Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 8.3.2020 18:56:05
|
|
|
|
kamičak
|
Stigao je c paket, hvala.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 8.3.2020 22:23:53
|
|
|
|
Duškić
|
Uzivajte u C paketima.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 10.3.2020 17:06:12
|
|
|
|
MamaZox
|
Nagrada je stigla. Danas sam je tek otvorila. Hvala. Bolonjeze su nase omiljene. Najlepse hvala .
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 10.3.2020 22:38:56
|
|
|
|
m2m2
|
Stigao je paket, odličan je. Hvala
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 21.3.2020 22:13:52
|
|
|
|
dunja RR
|
Hej, hej, 'ajte stavljajte recepte, sada ste kućama, kuvate, mesite, pa dajte da pametno iskoristimo ta spremanija, podelite sa nama. Nagrade su spremne i šaljemo ih kada prođe ova pošast. Do tada, neka bude lepo druženje ovde, ne damo se, pobedićemo, a vi, 'ajte, udrite po slikama i savetima!
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 22.3.2020 6:40:21
|
|
|
|
gocic
|
Hoćemo, hrana na sve strane!
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.4.2020 22:18:21
|
|
|
|
marketing RR
|
Slede naši vredni dobitnici za mart mesec i napomena da je od 1. januara 2020. krenuo novi krug takmičenja, u trajanju od 12 meseci, tako da se počev od januara pa nadalje, ne mogu ponavljati dobitnici, tj. svaki korisnik može jednom osvojiti glavnu i jednom dodatnu nagradu. Glavnu nagradu osvaja Sanidej sa 24 unetih recepata Dodatne nagrade su osvojili: 1. ljubis za recept Kiseli kupus podvarak sa 127 poena 2. bojana92 za recept Hleb bez kvasca sa 105 poena 3. princezica1 sa 42 glasova datih (i 400 postova napisanih, čime je ispred korisnice flamingos koja je imala isti broj glasova datih ali manji broj napisanih postova) Dragi dobitnici, očekujemo vaše podatke na pp (ime, prezime, adresa u Srbiji i telefon), najkasnije do 9.4.2020. Čestitamo Zbog činjenice da sa istih poštanskih adresa primamo veliki broj prijava, a kako bi dali mogućnost i drugim korisnicima da osvoje nagrade, ograničili smo mogućnost osvajanja nagrada sa iste poštanske adrese, tako da u toku trajanja nagradnog konkursa, a u periodu od 12 meseci, sa iste poštanske adrese (adrese stanovanja), maksimalno 2 korisnika mogu osvojiti nagradu.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.4.2020 23:13:11
|
|
|
|
flamingos
|
Čestitam svim dobitnicima❤
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.4.2020 23:27:15
|
|
|
|
Ivanka 75
|
🎊 🎊 🎊 Cestitkeeee🎉🎉🎉🎉
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 1.4.2020 23:39:34
|
|
|
|
princezica1
|
Hvala rr. Nadam se da nece biti slanje dok je vanredno stanje
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.4.2020 9:32:20
|
|
|
|
Khaleesi
|
Bravo za domacice 🎉🎉🎉🎉
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.4.2020 9:53:19
|
|
|
|
branki*
|
Cestitam!!!
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.4.2020 10:23:57
|
|
|
|
flamingos
|
Duškić,vidim da si objavila recept.Imaš li ih dosta,pa da ti ovog meseca objavljuješ,a ja sledećeg?Gocić,žao mi je što nisi uspela da osvojiš nagradu.Sanidej,čestitam još jednom,kao i svim dobitnicima.❤
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.4.2020 12:02:33
|
|
|
|
vikica78
|
Cestitke svima! I bas treba u ovoj situaciji dobitnicima poslati nagrade, postexpress je poceo ponovo da vozi, tako da mi nije jasna princezica.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.4.2020 13:01:52
|
|
|
|
Duškić
|
Flamingos, glasaj i ko god zeli za moj recept, necu objavlji ovog meseca duso! Da pokusam za dodatnu nagradu.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.4.2020 13:53:44
|
|
|
|
flamingos
|
Glasala sam draga.Ti hoćeš dodatnu za recept,ne da glasaš?Da vidim hoće li Gocić da šalje,neću da joj budem konkurencija.Volela bih da i ona osvoji.Javi se Gocić,da znam.Ima li još zainteresovanih?Slobodno šaljite,sačekaću maj mesec.Imam dosta recepta.Tako da-ako krenete uporedo sa mnom da šaljete-neće da bude dobro-osim ako imate više od 250 recepata😁Ja sam uvek za fer igru❤
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.4.2020 16:31:39
|
|
|
|
Duškić
|
Dobra si! Necu, iducom prilikom. Sto se mene tice slobodno.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.4.2020 16:57:49
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Duškić.Ako imaš recepte slobodno postavljaj.Tu sam da glasam.Hajde i ostale mame-glasajte za recept naše drugaRRke.Ljubim vas i grlim sve.❤
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.4.2020 17:26:38
|
|
|
|
Sanidej
|
Poslala sam vam podatke. Hvala i Ringeraji i sponzoru C.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.4.2020 18:04:08
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Cestitam dobitnicima 🤗 Vau Flamingos 250 😲Dolazim kod tebe na obuku 😉
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.4.2020 18:06:16
|
|
|
|
flamingos
|
Može Mirko..❤
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.4.2020 19:15:18
|
|
|
|
bojana92
|
Hvala :)
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 3.4.2020 10:04:13
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Duskic, glasala sam za tvoj recept. Srecno 🤗
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 3.4.2020 10:45:23
|
|
|
|
Duškić
|
HvalA. Bas gledam sta bih mogla za rucak.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 3.4.2020 12:14:39
|
|
|
|
gocic
|
IZVORNA PORUKA: flamingos Glasala sam draga.Ti hoćeš dodatnu za recept,ne da glasaš?Da vidim hoće li Gocić da šalje,neću da joj budem konkurencija.Volela bih da i ona osvoji.Javi se Gocić,da znam.Ima li još zainteresovanih?Slobodno šaljite,sačekaću maj mesec.Imam dosta recepta.Tako da-ako krenete uporedo sa mnom da šaljete-neće da bude dobro-osim ako imate više od 250 recepata😁Ja sam uvek za fer igru❤ Flamingos, iskreno nemam pojma. Nismo u gradu, muz dobio slobodno pa smo van grada. A internet koci i nemam zivaca za kuckanje.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?