RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Klarita -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (4.6.2014 1:08:42)

A, ja sutra putujem za Nisssssssssss, kupicu haljinu i cipele[sm=sloncek.gif] samo da ne zaboravim da obucem steznik[sm=jezicek.gif] mm placa, ziv i zdrav nam bio, a majka ce da cuva N, K u vrtic...Samo ne znam kako da izadjem iz kabine kad probam haljinu, da me vidi mm, jer ako me vide prodavacice ili druge zene, pomislice da sam fudbaler [sm=smiley36.gif] noge su mi zarasle i urasle. Bar cu da resim haljinu, a kad cu se farbam, depiliram...e, o tome cu sutra uvece da razmisljam[sm=smiley36.gif]
I, da...zaova poslala po mm za K cokoladice zivotinjsko carstvo i ko ih je pojeo, ko, ko? Pa, ja, savrseno nesavrsena majka ringerajka[sm=zz_giggle.gif]

vikiveki -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (4.6.2014 1:15:33)

Ma Klarita savršena si ti majka,mislim na očuvanje zuba tvoje dece [sm=smiley36.gif] tako se i ja tešim kada im pojedem po koju čokoladicu ž. c ili juhu,kažem mm ne valja toliko da jedu slatko[sm=smiley36.gif] ,,a tebi valja?"veli mm ,,pa naravno,da ti budem slađa kad me poljubiš" tu on padne od smeha

Klarita -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (4.6.2014 1:17:35)

Pa, vikiveki, naravno....ja sam nesavrsena samo zbog nogu, ruku i khm, khm, drugih delova tela sem pazuha, zaraslih u sumu, osecam se kao [sm=lev.gif]
[sm=jezicek.gif]

Misha i Ljisha -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (4.6.2014 7:44:06)

ijuuuu nama danas dolaze majstori a meni noge bas kao u vukodlaka [sm=smiley36.gif]. Strasno. Obrve necu ni da spominjem tek to treba da sredim. Umorna sam svako vece da bih ista uradila po tom pitanju iskreno. Jedino pete zuljam kao blesava jer vec naveliko hodam bosa i po kuci i po dvoristu

bubulence -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (4.6.2014 9:28:26)

IZVORNA PORUKA: Klarita

I, da...zaova poslala po mm za K cokoladice zivotinjsko carstvo i ko ih je pojeo, ko, ko? Pa, ja, savrseno nesavrsena majka ringerajka[sm=zz_giggle.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]
e pa ja sam se danas upickila, postro popodne opet idemo do NS, moram na nesto da licim, samo nisam stigla d odem na feniranje pa mi je kosa nikakva [sm=zmeden.gif]

Torbica -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (4.6.2014 9:48:15)

Moja Drama Queen je jutros opet imala epizodu oko oblacenja, i rekoh joj da necu sutra da je vodim na rodjendan kod drugara... Ama, sama bira sta ce i kazem joj, to sto uvece odaberes, ujutro nema menjanja, ali neeee, nee moze bez drame da prodje, nikako... Dodje mi da je katapultiram! [sm=hudicek1.gif]

bubulence -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (4.6.2014 9:52:57)

Torbi moje dete nema jos ni 3 godine pa vec mesecima ne mogu da joj obucem sta hocu, iskljucivo ono sto ona odabere. sva sreca pa ima ukusa i uglavnom lepo iskombinuje. sada imamo problem sa obucom, ako obuce nesto roza onda mora roza i obuca a nemamo bas toliko pari... pa tu bude borba...

Torbica -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (4.6.2014 9:57:44)

Maa, nije problem super odabere sama, a ja sam uvela pravilo da odabere uvece, da ujutro ne gubimo vreme jer mi to pojede zivce. Kad pop...im opet cu ja da biram, jer obrni okreni nikako ne valja [sm=zmeden.gif] To sto odabere uvece - ujutro hoce da zameni.

Sanjica26 RR -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (4.6.2014 10:01:35)

Sreca moja sto joj ja ujutry ostavim stvari, pa se mm bori sa njom.samo sto kod njega ne sme da zucne. Katapultira cu i ja moju posto samo kmezi. Ne zna normalno da kaze sta zeli, nego sa plakanjem trazi. Bas je divljakusa.

Ushtipak -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (4.6.2014 13:34:23)

E Sanjice, i mene to kmezanje ubija. Odmah mi skoci pritisak i odbijam saradnju - ne razumem te kad places, reci lepo, recima, sta hoces. I ne dam dok ne prestane.
Inace sam od jutros toliko nesavrsena da mi treba dati medalju za bljakavost - Njabljak mama na planeti! Plata mm stize sutra, a ja nemam prihode vec tri meseca dok se ne smiluju da mi krene porodiljsko, pa se dovijam sta cu i kako cu, od jedne snicle hranim nas troje, pritom dojim ovog gorostasa, ljubi ga majka, koji je za mesec dana samo na sisi dobio 1800, sad treba da idemo na kontrolu za drugi mesec, prosto se pribojavam cifre, ramena mi otpadaju od nosenja, a tek smo poceli. Fizicki sam u haosu, a posle svega sam jos otkrila i da su me totalno ukrivo usili tamo dole, pa mi deo, da izvinite, FALI. Moja gin je na pitanje o tome prevrnula ocima i rekla "sta hoces? epiziotomija je zarasla.", kao, sta te briga, ko ce da te gleda... Krava. Uz to sam dobila i kandidu, pa navali na vaginalete, a padanja peskira nije bilo od kako sam dobila kontre u 7. mesecu, dakle bice skoro pola godine!!!! Ako to nije dovoljno da covek poludi, moram da dam 6 ispita na doktorskim studijama u junu, inace mi o koncu vise i studije i posao. A osecam se kao oglupela, tupa krava. Ne, ne kao krava, krave su krupne, ali zategnute! Ja mu vise dodjem kao neka zivotinja koja je debela, ali sa viskom koze koja svuda visi, ako ima takva zivotinja. I da budem iskrena, dosadilo mi je da se bavim kakom. Kaka, kaka, svuda oko mene, kao da zivim u nekom zacaranom svetu u kome vise nisam lepa, doterana i uspesna, nego se s mukom vrtim oko kake, povracancije, prdeza, podrigivanja, kucnih poslova, beskrajnog dojenja, beskrajnog cmizdrenja i beskrajne KAKE! Da izvinite, izgleda da mi nije dan?

Misha i Ljisha -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (4.6.2014 13:41:16)

Ushtipak eno ja upravo rekla da mi sise vise. Manje vise ista situacija i kod nas, vec sam napisala da pravim grasak od 20 zrna. Nisam videla kozmeticarku mesecima. Za ses nemam volje al radim i to iako mi bas bude neprijatno zbog epiziotomije iako je rana naravno uredno zarasla i sve ok mene kao da nesto non stop zulja. Ja eto jedino imam odlican mozak da se ne sekiram i ne nerviram previse tako da sam u principu uglavnom nasmejana i vesela ali to samo zahvaljujuci mom mozgu

Sanjica26 RR -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (4.6.2014 13:45:17)

Ustipak potpuno te razumem. Ne dajemo joj ni ni mi da kmezi. Meni su zivci ravni nuli. Od septembra krecem i na posao i sa ispitima. Pojma nemam kako ce to da izgleda. Vec me to plasi. Mm me uvek tesi kad kaze: " Cekaj da dodje septembar, pa ces da se brines" [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (4.6.2014 13:47:21)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Sreca moja sto joj ja ujutry ostavim stvari, pa se mm bori sa njom.samo sto kod njega ne sme da zucne. Katapultira cu i ja moju posto samo kmezi. Ne zna normalno da kaze sta zeli, nego sa plakanjem trazi. Bas je divljakusa.

I ova moja mene vec danima izludjuje Poludecu od nje!

Sanjica26 RR -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (4.6.2014 13:53:01)

Um zato je namazana svim bojama. U sekundi se snadje. Ne dajemo.joj pre spavanje da pije vodu. Mm ju.je spremao za spavanje. Zamolila ga je da sedne na fotelju jer ima jos nesto da odradi. Cuje mm da nesto zvecka kad ona uzima vodu da pije.[sm=smiley36.gif] koliko je snalazljiva toliko se bojim sta ce da bude kad poraste.[sm=smiley13.gif]

bubulence -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (4.6.2014 13:56:45)

ustipak bice bolje [sm=smiley1.gif]!
probaj ujutro da posvetis sebi bar 5 min, nasminkaj se iako neces nigde izaci, osecaces se bolje...
pusti ih da placu a ti sedi i popij kafu na miru...
mozda je lako meni da pametujem kada imam jedno dete ali sam posle porodjaja isto upala u neki bzvz period, u trudnoci se ugojila kao prase i osecala se kao krmca.
a onda lepo promenila taktiku, ujutro ustanem i prvo sebi posvetim vreme. i tako je i sada, 3 godine posle porodjaja. znaci, budjenje, umivanje, sminkanje, kafa i onda sve po redu. ali ja se osecam savrseno iako nista posebno nisam uradila[sm=smiley1.gif].
mm dodje sa posla , dam mu dete a ja idem u radnju, naravno u neku koja mi nije jako blizu pa lepo prosetam sama i slusam tisinu. pa kada dodjem kuci posle pola sata oseam se kao da sam bila na masazi

Anoniman -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (4.6.2014 14:00:35)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Um zato je namazana svim bojama. U sekundi se snadje. Ne dajemo.joj pre spavanje da pije vodu. Mm ju.je spremao za spavanje. Zamolila ga je da sedne na fotelju jer ima jos nesto da odradi. Cuje mm da nesto zvecka kad ona uzima vodu da pije.[sm=smiley36.gif] koliko je snalazljiva toliko se bojim sta ce da bude kad poraste.[sm=smiley13.gif]

Sanjice i ja se toga plasim. Sta ce biti kada poraste. Ona je pametna, sto ti kazes snalazljiva, vredna, ali je baksuz i inadzija da je to strasno. Pre neki dan kada mi je bio rodjendan, laptop na punjacu i ona uzela skace po njemu, kad je nisam udavila![sm=hudicek1.gif]

Evo sada nece da spava, u vrtic ne ide da mi se ne bi razbolela pre more, a ja ceo dan knjigu u sake uzela nisam, a sutra mi je ispit, da bar hoce sama da se igra, ali neeeeee, mammama hajde i ti sa mnom grrrrrrrrrrrrrrrrr

Torbica -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (4.6.2014 14:10:14)

Djole mi se malo smirio, moram da ga pohvalim, bio je nemoguc [sm=smiley19.gif] Ne kazem da ne kmezi, ali ovo mogu da prezivim. Jes da ga pomalo ucenjujem, ali ne znam kako drugacije to zauzdati, uporan je, ne mogu nikako da mu skrenem paznju...

big mum -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (4.6.2014 14:13:18)

IZVORNA PORUKA: Ushtipak

Ne, ne kao krava, krave su krupne, ali zategnute! Ja mu vise dodjem kao neka zivotinja koja je debela, ali sa viskom koze koja svuda visi, ako ima takva zivotinja.

Ima -MOPS[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif].
i šta mu fali,fini mali ŠĆuko.Svi ga vole[sm=smiley1.gif]

Joooj tema,odlična.Neću salazt[sm=jezicek.gif] sa nje.biću ovde varena i pečena.
DA KRENEMO!!!

Ja sam majka dvoje maloljetnih delikvenata.Koji skaču urliču i uništavaju sve oko sebe.
Inače sam emancipovana "mlada majka" od 34 god.Noge ljeti redovno brijem zimi PP.Sa masnom problematičnom kožom lica ili po naški -SVA SAM ČIBAVA[sm=smiley36.gif].Visine cjelih 163 i 6 kg viška.Kovrdžave kose koja za mj dana izraste u jedan veliki žbun te izgledam kao omanji [sm=lev.gif].

Nemam ručak svaki dan,ubijemo jaja[sm=jezicek.gif] i natučemo se slanine.Bože moj to je strendžerima delikatesa.

To je za početak to,biće toga još[sm=smiley1.gif]

Ushtipak -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (4.6.2014 14:18:32)

Bubulence, odlican ti je savet. Nego meni jutro tako pocne da bar tri sata po budjenju ne stignem ni do wc-a, ali da, realno, imala bih negde da uglavim 5 minuta za sebe. Bas se ruzno osecam... Mm kaze da sam sad lepsa nego pre i da imam dva sina junaka i da ce sve da se vrati na svoje, a ono sto se ne vrati, pa boze moj, sta sad? Ali ja prosto ne mogu tako da razmisljam, kad se setam ulicom pa pogledam u izlogu svoj odraz, ja se ne prepoznam [sm=zmeden.gif] Ne radi se samo o debljini, nego i drzanje, oblik tela, hodanje, kao da sam za ove tri godine radjanja ostarila 20 godina. Uz to imam i taj prokleti rascep stomacnih misica, pa ne smem da vezbam. Cini mi se kao da mi nista ne ide od ruke i da u svemu nekako promasujem - nisam vise lepotica, domacica sam smehoteka, kao majka se trudim, ali evo ovaj stariji je kmezav i bezobrazan, a ja prosto ne znam gde gresim, u poslu i ucenju ulazem ogroman napor da ostanem "na traci", ali jednostavno ne postizem, ne umem, ne mogu. Ceo zivot sam provela kao vredna, radna, odgovorna osoba koja je posvecena prijatnom domu, posvecena prijateljima, posvecena poslu, muzu. Nisam znala da ce me majcinstvo toliko preplaviti da necu znati gde mi je d, gde mi je glava. Sad ne znam da li je to zato sto sam ja nesposobna ili se to i drugima desava...

bubulence -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (4.6.2014 14:23:30)

ne gresis nigde nego je naisla takva faza...
a ni ja nisam vratila kilazu iako je proslo 3 god od porodjaja, ali se tesim da lepo nosim [sm=smiley36.gif]. ma briga te, muzu si lepa, jos se malo posveti sebi zbog svog ega i sve ce da bude po taman... a naci ces gde da uglavis tih 5 min. ja ustajem pre Eme samo da bih sve lepo obavila i da ne moram da zurim, iako nikada nisam naspavana (lezem uglavnom posle 1 ustajem u 6- pola 7).
evo ,sada lepo idi u kupatilo i stavi maskaru i rumenilo. to ti je 2 min [sm=smiley1.gif]. a veceras kada ih ubacis u krevet nalakiraj nokte... sutra ih iskuliraj dok pijes kafu i vec ce sve biti lepse..

mali_mis -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (4.6.2014 14:38:58)

Mene je vec poceo da trese pms [sm=smiley13.gif] Idem za koji sat da skratim kosu, samo krajeve, vodim i ovo moje malo cudo da i njega pokusa da sisne, kosa mu raste ko pasulj, svi misle da je devojcica, a ima bas musku facu. A i jadnicak, bas mu je toplo od kosice. Ostale dlake ne diram, hladno je [sm=smiley36.gif]

Ushtipak -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (4.6.2014 14:46:35)

Mali misu, otoplilo je, nema sad tih izgovora vise [sm=jezicek.gif] Ja sam juce vodila sincica na prvo sisanje, zapanjila sam se kako ga je smuntala frizerka. Sedeo je kao bela lala i igrao se nekim pazlom pola sata, a meni bi u tih pola sata napravio 26 skandala minimum. Iskusna zena.

Big mum, jeste, mops, taj sam! A sto se slanine tice, i moji momci je tuku, no uz nju zapnu i po mladom luku, pa ubijaju. I ovaj dvogodisnjak hrska mladi luk, meni bude smesno sto jede ko pastir - leba, luka i slanine...

Rosita -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (4.6.2014 14:46:57)

IZVORNA PORUKA: bubulence

mm dodje sa posla , dam mu dete a ja idem u radnju, naravno u neku koja mi nije jako blizu pa lepo prosetam sama i slusam tisinu. pa kada dodjem kuci posle pola sata oseam se kao da sam bila na masazi

Kad ću ja ovako, miša mu poljubim! Nije samo mm kriv za to, on dodje mrtav umoran, sto puta je spremio ručak i sl., ali ja apsolutno sve brinem o detetu i sama sam po malo kriva jer sve mislim da cu ja to najbolje i pravo da ti kazem i kad mi se ukaze to vreme ne iskoristim ga kako treba nego mislim da l je ovo, da l je ono... Al juce sam rekla mm da ce morati makar jednom nedeljno on popodne da izvodi D napolje, pa nek je umoran sto puta, i druge tate izvode svoju decu.

mali_mis -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (4.6.2014 14:53:38)

Ushtipak, kad 7 dana bude preko 30 stepeni e onda cu da se otarasim dlaka [sm=smiley36.gif] Moracu i sijalicu u kupatilu da promenim, da bolje vidim, da ne ispromasujem.
Na kraju ce i muz da mi dodje, a ja dlakava. E onda cu samo da mu turim penu, brijac, i izvolte [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (4.6.2014 15:25:39)

ja sam danas bas dosta stvari uspela da odradim, ali sam sad mrtva umorna, a moram da se spremim da idem na casove i vraticu se kuci u 10 uvece.
dete je nekako i saradjivalo, posto je kasno sinoc zaspala (skoro u ponoc) a ja sam je rano probudila (oko 7.30) da odemo da obavimo neke stvari u gradu, onda je zaspala ladno u 12 i pustila me da odradim deo prevoda za koji su me danas zvali. posle se probudila, ali sam je ignorisala, tj. nekako je nagovorila da sedi sama i da se igra (napravila je haos i dovukla je milion stvari u sobu), a ja sam na sva njena pitanja odgovarala sa a-ha...posle sam je strpala da se "kupa" kako bih to malo rasklonila i obrisala pod jer ujutro imam privatni cas ovde kod kuce. na srecu pa smo imali jucerasnji rucak. e, onda je zavrsila u mom krilu, gledajuci youtube na pola ekrana i nesto kenjkajuci, ali sam je maksimalno ignorisala i pripremila casove. jupiiii!
a zaboravila sam da sam jutros stavila maskaru i protrljala sam oko, pa moram sad da cistim to crnilo. a i padala je kisa celo jutro, a mi smo presli dobar deo puta peske, nisam mogla da drzim kisobran i guram kolica tako da mi je kosaaa...pa, vrlo moderna, ne znam sta da joj uradim sad.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>