RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Ivanka 75 -> RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] (3.5.2014 14:07:18)

UM [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] U napad za koji dan [sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] (3.5.2014 14:11:06)

E ali interesantno nikada mi pre [sm=nosecka.gif] ciklusi nisu bili redovni, od kako sam prestala sa dojenjem tacno dobijam na vreme,ma 28 dana, i uvek, ali uvek oset_im O...
Iva, ima li kod tebe novosti?[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Linaaaa -> RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] (3.5.2014 16:24:30)

Evo i mene. Radila sam prvu smenu pa su mi javili rezultate beta danas 15.2 [sm=zmeden.gif] i meni nista nije jasno, a krvarenje juce skoro nista, danas par kapi. i odem ja posle prve smene kod dr koji je bio dezuran i objasnim celu situaciju,posto kod moje dr mogu tek u cetvrtak. on me pogleda na uz, kaze rano je za sve nista se ne vidi samo sto mi je endometrijum lep slojan ne izgleda kao da krvarim...i rekao mi za 7 dana da se javim jer mu ne lici na [sm=hudicek1.gif] a rano da se vidi trudnoca na uz. I sad ja vas pitam sta biste vi uradile? Ostaje mi smao da cekam jos nedelju dana i da se nadam [sm=duda.gif]

ana07 -> RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] (3.5.2014 16:51:44)

Pozdrav crtke[sm=smiley31.gif] . Lina znam da si ko na iglama, ali bice to u redu, samo glavu gore...
Mene jutros urnisao levi jajnik, a sekret vodenast. Po bolu bih rekla da mi je ovulacija danas, a po sekretu bas i ne. Videcemo sutra sta kaze bazalna. Jedino mi preostaje da za svaki slucaj jurim muza. Samo se bojim da jadan ne pocne da se sakriva od mene [sm=smiley36.gif].
Bubulence lepo se provedi na svadbi sutra [sm=smiley1.gif].

gogili75 -> RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] (3.5.2014 17:14:51)

Linaaaa meni tu nešto nije u redu, tebi bi beta trebala da bude već preko 100, ne dupla ti se...

bubulence -> RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] (3.5.2014 17:46:59)

IZVORNA PORUKA: ana07

Bubulence lepo se provedi na svadbi sutra [sm=smiley1.gif].

hvala draga [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]. a gde si ti danima? nema te [sm=smiley13.gif].
lina cekaj, sada sam nesto pomesala. jesi ti vec radila betu ili test?

gogili75 -> RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] (3.5.2014 17:50:28)

radila je dva puta betu, ova poslednja je 15, prva oko 11, to je jako malo

bubulence -> RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] (3.5.2014 17:55:37)

pa da, tako nesto i ja mislim, nije mi jasno sta onda da proveri za nedelju dana [sm=zmeden.gif] ? jer beta treba do sada da bude mnoogoo veca... ali valjda doktori znaju sta rade...
u svakom slucaju lina ja te mnogo [sm=smiley31.gif]

gogili75 -> RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] (3.5.2014 18:03:39)

beta bi na dan očekivane menstruacije trebala da bude oko 100

Maslacak15 -> RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] (3.5.2014 18:04:37)

Pozdrav crtke,

Lina ne moze to nikako da bude u redu, beta bi vec morala da bude neuporedivo veca. U pitanju je biohemijska trudnoca. Ali mislim da treba da uradis jos jednu kontrolnu da bi bila sigurna da je pocela da pada i iskljucila vanmatericnu. Ali ja mislim da je mnogo verovatnije da je najobicnija biohemijska... Kad padne na nulu ti u nove radne pobede. Bice uskoro dve crtice!

ana07 -> RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] (3.5.2014 19:41:29)

Tu sam, tu sam[sm=smiley36.gif]. Pratim ja vas iz prikrajka. Zauzeta sam ovih dana jurim muza i ovulaciju, pa koga prvog navatam [sm=smiley36.gif].

madre -> RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] (3.5.2014 22:11:04)

IZVORNA PORUKA: bubulence

ne bi trebalo, ovaj mesec smo pazili kada su bili plodni dani ... a i grudi mi nisu natecene, ne piskim...

isto tako rece i von, a eno je, polako ulazi u drugo tromesecje[sm=zz_wavespin.gif]

IVA 11 -> RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] (3.5.2014 22:30:50)

Lina, mala je beta, premala, isto kao meni što je bila...Ništa. idući mjesec u nove radne pobjede. UM, kod mene nema ništa novo, niti će skoro biti, mm u drugu zemlju, mućkali smo za vrijeme M, pa se ne nadam ničemu, ali za sve vas navijam, i pratim vas [sm=bravo.gif]

vonavoj -> RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] (3.5.2014 22:59:15)

IZVORNA PORUKA: madre

ne bi trebalo, ovaj mesec smo pazili kada su bili plodni dani ... a i grudi mi nisu natecene, ne piskim...

isto tako rece i von, a eno je, polako ulazi u drugo tromesecje[sm=zz_wavespin.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]..bubulence,mi smo imali odnos 5 dana pre O[sm=smiley36.gif]..i evo me vec 17.ta nedelja! a pazili smo se u januaru,jer je T isla na operaciju krajnika..pa da ne idem trudna u bolnicu.i naravno da sam isla![sm=smiley36.gif]

bubulence -> RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] (3.5.2014 23:35:55)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

IZVORNA PORUKA: madre

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]..bubulence,mi smo imali odnos 5 dana pre O[sm=smiley36.gif]..i evo me vec 17.ta nedelja! a pazili smo se u januaru,jer je T isla na operaciju krajnika..pa da ne idem trudna u bolnicu.i naravno da sam isla![sm=smiley36.gif]

ipak nista od mene, dobila sam malo pre [sm=smiley1.gif]. znala sam da nema nista od trudnoce jer ne trckam u wc... ali je zato maj nas mesec [sm=jezicek.gif].

Von vec si 17. nedelja??? masala

Ivanka 75 -> RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] (3.5.2014 23:41:23)

Mene grudi razvaljuju, jedem slatkise ko luda, dolazi [sm=hudicek1.gif] za koji dan... znam joj rutinu...

bubulence -> RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] (3.5.2014 23:50:54)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Mene grudi razvaljuju, jedem slatkise ko luda, dolazi [sm=hudicek1.gif] za koji dan... znam joj rutinu...

...ili mozda i ne dolazi... [sm=jezicek.gif]

Ivanka 75 -> RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] (4.5.2014 0:26:13)

Ma dolazi Bubu... cim krene glavobolja eto nje narednog dana [sm=smiley1.gif]

ana07 -> RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] (4.5.2014 7:56:56)

Dobro jutro cure [sm=smiley1.gif] . Jel ko za [sm=kava.gif] ? Ivanka i mene ta glavobolja izludjuje, nije jaka, samo onako da nervira, probudim se sa njom i znam da ce ili u toku dana, ili sutradan stici [sm=hudicek1.gif] . Uz to imam i dosadne spotinge, ali ovaj mesec pijem caj od virka i hajducke trave pa se nadam da cu se bar njih resiti [sm=smiley1.gif] . Htela sam da vas pitam da li taj egg iscedak mora da se javi u toku ciklusa ili moze samo da bude wotery, tj. voden? Vec tri dana imam taj vodeni iscedak, bez mirisa, gacice mi mokre pa pomislim da sam se upiskila [sm=zmeden.gif] (izvinjavam se na izrazu) . Prema bazalnoj ovulacija mi je bila ili juce ili prekjuce, ali egg nisam primetila

bubulence -> RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] (4.5.2014 8:25:06)

dobro jutro!
mi smo na putu za NS, vreme je uzasno...
ana ja se opet ne razumem u te stvari oko ovulacije, bazalne i toga ali mogu popiti kaficu [sm=smiley36.gif]

ana07 -> RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] (4.5.2014 8:41:50)

Vazi, moze kafica, ceka te [sm=smiley36.gif] . Vreme je bas uzasno, ova kisa izludjuje [sm=zz_banghead.gif] . Ma ja nisam pametna gde da pitam, a znam da ste spominjale egg pre neki dan, valjda ce neko znati [sm=smiley1.gif] .

Ipokrisia -> RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] (4.5.2014 9:34:47)

anci i ja sam zbunjena...ranije sam uvek imala taj egg , i ne samo egg nego sto vrsta sekreta tokom celog meseca...i sad od kada smo krenuli da radimo na bepcu 2-3 meseca meni gacice da prostis nikad cistije!! nista mi nije jasno!!

nata11 -> RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] (4.5.2014 10:16:45)

Dobro jutro i ja cu jos jednu [sm=kava.gif] Egg krece nekih 6-7 dana pre O i najgusci je 2-3 dana pre O, nakon O mi nestaje. Tako je bar kod mene.

ana07 -> RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] (4.5.2014 11:12:18)

Ja sam prosli mesec imala jedan dan vodenasti sekret, sledeci dan egg i to je bilo to sto se tice plodnog sekreta. Ovaj mesec samo vodenasti nekoliko dana , pa mi nije jasno. Ma ko ga sisa, bicemo vrdni ovih dana pa valjada ubodemo ovulaciju [sm=smiley36.gif] .

milica93 -> RE: Čekamo dve crtice 05/14 [chat] (4.5.2014 14:59:52)

Dan crtice [sm=smiley1.gif]
Jel ima koja nova trudnica, jesam propustila nesto? [sm=bravo.gif]
Lina, ne daj se draga ...
Ivo, brzo ce to proci, dok trepnes i budes obavljala sve sto imas neces ni osetiti.
Sve koje vijaju da i uhvate [sm=bravo.gif]
Ja jos nista ... evo mesec dana i vise bez M. Pomalo zigaju jajnik i hvata me neka nesvestica sto ne pamtim kad je. Sinoc smo listali neka imena za devojcicu. Ja zapela za Tea i Nika, al nesto kao kazu ne valja davati deci imena po Boginjama. E sad ko veruje i zasto je tako ...
Slava u utorak, pa bacanje na posao. Bice gusto

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>