Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 3.8.2017 8:13:52
|
|
|
|
mama Jo
|
Cestitke 😊😊 Evo ideje sta da pravimo za rucak naredna dva dana Bravo drage
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 3.8.2017 13:40:08
|
|
|
|
likica_nis
|
Hvala RR na nagradi, sve najbolje u daljem radu, nadam se ponovnoj saradnji
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 4.8.2017 9:52:24
|
|
|
|
medamisko
|
Lepo, cestitke domacice!
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 5.8.2017 12:55:38
|
|
|
|
Dragica Draga
|
O, ja nisam ni znala da se dobija nagrada za najvise glasova datih 😂 Od kako sam otkrila vas kutak C kuhinje ja sam odusevljena, veci deo tih recepata sam i pravila, a ostale cu tek 😊 Prosto moram da kazem - ja sam srecnija zena od kako sam otkrila RR 💗
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 5.8.2017 13:17:31
|
|
|
|
Duškić
|
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 11.8.2017 23:12:05
|
|
|
|
marketing RR
|
Likica nam je poslala i divnu sliku :)
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 12.8.2017 7:39:38
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Divna slika
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 12.8.2017 7:43:00
|
|
|
|
Duškić
|
Sladak je, C promoter
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 12.8.2017 7:56:05
|
|
|
|
krin 40
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 12.8.2017 13:04:06
|
|
|
|
veselicaa
|
Presladak je
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 13.8.2017 17:26:07
|
|
|
|
likica_nis
|
Ma odlicni ste
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.9.2017 1:03:49
|
|
|
|
marketing RR
|
Slede naše vredne dobitnice za avgust mesec i napomena da je od februara krenuo novi krug takmičenja, u trajanju od 11 meseci, tako da se počev od februara pa nadalje, ne mogu ponavljati dobitnici, tj. svaki korisnik može jednom osvojiti glavnu i jednom dodatnu nagradu. Glavnu nagradu osvaja medamisko sa 15 unetih recepata viki66 je takođe objavila 15 recepata, ali prema pravilniku nagradu, u sučaju izjednačenog broja objavljenih recepata, osvaja onaj ko je u datom mesecu prvi objavio recept. Dodatne nagrade su osvojili: 1. viki66 za recept Musaka sa zeljem (22 boda) 2. likica_nis za recept Pileći ražnjići u paradajz sosu (6 bodova) 3. mama Jo (57 glasova dala) mama Jo i Sladja 29 su obe dale po 57 glasova, ali prema pravilniku nagradu u slučaju izjednačenog broja datih glasova osvaja korisnik koji je napisao više objava na forumu u datom mesecu. mama Jo je u avgustu imala 96 objava na forumu a Sladja 29 je u avgustu imala 3 objave na forumu. Dragi dobitnici, očekujemo vaše podatke na pp (ime, prezime, adresa u Srbiji i telefon), najkasnije do 10.9.2017. Čestitamo
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.9.2017 4:48:05
|
|
|
|
mama Jo
|
O, sjajno 😊😊 Hvala RR 😁 I cestitke za sve ostale dobitnice 😍
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 2.9.2017 7:37:17
|
|
|
|
krin 40
|
Čestitam
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 9.9.2017 22:40:00
|
|
|
|
medamisko
|
Odlicno, bilo je neizvesno. Hvala !
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 10.9.2017 23:12:29
|
|
|
|
marketing RR
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Glavnu nagradu osvaja medamisko sa 15 unetih recepata viki66 je takođe objavila 15 recepata, ali prema pravilniku nagradu, u sučaju izjednačenog broja objavljenih recepata, osvaja onaj ko je u datom mesecu prvi objavio recept. Dodatne nagrade su osvojili: 1. viki66 za recept Musaka sa zeljem (22 boda) 2. likica_nis za recept Pileći ražnjići u paradajz sosu (6 bodova) 3. mama Jo (57 glasova dala) viki66 i Mama Jo, pošaljite podatke, čekamo ;)
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 17.9.2017 0:10:17
|
|
|
|
viki66
|
Podatke sam odmah poslala cim sam procitala za nagradu u inbox .....
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 19.9.2017 20:54:37
|
|
|
|
likica_nis
|
Hvala za divnu nagradu koja je danas stigla
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 19.9.2017 21:37:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Likice, stavi nam sliku nagrade.
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 20.9.2017 8:54:02
|
|
|
|
medamisko
|
Hvala, stigla nagrada!
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 20.9.2017 12:06:02
|
|
|
|
dunja RR
|
Dajte fotke I stavljajte recepte, ne zabušavajte
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 23.9.2017 12:41:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Čestitam
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 24.9.2017 12:29:28
|
|
|
|
dunja RR
|
Stavljajte recepte, ajmo, ajmo
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 25.9.2017 16:49:37
|
|
|
|
likica_nis
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Likice, stavi nam sliku nagrade.
|
|
|
|
RE: Recept meseca, SPISAK DOBITNIKA!!! 25.9.2017 17:35:25
|
|
|
|
Duškić
|
Bravo domacice Rr...ima bas lepih recepata!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
prvi rodjendanicika26gde ste slavili prvi rodjendanu restoranu (
34%)
kod kuce (
49%)
u igraonici (
11%)
drugo (
6%)
Ukupan broj glasova: 114Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!