Rosita -> RE: O receptima iz C kuhinje (12.9.2014 13:19:43)
|
Ljudi, ja sam u nekim vrstama jela, narocito testa, skroz nova i treba mi saveta [sm=smiley36.gif]- evo ,kiflice sam pravila tri puta u zivotu i to u poslednja dva meseca, imam problem sto, uzmimo za primer Torbicine posne kiflice, budu mi tvrde kad ih ispecem, tvrda bude ona gornja kora, tj. sloj, kako da ih odmeknem? Je l treba necim da ih premazujem pre pecenja ili posle? Pravila sam i skroz lud kolac od jabuka http://www.ringeraja.rs/c-kuhinja/recepti/rr-skroz-lud-kolac-od-jabuka_787.html, ispao je ukusan ali nesto sam zeznula, opet mi je donja kora, tj. ono od cega nastaje kora bila malko tvrdkasta, da li je moguce zbog toga sto je bilo 800g jabuka, a ne 1 kg? Lili sam pekla predugo, ne znam, nemam reper u vidu zabodes cackalicu pa ako ne ostaje nista gotovo je, jer je specifican kolac. Blagodarim [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|