Ushtipak -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (4.6.2014 13:34:23)
|
E Sanjice, i mene to kmezanje ubija. Odmah mi skoci pritisak i odbijam saradnju - ne razumem te kad places, reci lepo, recima, sta hoces. I ne dam dok ne prestane. Inace sam od jutros toliko nesavrsena da mi treba dati medalju za bljakavost - Njabljak mama na planeti! Plata mm stize sutra, a ja nemam prihode vec tri meseca dok se ne smiluju da mi krene porodiljsko, pa se dovijam sta cu i kako cu, od jedne snicle hranim nas troje, pritom dojim ovog gorostasa, ljubi ga majka, koji je za mesec dana samo na sisi dobio 1800, sad treba da idemo na kontrolu za drugi mesec, prosto se pribojavam cifre, ramena mi otpadaju od nosenja, a tek smo poceli. Fizicki sam u haosu, a posle svega sam jos otkrila i da su me totalno ukrivo usili tamo dole, pa mi deo, da izvinite, FALI. Moja gin je na pitanje o tome prevrnula ocima i rekla "sta hoces? epiziotomija je zarasla.", kao, sta te briga, ko ce da te gleda... Krava. Uz to sam dobila i kandidu, pa navali na vaginalete, a padanja peskira nije bilo od kako sam dobila kontre u 7. mesecu, dakle bice skoro pola godine!!!! Ako to nije dovoljno da covek poludi, moram da dam 6 ispita na doktorskim studijama u junu, inace mi o koncu vise i studije i posao. A osecam se kao oglupela, tupa krava. Ne, ne kao krava, krave su krupne, ali zategnute! Ja mu vise dodjem kao neka zivotinja koja je debela, ali sa viskom koze koja svuda visi, ako ima takva zivotinja. I da budem iskrena, dosadilo mi je da se bavim kakom. Kaka, kaka, svuda oko mene, kao da zivim u nekom zacaranom svetu u kome vise nisam lepa, doterana i uspesna, nego se s mukom vrtim oko kake, povracancije, prdeza, podrigivanja, kucnih poslova, beskrajnog dojenja, beskrajnog cmizdrenja i beskrajne KAKE! Da izvinite, izgleda da mi nije dan?
|
|
|
|