RE: Jastuk za dojenje (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba

Poruka

*Maki* -> RE: Jastuk za dojenje (9.9.2013 12:26:27)

Daj Bože draga Dunjice,ti znaš da sam uz tebe [sm=smiley1.gif] A jastuk cemo časkom da napravimo zajedničkim snagama [sm=smiley31.gif]

viking -> RE: Jastuk za dojenje (9.9.2013 13:26:00)

Super, Maki, baš volim sposobne i spretne žene koje znaju svašta da prave! [sm=bravo.gif]
Mada, moram da priznam da meni baš odgovara to što je ovaj jastuk malo tvrđi jer mi pruža bolju potporu, ne bih volela da je iste mekoće kao jastuk mada ja inače volim tvrđe podloge za spavanja (tvrd dušek, tvrd jastuk) pa možda i zato...
Ovaj kupovni jastuk jeste punjen nekim kuglicama ali ali nisu nabijene, i dalje se jastuk ulegne kad legneš na njega, ali definitivno je čvršći od običnih jastuka.
Bilo kako bilo, nezamenjiv je! [sm=smiley1.gif]

doktorkakristal -> RE: Jastuk za dojenje (12.9.2013 15:08:14)

Odlican je,posebno za nas koje moramo da lezimo tokom trudnoce,ja ga ne bih menjala ni za sto drugih,za njega sam cula na ovom foumu i odlucila da ga kupim,ujedno hvala svima sto ste ga preporucile [sm=bravo.gif]

*Maki* -> RE: Jastuk za dojenje (12.9.2013 17:08:24)

Vik [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

Doco drago mi je da ti pomaže,biće on i za dojenje od velike pomoći kad za to dodje vreme [sm=smiley31.gif]

dunja RR -> RE: Jastuk za dojenje (19.9.2013 22:38:52)

E, i ja se danas družila sa ovim jastukom [sm=smiley36.gif]

Bila sam kod jedne lepe RR trudnice, i popodne provela zavaljena u jastuk, fantastičan je stvarno!

anci kv -> RE: Jastuk za dojenje (20.9.2013 9:10:03)

beluga jastuk sam uzela u 5.nesecu trudnoce,spas.sad kad dojim,dok je hranim na flasicu uvek ga koristim.ali toliko smo navikli na njega,pa je mm kupio jos dva za nas,tako da ni dormeo vise ne koristimo

Misha i Ljisha -> RE: Jastuk za dojenje (20.9.2013 9:13:58)

da belunga je superiska[sm=jezicek.gif] ja sad stavim belungu iza Dunje kad sedi u slucaju da padne ili da hoce da uziva lezecki. jako se lepo izlezava na njemu. A od trudnoce koristim taj jastuk i sjajan je

viking -> RE: Jastuk za dojenje (20.9.2013 13:14:13)

I mm je sinoć rekao da će ovih dana da naruči jedan za sebe!

IZVORNA PORUKA: anci kv

beluga jastuk sam uzela u 5.nesecu trudnoce,spas.sad kad dojim,dok je hranim na flasicu uvek ga koristim.ali toliko smo navikli na njega,pa je mm kupio jos dva za nas,tako da ni dormeo vise ne koristimo

Noelia -> RE: Jastuk za dojenje (13.11.2013 22:52:42)

Preporuka od mene za Beluga jastuk! Zao mi je sto ga nisam kupila jos dok sam bila trudna, sigurna sam da bi mi olaksao spavanje!

Didy -> RE: Jastuk za dojenje (14.11.2013 12:09:13)

Mene je spasao u drugoj trudnoći, žao mi je što ga nisam kupila i za prvu. Sad ga Stefanu stavim u krevet do zida da mu bude odstojnik da se ne bi naslonio u toku noći. I on ga baš voli. Zove ga zmija.[sm=smiley36.gif] A ja poručila onaj zeleni, baš jeste kao zmija.[sm=smiley36.gif]

Milica cica -> RE: Jastuk za dojenje (21.11.2013 11:23:43)

I ja sam ga naručila jedva čekam da ga isprobam[sm=smiley1.gif]

Jole84 -> RE: Jastuk za dojenje (21.11.2013 13:52:33)

Ja ću najverovatnije da ga sašijem,nego me interesuje koje su dimenzije otprilike?

serpica -> RE: Jastuk za dojenje (21.11.2013 14:14:00)

Jolence ja to nisam koristila ni jednom,mislim i da ti nece trebati,ne znam,ja sam odmah u sedecem stavu dojila i eventualno stavljala obican jastuk ispod ruke one na kojoj siska cisto da mi bude lakse.Ako dojis u lezecem polozaju jednom rukom drzis dojku kojom sisa a drugom ga pridrzavas za ledja[sm=smiley1.gif]

Jole84 -> RE: Jastuk za dojenje (21.11.2013 14:17:08)

Šerpi mislila sam za mene za spavanje pošto mi je sve nezgodnije a devojke kažu da je baš udobno. A za bebicu ima vremena a i ti ćeš sve da me naučiš [sm=smiley36.gif]

serpica -> RE: Jastuk za dojenje (21.11.2013 14:21:46)

Auuu pa ja vidi tema jastuk za dojenje pa eto[sm=jezicek.gif] a sto se pomoci tice tu sam nego sta uvek kad zatreba kupanje,dojenje,presvlacenje,setnja ma sve za moju plavusicu[sm=smiley1.gif]

Milica cica -> RE: Jastuk za dojenje (21.11.2013 14:25:02)

Jole evo ti sajt pa prostudiraj, mislim da je oko 1,5m jastuk KLIK

Jole84 -> RE: Jastuk za dojenje (21.11.2013 14:49:18)

Hvala Mici [sm=smiley31.gif] Javljaj utiske kad ti stigne [sm=bravo.gif]

Milica cica -> RE: Jastuk za dojenje (11.12.2013 9:42:18)

Stigao je, ima neko zrnasto punjenje, nije kao klasični jastuci, nadam se da će biti ok
[sm=smiley1.gif]
[img]http://www.dodaj.rs/f/2f/dS/4X6oLR4P/jastuk.jpg[/img]

New Mom -> RE: Jastuk za dojenje (11.12.2013 10:02:11)

Bas je sladak dezen! Uzivaj![sm=smiley1.gif]

viking -> RE: Jastuk za dojenje (11.12.2013 11:54:25)

Mico, i ja sam uzela zeleni [sm=smiley36.gif] Što reče NM, uživaj [sm=bravo.gif]

pari -> RE: Jastuk za dojenje (22.1.2014 9:14:46)

Milice, Viking, je l' vam prija ovaj beluga jastuk? razmišljam da ga kupim...

Didy -> RE: Jastuk za dojenje (22.1.2014 9:20:06)

Pari, meni je baš jako prijao. Pogotovo kako trudnoća odmiče, a ti ne znaš kako da se namestiš, sve više će ti prijati. Meni je bilo krivo što ga nisam imala i u prvoj trudnoći. Ja se kunem u njega.[sm=smiley1.gif]

Lepterija -> RE: Jastuk za dojenje (22.1.2014 9:26:38)

I mene interesuje isto i jos nesto me buni- da li se oni mogu ispraviti kao zmija? Ranije sam spavala na stomaku pa sad muku mucim sa spavanjem na boku. Koristim tri jastuka: pod glavu, pod stomak i izmedju kolena. Znaci, pitam ja vas moze li se ovaj ispraviti duz tela da mi zameni sve te jastuke, to nikako da ukapirm?
[sm=zmeden.gif]

Didy -> RE: Jastuk za dojenje (22.1.2014 9:48:12)

Lepterija, ja sam imala isti problem kao ti - uglavnom i najčvrće spavam na stomaku, tako da se nisam baš naspavala ni u jednoj trudnoći. Jedva sam dočekala da legnem na stomak posle porođaja. [sm=smiley36.gif]
Da, jastuk se može ispraviti, meni je on bio i pod glavu i pod koleno (uskoro nećeš moći ništa pod stomak [sm=smiley36.gif]). S njim sam makar malo uspevala da odspavam.

pari -> RE: Jastuk za dojenje (22.1.2014 9:51:43)

super, hvala!
izgleda da može da se kupi u Aksi tako da ću otići da ga pogledam... A vidim da i u Kiki ima na sniženju neki takav sličan jastuk za 2400din...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>