Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 20.6.2020 11:52:04
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Dragice.Rekoh da imam preko 200 recepta,tako da-ko ima više može da krene da se takmiči sa mnom.😀Šalim se,znaš da sam ja uvek za fer igru.Pustala sam nekoliko meseci ko je želeo glavnu,da ne budem konkurencija.Sad ja.❤Kucaću još nego sa internetom da se izborim.Pozdrav.❤
|
|
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 20.6.2020 15:16:11
|
|
|
|
Filadendronka
|
Bravo Flamingos! Glasam uskoro! 🤗
|
|
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 20.6.2020 20:17:44
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Fil.❤Ljubim vas.Meni glasovi ne znače,kuckam za glavnu nagradu.😀Dodatnu sam osvojila.Javiće redakcija kad šalju,a slikam čim stigne.❤
|
|
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 21.6.2020 13:40:08
|
|
|
|
dunja RR
|
Flamingos, oduševljena sam sa receptima, samo napred
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 21.6.2020 14:17:09
|
|
|
|
mama Jo
|
Jeste, Flamingos, recepti su ti zaista super i slike isto. Samo napred za glavnu
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 21.6.2020 18:51:21
|
|
|
|
flamingos
|
Dunja,Mama Jo,hvala vam od❤.Kuckaću još,samo sa internetom da se dogovorim.😭
|
|
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 24.6.2020 23:21:52
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Glasam za recepte svaka cast
|
|
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 25.6.2020 0:00:21
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Flamingos, recepeti su super. Neke sam tvoje recepte isprobala. Bas mi se svidjaju.Bravo 👏
|
|
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 25.6.2020 6:00:11
|
|
|
|
bikicaV
|
Lepi su i lepo izgledaju, nisam nista spremala po njima jos uvek.
|
|
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 25.6.2020 8:07:53
|
|
|
|
mama Jo
|
Svidja mi se pita sa visnjama i grizom, ja imam neki malo komplikovaniji recept. Probacu bas
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 25.6.2020 11:01:24
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala svima od❤Drago mi je da cam se dopadau moji recepti.Biće ih još.Mama Jo,pitu sam pravila prošlog petka sa svežim višnjama,predivna je,probaj.Pozdrav svima.❤
|
|
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 27.6.2020 10:01:41
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Flamingos super, vodis za glavnu, isprati samo do kraja da tako i ostane drzim fige Ja glasam, da probam da me ubode jednom i dodatne, jel glasa jos neko?
|
|
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 27.6.2020 15:05:22
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala.Glasaju,mislim još njih troje,koliko vidim po glasovima.Srećno i tebi da osvojiš dodatnu.❤
|
|
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 27.6.2020 16:07:39
|
|
|
|
mama Jo
|
Flamingos sledece sto pravin su ove posne slane grickalice, hvala tiii P. S. Ja glasam za sve recepte ali ne mogu osvojiti dodatnu, tako da prakticno vas ima 2 onda za tu dodatnj, Dragica i jos neko. Ja glasam cisto jer mi se svidjaju recepti i da podrzim Flamingos
< Poruku je uredio mama Jo -- 27.6.2020 16:08:39 >
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 27.6.2020 21:37:58
|
|
|
|
flamingos
|
Mama Jo,hvala od❤Super su ove grickalice,probaj.Pozdrav.❤
|
|
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 27.6.2020 22:17:13
|
|
|
|
Filadendronka
|
I ja sam glasala za sve Flamingos! :) Ti si bas puno u kuhinji, bas imas puno recepata. Tvoja A sigurno uziva uz takvu mamu. 💓 Cekamo padobrance u poslednjem trenutku 🤮, mada mislim da glavnu osvajas 99%.
|
|
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 28.6.2020 9:22:27
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Fil.Za dodatnu se i ne bih takmičila,znam kako to ide....😀Još jednim,draga moja Fil,hvala na divnim rečima.Ljubim vas.❤
|
|
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 29.6.2020 7:34:46
|
|
|
|
bikicaV
|
Ma kakvi, razbila je sa receptima. Ona se profi bavi kuvanjem.
|
|
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 29.6.2020 9:02:07
|
|
|
|
flamingos
|
Hvala Bikice.❤Još bih slala,ali veoma loš internet.Da pokušam danas.Pozdrav.
|
|
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 29.6.2020 12:11:39
|
|
|
|
Filadendronka
|
Ja cu da okacim moj prebranac, samo kad stignem. 😄 IZVORNA PORUKA: flamingos Hvala Fil.Za dodatnu se i ne bih takmičila,znam kako to ide....😀Još jednim,draga moja Fil,hvala na divnim rečima.Ljubim vas.❤
|
|
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 29.6.2020 12:13:14
|
|
|
|
mama Jo
|
Hajde do kraja meseca ima jos malo, kaci pa da glasamo
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 29.6.2020 13:29:31
|
|
|
|
Filadendronka
|
Upravo sam okacila, mada uvek poslednjeg dana bude haos. 😜
|
|
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 29.6.2020 14:24:15
|
|
|
|
flamingos
|
Fil,draga,glasala sam za tvoj recept.Srećno.❤
|
|
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 29.6.2020 14:26:28
|
|
|
|
mama Jo
|
IZVORNA PORUKA: Filadendronka Upravo sam okacila, mada uvek poslednjeg dana bude haos. 😜 I ja sam glasala, naravno. Nadam se da ce biti jos koji ce glasati. Nesto mi je bas,, mirno'' ovog meseca Ali, bas sto kazes, 2 30.06.u 23:30 ce se mozda sve promeniti
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 29.6.2020 14:41:20
|
|
|
|
Filadendronka
|
Hvala, hvala! Sad jos da se bacite u agitaciju i na konju sam. 😂
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?