RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

anci kv -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (16.5.2014 11:18:25)

IZVORNA PORUKA: Verolina

Bob Marli u gacama[sm=smiley36.gif]

"No woman no cry"[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
gde se seti bob marlija bes te šinula

jovicaa -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (16.5.2014 11:43:00)

peace i ja sve nesto mesim i kuvam... ne znam sta me je uhvatilo, valjda ovo hladno vreme, pa ne mrdamo nigde..
jaoj kasljem kao magarac, dosta mi je vise viroza[sm=hudicek1.gif]

Verolina -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (16.5.2014 12:21:18)

IZVORNA PORUKA: anci kv

IZVORNA PORUKA: Verolina

Bob Marli u gacama[sm=smiley36.gif]

"No woman no cry"[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
gde se seti bob marlija bes te šinula

[sm=smiley36.gif] pa zbog cekinja, to jest, sume[sm=smiley36.gif]

mali_mis -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (16.5.2014 14:10:47)

Mene mrzi da se obucem. Jos uvek sam u spavacici, i umotana u cebe.

vikiveki -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (16.5.2014 16:23:19)

Ja došla sa posla treba da stavim ručak a mrzi me....sva sam u dpresiji zbog ove situacije

Torbica -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (16.5.2014 17:00:46)

[sm=smiley19.gif]

anci kv -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (16.5.2014 17:03:10)

danas nisam za upotrebu,definitivno

Nimfa -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (16.5.2014 20:34:59)

Pocela sam da licim na macku,ostavljam dlake od kose gde god stignem,a jos uvek nemam vreme da odem do frizera [sm=smiley24.gif]

Ivanka 75 -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (16.5.2014 21:38:15)

Mm danas skupljao miju kosu po kuci, nije navikao na dlake, do pre 2 godine sam imala kratku kosu.
Sad se samo linjam [sm=smiley1.gif]

Žapkić -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (17.5.2014 2:15:48)

Ne pominjite dlake... Ja se linjam kao mačka kad menja dlaku![sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Misha i Ljisha -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (17.5.2014 7:40:42)

evo za nas Vuki-beta roditelje[sm=smiley36.gif]

viktori -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (18.5.2014 2:23:39)

E Ljiso pocela sma da citam a mozak jos uvek vrti naslov pih zabagovala sam nacisto.
Moje dete promenilo red ritam i poredak. A ja mu se pridruzila.
Citam unazad i set_ila sam se razgovora moje drugarice (koja je inace smor na kvadrat, tipa ne mogu sad da pricam na mob dajem detetu voce!!!) i tako sve natenane i njene ultra brze komsinice kako nisu ribale pete od kad su stigla deca i kako se ta komsinica boji da joj muz na spavanju pipne noge (by the way klinci imaju po oko 3 godine!) E to su Vukiji majko moja kad se ne prevrnuh. Ovo mi omane se nekoj vuki, nekoj bob marli [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] kad ne umreh od smeha...ma male mace pardon vucici ahhahhahhahahhah

jole82 -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (18.5.2014 12:59:53)

Ako nema ostrugale pete, nek spava u čarapama[sm=jezicek.gif]

viktori -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (18.5.2014 13:43:00)

Cuti malo je falilo da joj kazem namazi detetovu kremu i obuj carape ahahhahhahahha al sam se ujela za jezik. Ja inace uvek kazem sta mislim u tim prijateljskim razgovorima al sam primetila da nema leba od toga pa od sad samo kad me neko pita...elem odo ja sa teme. Ali |Jole tu su bili detalji u opisu ahahhahahahha ju ju ju

anci kv -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (21.5.2014 20:14:11)

ovih dana sve se izgleda usavršiste????[sm=jezicek.gif][sm=zmeden.gif]

doktorkakristal -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (21.5.2014 20:51:00)

i ja sam neupotrebljiva [sm=smiley11.gif] em migrena em sam nikakva ovako ,da nije sveki ovde ne znam sta bih,jos smo sad u guzvi oko stana danas isli da menjamo adresu pa treba da se kreci stan pa da se ocisti,a kosa mi masna mrzi me da je operem,treba malo da se osisam,a kuci stalno neka guzva,ma sva sam na tri coska [sm=zz_frown.png]

anci kv -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (21.5.2014 23:23:57)

doco,opusti se i uživaj u sređivanju novog doma,kud ćeš lepše,vaša gajba!!!!!
Danas sam podvukla moju nesavršenost. Majka koja ispija ladno pivo u kafiću,ne znajući gde su mi mm i dete. Trebalo je da je malo prošeta pa da me pokupi kod frizera,a moj telefon i novčanik ostali u kolicima[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
I tako odmorih mozak nekih sat vremena ispijajući pivce

bubulence -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (21.5.2014 23:28:35)

sve zene pobegle da se sredjuju [sm=bravo.gif].
i ja sam danas bila vredna sto se tice mog izgleda... oprala kosu, nalakirala nokte, doterala se, ne mogu vise da sedm kod kuce i tugujem.. isli na sladoled, u setnju (mm i ja sami, dete mi je juce ostalo kod brata u NS pa su je veceras doveli), malo smo stigli i da pravimo bebu jer smo ovih dana opasno zabusavali [sm=smiley9.gif]. i tako, sada muz na poslu, dete spava a ja sredjena cekam komsiju [sm=smiley1.gif], salim se, jedem njenu kinder cokoladu [sm=smiley13.gif]

anci kv -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (21.5.2014 23:40:37)

šališ se za čokoladu?[sm=jezicek.gif]

bubulence -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (21.5.2014 23:46:38)

šališ se za čokoladu?[sm=jezicek.gif]

neee [sm=zmeden.gif]. juce sam bila kod kume, merila se i videla da imam 1 kg manje pa izgleda da moram da nadoknadim [sm=smiley19.gif].
hoces malo [sm=jezicek.gif]?

anci kv -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (21.5.2014 23:49:54)

kilo se ne računa[sm=smiley36.gif]
Jok,jok,slabo ja to slatko,više se lepim za slaniše. Al hvala

bubulence -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (21.5.2014 23:52:21)

aaa pa imam cipsic za kasnije [sm=smiley36.gif]. mozeto ?? salim se, necu ga pojesti...
ma meni je problem sto E jede samo barnija i kinder jaje u poslednje vreme a sve ostalo sto dobije moram ja da unistim ...

anci kv -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (22.5.2014 0:00:06)

e tu je mm, kupi sve što ostane,srećom[sm=smiley36.gif]

doktorkakristal -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (22.5.2014 7:55:25)

doco,opusti se i uživaj u sređivanju novog doma,kud ćeš lepše,vaša gajba!!!!!
Danas sam podvukla moju nesavršenost. Majka koja ispija ladno pivo u kafiću,ne znajući gde su mi mm i dete. Trebalo je da je malo prošeta pa da me pokupi kod frizera,a moj telefon i novčanik ostali u kolicima[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
I tako odmorih mozak nekih sat vremena ispijajući pivce

xaxxaxa stram te bilo [sm=jezicek.gif] kako si to smela sebi da dopustis [sm=smiley36.gif]

isidora88 -> RE: ZA Vuki-nesavrsene mame! (22.5.2014 8:34:49)

IZVORNA PORUKA: bubulence

aaa pa imam cipsic za kasnije [sm=smiley36.gif]. mozeto ?? salim se, necu ga pojesti...
ma meni je problem sto E jede samo barnija i kinder jaje u poslednje vreme a sve ostalo sto dobije moram ja da unistim ...

jesi sigurna da neces[sm=jezicek.gif]
ja detetu od pre neki dan ne jedem slatkise, ali ih i ne kupujem, moram da smrsam pa dete ispasta[sm=smiley36.gif](i njemu je zdravije bez slatkisa, da ne bude zavisnik kao ja)

Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>