Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.12.2019 17:55:41
|
|
|
|
Dragovic
|
IZVORNA PORUKA: flamingos Čestitam svima.Fil,mama Jo-yeeeeeeee.Bravo!❤
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.12.2019 17:56:42
|
|
|
|
lesica
|
Zbog nefer igre i ponavljanja već objavljivanih recepata korisnica bojana92 je diskvalifikovana iz mesečnog konkursa. Takođe, ova mera će biti na snazi do kraja ovog nagradnog kruga! Svi duplirani i već objavljeni recepti su sankcionisani brisanjem! Administrator portala lesica RR
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.12.2019 18:06:49
|
|
|
|
Matija2018
|
Hvala!
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.12.2019 18:58:43
|
|
|
|
mama Jo
|
O, super 😊 Cestitam svima.
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.12.2019 20:16:31
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Cestitke
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.12.2019 20:32:18
|
|
|
|
Filadendronka
|
Hvala Mama Ivane i Flamingos! Hvala RR i sponzoru. 💕💕💕💕💕
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.12.2019 20:46:53
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ne radi mi pp, svi podaci su isti kao ranije. Probacu opet sutra da posaljem. Hvala jos jednom.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.12.2019 22:18:21
|
|
|
|
mama Jo
|
Fil, draga, zasluzena pobeda definitivno ♥️
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.12.2019 22:19:45
|
|
|
|
Filadendronka
|
Hvala Mama Jo! :) IZVORNA PORUKA: mama Jo Fil, draga, zasluzena pobeda definitivno ♥️
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.12.2019 22:56:22
|
|
|
|
mikulas
|
Cestitke svima!!!!!!
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.12.2019 23:05:28
|
|
|
|
bubulence
|
Fiiiil, mama jo, cestitam drage moje❤️. Cestitam i ostalim dobitnicima!
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.12.2019 23:06:38
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Cestitam drage mame kuvarice nase 👍❤
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.12.2019 23:44:37
|
|
|
|
Filadendronka
|
Hvala devojke! 🙈💕
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.12.2019 23:56:50
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Cestitam Mama Jo! Go girl!
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 3.12.2019 9:31:05
|
|
|
|
emicaa
|
Fil,Mama Jo cestitam 😊
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 3.12.2019 9:45:56
|
|
|
|
Filadendronka
|
Hvala draga! 💕 IZVORNA PORUKA: emicaa RR Fil,Mama Jo cestitam 😊
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 3.12.2019 10:42:02
|
|
|
|
Filadendronka
|
Uspela ove sekunde da posaljem pp. IZVORNA PORUKA: Filadendronka Ne radi mi pp, svi podaci su isti kao ranije. Probacu opet sutra da posaljem. Hvala jos jednom.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 3.12.2019 12:35:03
|
|
|
|
gagane
|
bravooo
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 7.12.2019 20:48:58
|
|
|
|
marketing RR
|
Sumnja koju smo imali po pitanju korisnika slobic nam se ispostavila kao tačna, obzirom na to da su se podaci poklopili sa više do sadašnjih dobitnika, ili po pitanju adrese (na istoj na osnovu toga očigledno živi nezamislio mnogo ljudi) ili po pitanju broja telefona. To nas navodi da zaključimo da je došlo do zloupotrebe i otvaranja više korisničkih naloga od strane jedne osobe a sa ciljem konstantnog osvajanja nagrada. U skladu sa tim, nalog slobic će biti sankcionisan a nagrada prosleđena sledećem učesniku sa najvećim brojem glasova za recept. Dobitnik dodatne nagrade umesto slobic je mikica88 za recept Sladak kupus sa 89 poena. Molimo korisnika mikica88 da nam do ponedeljka 9.12. dostavi svoje podatke putem pp-a kako bi nagrada bia dostavljena.
< Poruku je uredio marketing RR -- 7.12.2019 20:51:04 >
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 7.12.2019 20:52:10
|
|
|
|
Khaleesi
|
Bravo za marketing 😁
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 7.12.2019 20:56:07
|
|
|
|
mama Jo
|
Super... svi smo imali neke sumnje
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 7.12.2019 22:08:32
|
|
|
|
flamingos
|
Svaka čast na radu,bravo👏To je naša RR❤
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 12.12.2019 21:31:55
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ovde mozemo da piskaramo o C kuhinji. U avgustu mi je glavna nagrada izmakla 31. pred ponoc. Ja sam tokom meseca objavljivala recepte i posle otisli na more. Ja da pogledam, kad ono sve objavljeno poslednjeg dana. Delovalo mi je kao da sam pokradena, nekako onaj potajni udarac s ledja. Ali to nije protiv pravila takmicenja. A sad krajem novembra vidim da osoba koja vodi nesto petlja i zainatim se da je prestignem. I tako i bude. Tako Kh da ocekujes da ce se neki recepti verovatno pojaviti tog poslednjeg dana uvece. I imas iznad ispisano zasto su neki diskvalifikovani. Ima nas svakakvih.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 12.12.2019 21:34:12
|
|
|
|
Khaleesi
|
Bas bzv Fili. I meni je to nepravedno. Kao i jos neke stvati. Trudis se i na kraju za 1 dan neko te prestigne u svemu. Neki padobranac.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 12.12.2019 22:11:28
|
|
|
|
veselicaa
|
Uvek pri kraju meseca objavljuju recepte. Ako nesto nije po pravilima,admin diskvalifikuje kao sto je bilo za prosli mesec.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
koje ime je lepsepisuljicaHelena (
60%)
Sofija (
40%)
Ukupan broj glasova: 104Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!