam po podu,sebi,propadam...ne znam otkud mi onolika voda koju sam povratila s obzirom da sam klistirana,skroz sam dehidrirala,priključuju me na kiseonik par sati,bolovi bolovi.....U 18h me odvode u porođajnu salu,pomislim se "dobro je,kraj će" ali to i dalje traje,pored mene porađaju drugu ženu,mene niko ne registruje što vičem da umirem (sad mi dođe smešno [sm=smiley36.gif] ) a sećam se da kad sam stvarno mislila da premirem da je dr rekla 5 prsta otvorena,fali mi još 3cm,bolje da me opalila maljem po glavi,muke da mi skrati leleeee....Kad je došlo vreme da se napnem ja nisam imala ni mrvu snage,glava mi je padala,vikale su mi da ne sarađujem a davala sam sve od sebe...[sm=smiley13.gif] babica mi je nalegla na rebro mnogooo puta,mislim da mi je naprslo jer i sad ne mogu da udahnem vazduh lepo ni da se okrenem na tu stranu...sam porođaj nije trajao dugo koliko sve pre toga. U 19h začula sam plač moje bebe. Znam da su rekli da je dobro što odmah plače,izmerili su je i stavili mi je na grudi. Ooo Bože dragi kad sam je videla.... [sm=love.gif] Neopisivo,ne mogu da kvarim rečima,moj anđelak nastao od folikulčića koji sam otpisala...moji bačeni papiri za vto,čudo moje,leži mi na grudima [sm=smiley27.gif]
Sutradan kad je došla vizita dr je reko "to je ta ženica kojoj zamalo da radimo carski da spasemo bebu..."
Nisam zaboravila,bilo je traumatično,bolno,neopisivo,pomisliš neizdrživo a izdržavaš...neću nikad ni da zaboravim ali sada znam da vredi,vredelo je svake muke. [sm=smiley1.gif]

nata11 -> RE: Porodila se Jole84 (30.5.2014 18:38:52)

Jole zao mi je sto su te toliko namucili i nista nisu preduzeli da skrate bolove ali i sama kazes vredelo je i sada uzivaj drugarice [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Ljubim i tebe i Milu

Verolina -> RE: Porodila se Jole84 (30.5.2014 19:32:19)

IZVORNA PORUKA: Jole84

Ooo Bože dragi kad sam je videla.... [sm=love.gif] Neopisivo,ne mogu da kvarim rečima,moj anđelak nastao od folikulčića koji sam otpisala...moji bačeni papiri za vto,čudo moje,leži mi na grudima [sm=smiley27.gif]
Sutradan kad je došla vizita dr je reko "to je ta ženica kojoj zamalo da radimo carski da spasemo bebu..."
Nisam zaboravila,bilo je traumatično,bolno,neopisivo,pomisliš neizdrživo a izdržavaš...neću nikad ni da zaboravim ali sada znam da vredi,vredelo je svake muke. [sm=smiley1.gif]

Placem[sm=bravo.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

Torbica -> RE: Porodila se Jole84 (30.5.2014 21:31:35)

[sm=9nebesa.gif]uh, uh, draga... jasno ti je sto sam tupila o disanju, nije lako. Da vredi, vredi, nema tu zbora, ali da treba stisnuti zube, treba. Uzivaj u svakom trenutku, tako brzo porastu [sm=smiley27.gif]

New Mom -> RE: Porodila se Jole84 (30.5.2014 21:37:25)

[sm=smiley31.gif]

Ana13 -> RE: Porodila se Jole84 (30.5.2014 21:46:25)

Koliko dirljiva prica,duso moja. Placem k'o kisa. Verujem da je bilo strasno,narocito jer nikad ne znas hoce li sve biti ok. Ali sve se dobro zavrsilo.Sad privij tu malu pufnicu na grudi i uzivaj u najvecoj sreci koju jedna zena moze da dozivi [sm=zz_redface.png][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

Tiziana -> RE: Porodila se Jole84 (31.5.2014 9:08:23)

Jole svaka cast!

Meisje -> RE: Porodila se Jole84 (31.5.2014 12:08:36)

Jole apsolutno saosecam sa tobom i veruj mi kad tako nesto proizivis veza izmedju tebe i bebe bude mnogo jaka[sm=smiley27.gif]

World -> RE: Porodila se Jole84 (31.5.2014 12:21:19)

Jole, neka ste vi zive i zdrave, sve se to zacas zaboravi, ostane ti samo radost, uzivaj u bebici.. [sm=smiley31.gif]

daca77 -> RE: Porodila se Jole84 (31.5.2014 19:23:26)

Uh...Jolence, tacno sam znala kroz sta si prosla, jer sam se nagledala takvih porodjaja...zato sam tog dana oplela i po tvom dr i svim dr sa GAK-a. Ne razumem zasto to rade trudnicama, jer to je prevelika hrabrost ili bolje receno neodgovornost s njihove strane, s obzirom sta se sve moze desti majci i nerodjenoj bebi...
Ali, sve je to iza tebe i sada uzivaj s Milom.[sm=smiley31.gif]

branki* -> RE: Porodila se Jole84 (3.6.2014 9:32:04)

jole,draga,nisam imala net,sad citam..zao mi je sto si se tako namucila na porodjaju,mada si ti to sve malo vickasto opisala
cestitam od srca,mnogo mi je drago,neka je mila ziva,zdrava i srecna 100 godina,uzivajte sa njom[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Jole84 -> RE: Porodila se Jole84 (6.6.2014 13:01:46)

Hvala vam drage moje,ljubim vas i hvala na podršci [sm=smiley27.gif]
Daco u pravu si za naše doktore,shvatila sam da im je to najnormalniji scenario kao i hitni carski....ali šta je tu je,neko prođe i lagano! [sm=smiley1.gif]
Samo nek su bebe dobro a mame će da preguraju sve!

Torbica -> RE: Porodila se Jole84 (7.6.2014 8:51:31)

Da.... Kad kazu, zaboravi se, ne, ne zaboravi se, ali vredi...

Jeltje -> RE: Porodila se Jole84 (11.6.2014 20:46:46)

Jolence, potpuno mi je jasno sve o cemu si pisala...moj porodjaj je bio skoro identican scenario, sam sto se zavrsilo tek pred ponoc carskim rezom...A pre toga indukcija ceo dan zbog zacementiranog grlica...Teskooo je biloooo, zato odlicno razumem svaku rec koju si napisala...Ali kad vidim ovo malo zgepce, kap i ti tvoju Milu, svaka muka pre toga izgleda zanemarljiva u odnosu na srecu iradost koju su nam donele [sm=smiley27.gif]

Jole84 -> RE: Porodila se Jole84 (14.6.2014 20:51:46)

Jelt draga nisam stigla sve da ispratim iz porodilišta,bitno da je prošlo,a kao što kažeš vredelo jee! [sm=smiley27.gif] muka mi i kad se setim,konci mi još ispadaju...ljubi nam drugaricu punoooo,valjda ćemo sledećeg puta da imamo više sreće [sm=smiley1.gif]

17 joka -> RE: Porodila se Jole84 (15.6.2014 22:55:06)

Kumo moja kakva priča drhtim i placem i zao mi je i srecna sam u isto vrema

a opet tu srecu neopisivu sad imas i sve je bilo vredno toga tvoje princeze Mile

puno puno vas [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>