lesica -> RE: Malim velikim najvećim borcima sa ljubavlju!!! (24.4.2014 13:22:43)
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Naša mala hrabrica, moja sestričina, ima sada 14 meseci, 10 korigovano. Ima 5,5 kg, sedi, ručka i za Uskrs prvi put probala Kinder jaje. Imala je do sada mislim oko 11 operacija, ugrađen joj je shunt (izvinjavam se ako sam se pogrešno izrazila). Ona je najveći heroj ikada! A njeni roditelji su najhrabriji i najoptimističniji roditelji koje poznajem. Zbog moje male lepotice i njenih drugara sa Instituta za neonatologiju, otvorena je na FB grupa koaj se zove Ponosni roditelji prevremeno rođenih beba i koja je podrška svim ponosnim roditeljima malih heroja. Oni su za Uskrs organizovali dobrotvornu akciju u kojoj su sakupljeni i isporučeni poklončići za sve prevremeno rođene bebe koje leže na Institutu i u Tiršovoj. Sada im je potrebna pomoć da sakupe odeću za te male borce. Prenosim post sa njihove stranice i molim vas da se javite meni u pp ili "Ponosnima" na Facebook-u Ponosni, Hvala Vam svima koji ste se javili i doniracete garderobicu bebama u Tirsovoj bolnici, zaista sam zahvalna sto sam okruzena takvim ljudima Za sve Vas koji ne znate, ovo nije nova akcija, ovo je stara ideja koja je donela preko 500 kom. odece za prevremeno rodjene bebe Institutu za Neonatologiju u Beogradu u zadnjih nekoliko meseci. Ali ovog puta skupljamo za neonatolosko odeljenje Tirsove bolnice. Kada sam nosila Uskrsnje pokloncice bebama tamo, saznala sam da im je potrebna garderoba za bebe ( zeke, benkice, kapice, bodici, carapice... malih brojeva do 62) ali isto tako sam bila zapanjena sto za posetioce svi matili su bili pocepani, i to nisu mantili kao na Institutu platnni, vec oni providni, kao istanjena vata. Vise se garderobe vidi nego sto je pokriveno a svi mi ovde smo svesni kakvih sve bakterija ima po kolima, kaficima i javnom previzu koje posecujemo u istoj garderobi u kojoj smo isli u posetu malim borcima. Ako slucajno neko od Vas zna bolje gde mogu da se nabave bolji mantili ili je povoljnija cena, molim Vas podelite link u komentarima ili broj telefona!Nabavite sami negde, i narucite koji komad, a za sve Vas koji ne mozete da sami odnesete mantile javite mi se u inbox kako bih Vam dala svoju adresu pa kada budem nosila garderobicu bar desetak mantila da odnesem. Ovo nije pod moranje, ovo je samo predlog za sve zainteresovane. Hvala jos jednom
|
|
|
|