Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 3.6.2016 17:01:44
|
|
|
|
nata11
|
Da li mi mozete ispraviti poslednji recept - tj. naslov. Zeza tastatura pa sam promasila slovo A.
|
RE: O receptima iz C kuhinje 27.8.2016 15:25:21
|
|
|
|
Mariya
|
Današnji recept dana je malo nejasan 1/5 dcl vode je 20ml što je premalo, na 400g šećera, osim ako se ne pravi karamel, što nije navedeno,a ako je trebalo da bude 1/5 L vode to je 2 dl, a nijedno od ta dva nisu količina koja odgovara 2 nepune jogurtske čaše vode, osim ako nisu čaše od voćnog jogurta Baš mi se dopao recept ali neću eksperimentisati i da gatam koliko vode ustvari treba...
|
|
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 27.8.2016 15:55:09
|
|
|
|
Rosita
|
da ti kazem , garant je pola litra
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 30.8.2016 19:08:32
|
|
|
|
superm
|
Napravila sam danas po Torbicinom receptu mafine sa paštetom. Predivniii
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 30.8.2016 20:30:02
|
|
|
|
Torbica
|
drago mi jeee
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 30.12.2016 2:27:23
|
|
|
|
Bibilib
|
Ja bih zamolila moderatore ili ko je vec zaduzen za recepte da ispravi tamo na moje ime jer recept za keksice izasao je 4-5 puta ali ne ceo. Unapred hvala
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 30.12.2016 8:07:57
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bibilib, koji tacno recept je u pitanju?
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 2.1.2017 0:09:45
|
|
|
|
Bibilib
|
izvini Ivana tek sada sam videla,u pitanju su keksici za Novu godinu....
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 2.1.2017 8:38:26
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Gledala sam, ali nisam uspela da pronađem recept. Sad cu opet.
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 4.1.2017 22:06:09
|
|
|
|
marketing RR
|
IZVORNA PORUKA: Bibilib Ja bih zamolila moderatore ili ko je vec zaduzen za recepte da ispravi tamo na moje ime jer recept za keksice izasao je 4-5 puta ali ne ceo. Unapred hvala Bibilib, da li je ovaj recept kompletan KLIK? Ostali su obrisani.
< Poruku je uredio marketing RR -- 4.1.2017 22:25:34 >
|
|
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 4.1.2017 22:08:02
|
|
|
|
marketing RR
|
Drage naše, stavljajte recepte, sada ste sigurno naspremale svašta nešto, a ako niste uslikale na vreme (smazalo se ), evo vam nove prilike za Božić. Napunite C kuhinju, ajde, ajde!
|
|
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 4.1.2017 22:45:46
|
|
|
|
Bibilib
|
Bice bice recepti evo ja sutra pocinjem da spremam za Sv.Stefana
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 4.1.2017 23:05:59
|
|
|
|
Bibilib
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR IZVORNA PORUKA: Bibilib Ja bih zamolila moderatore ili ko je vec zaduzen za recepte da ispravi tamo na moje ime jer recept za keksice izasao je 4-5 puta ali ne ceo. Unapred hvala Bibilib, da li je ovaj recept kompletan KLIK? Ostali su obrisani. [/quote Jeste
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 27.1.2017 14:09:59
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Razmisljam da pravim one Anine kiflice. Pa ako Ana ne vidi, a neko je pravio, da li zna koliko otprilike ispadne kiflica od pola mere, pola kilograma brasna? I kako bi bilo kad bih stavila brasno tip 500 ostro, umesto tip 400?
< Poruku je uredio Sanjalicaaa -- 27.1.2017 14:13:34 >
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 27.1.2017 14:34:16
|
|
|
|
Ana RR
|
Sanjalice, nisam nikad pravila sa oštrim brašnom, njega koristim za cookies, za neke kore za torte itd. Za testo je bolje meko brašno. Od pola mere ja dobijem 32 kiflice. Testo podelim na 4 jufkice i od svake dobijem po 8 kiflica. Kada pravim od cele mere onda testo delim na 6 jufkica pošto volim veće kiflice.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 27.1.2017 15:18:56
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Hvala Ana. Pa i ja uvek spremam od mekog brasna, ali sad ga nemam u kuci. Dosta puta sam cula da kazu da je za kiflice nnajbolje ostro brasno. Mozda resim da probam pa kako ispadnne. 32 kiflice je dosta, tako da cu pola mere onda.
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 27.1.2017 15:56:23
|
|
|
|
Ana RR
|
I ja sam to čula, imam i recepte da oštrim brašnom ali nisam nikad probala. Moja mama meša meko i oštro. Pokušaj pa javi
< Poruku je uredio Ana RR -- 27.1.2017 15:57:31 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 27.1.2017 18:13:06
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Setila sam se da imam recept mm-ove bake po kome ide ostro brasno. Zamesila sam ih. Nikad ih nisam dosad pravila. Javicu kakve su.
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 27.1.2017 18:36:37
|
|
|
|
Ana RR
|
Koje si zamesila, bakine ili moje biće odlične sigurno jao što ja volim testo
|
|
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 28.1.2017 11:17:09
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ana, po bakinom receptu. Bilo mi je sigurnije da ce uspeti. I stvarno ispale su odlicne.
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 28.1.2017 18:42:24
|
|
|
|
Ana RR
|
Super
|
|
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 27.2.2017 20:29:11
|
|
|
|
Duškić
|
DodAla sam recept PRINCES KROFNE..a malo pogresila,princesc. Da li moze to neko da izmeni?
|
|
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 28.2.2017 8:32:05
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Duskic, bice izmenjeno.
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 1.3.2017 9:47:27
|
|
|
|
Duškić
|
Ok, hvala!
|
|
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 7.3.2017 0:21:53
|
|
|
|
Dragce86
|
Ima sjajnih recepata
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?