RE: kako skinuti stomak?pomoc (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

cockic -> RE: kako skinuti stomak?pomoc (30.11.2012 14:05:51)

za alyminijymsky folijy nisam cyla a za ony folijy providny jesam da se ymaotavajy y njy i onda one gace za znojenje to je jaci efekat.ili ta filija na stomak pa onda steznik za posle porodjaja i on je od tog materijala od kojeg se znoji barem ja a i delyjy mi da sy te gace za mrsavljenje od toga i napravljene.

ja se neopterecyjem stomakom imam mali stomacic.ima ty malo mozda sala iz obe trydnoce ali sve je y vezbama te folije nerade trbysnjake dok se nekreny vezbe stomak se nece skinyti [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

znaci sve poroidlje sa stomacicem ili vecim stomakom poenta sto vam je stomak ostao je ta da niste bile sportski tip pre [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/nosecka.gif[/image].znaci y mladosti vezbe i vezbe do ravnog stomaka posle porodjaja.

ni ja nisam sportski tip nisam se nesto pyno mycila niti vezbala kao devojka mada i sad sam devojka imam 26 godina[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]ali stomacic mi je ostao jer nisam bila aktivna ni ja.mada mali je nije strasno bitno da nemam strije jer se to neskida bez operacije.

ala ja ybi y pojam [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

neradi mi slovo dobro slovo U pa zato pisem Y [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

emicaa -> RE: kako skinuti stomak?pomoc (3.5.2015 12:22:39)

Da malo podignem temu [sm=smiley14.gif]
Kakve mi vježbice preporučujete za stomak,on je više naduvan ali posle poroda ima i malo kožice viška,pomažu li one kreme u kombinaciji sa vježbama.E sad dva puta sam operisala bruh,kakve vježbe smijem radit zbog tog.

jess021 -> RE: kako skinuti stomak?pomoc (3.5.2015 12:53:09)

Emice, kad si operisala bruh?!
Sve vrste trbusnjaka, za donje, gornje i bocne misice. Kao i regulisanje ishrane, jer se masne naslage sa stomaka najteze skidaju.

emicaa -> RE: kako skinuti stomak?pomoc (3.5.2015 13:09:18)

Prije 3 i po godine zadnji put ali često me počne bolit ako pretjeram radeći nešto što mi nateže mišiće.
Prije operacije sam radila trbušnjake ali sam i nešto teško potegnula i tad sam dobila novi tako da ne znam od čega se tačno ponovio.

jess021 -> RE: kako skinuti stomak?pomoc (3.5.2015 13:31:30)

Ako vec osetis da ti jos uvek smeta mozda stvarno ne bi trebala da naprezes stomacne misice.
Mozda pre onda kardio vezbe, ako imas uslova. Trcanje, steper, nordijsko trcanje...

emicaa -> RE: kako skinuti stomak?pomoc (3.5.2015 13:37:27)

Meni treba nešto što mogu naveče kad T zaspi inače nemam vremena [sm=smiley36.gif]
Za to bi mi bili trbušnjaci idealni [sm=smiley1.gif]

jess021 -> RE: kako skinuti stomak?pomoc (3.5.2015 14:54:32)

Pretpostavila sam da ti je zgodno nesto u stanu, ali ako vec osecas stomak kad se naprezes mislim da ne bi trebala raditi trbusnjake.

emicaa -> RE: kako skinuti stomak?pomoc (3.5.2015 16:27:26)

stvarno ne znam šta bih znam samo da me stomak nervira,meni je prevenstveno problem duvanje stomaka ali mislim da mi za to ni vježbe nebi pomogle.

Modessty -> RE: kako skinuti stomak?pomoc (4.5.2015 9:08:22)

emice iskreno rečeno mislimda ti trbušnjaci nisu baš dobro rešenje ako si dva puta operisala bruh. Bolje da se posavetuješ sa lekarom oko trbušnjaka. Probaj da za početak radiš vežibce za istezanje celog tela, ne samo trbušnjaka. Nikada se ne radi samo jedna vrsta vežbi. Kreni lagano, svaki dan po 10 min recimo pa onda produžavaj vreme i intezitet vežbanja. Preko dana kada šetate gledaj da što više hodaš a manje da se voziš. Sve to ima efekta.

emicaa -> RE: kako skinuti stomak?pomoc (4.5.2015 9:16:58)

Juče sam uradila 10 trbušnjaka i jutros opet 10,nisam osjetila zatezanje mada od ovog broja slaba vajda [sm=smiley36.gif]
Posleću se bacit u potragu i za drugim vježbama,sad odo da vježbam sa usisivačem [sm=smiley36.gif]

Modessty -> RE: kako skinuti stomak?pomoc (4.5.2015 9:24:23)

[sm=smiley36.gif] samo napred! Ali nemoj da preteraš ni sa usisivačem [sm=smiley36.gif]

Nonino -> RE: kako skinuti stomak?pomoc (30.6.2015 21:32:06)

Nema bolji savet sem puno vezbanja, to je najbolji nacin uz neka dieta za da stomak bude smanjen

17 joka -> RE: kako skinuti stomak?pomoc (30.6.2015 21:45:53)

ja radim one vezbe na laktovima zategnes sve i drzis sto duze i trbusnjake da vam nepricam svaki misic boli

vikiveki -> RE: kako skinuti stomak?pomoc (30.6.2015 22:48:09)

A ima li neki savet za mene,ja ne smem trbušnjake zbog kile koju sam operisala...rekli mi da izbegavam trbušnjake,da li da ih slušam ili ne[sm=zmeden.gif]

nata11 -> RE: kako skinuti stomak?pomoc (30.6.2015 22:52:48)

Slusaj. I cepaj detox vodu

vikiveki -> RE: kako skinuti stomak?pomoc (30.6.2015 22:55:40)

Nato kakva je to detox voda[sm=zmeden.gif] nisam u toku

nata11 -> RE: kako skinuti stomak?pomoc (1.7.2015 8:52:37)

Imas svakakvih vidi na netu ali kazu da najbolje skida stomak voda sa krastavcem. Sipas malo vise od pola bokala vode, leda, tanko naseckan krastavac i pijes. Inace ima hiljadu varijanti ali kazu da je sa krastavcem bas za stomak dobra.
Ja imam 50 kg i ako se malo popravim makar 500 gr odma dobijem pojas za spasavanje a vezbee mrzimmm...

emicaa -> RE: kako skinuti stomak?pomoc (1.7.2015 11:05:25)

Nato koliko treba dnevno popiti te vode,i ja i dalje vodim borbu sa stomačićem a imam 48 kg [sm=smiley36.gif]

vikiveki -> RE: kako skinuti stomak?pomoc (1.7.2015 11:55:39)

Nato sa 50 kg ne verujem da imaš baš pojas za spasavanje.To imam ja [sm=smiley36.gif]pravi pravcati pojas za spasavanje[sm=smiley36.gif]
Znači sipamo običnu vodu i u nju stavim krastavac...a koliko otprilike treba leda?

nata11 -> RE: kako skinuti stomak?pomoc (1.7.2015 14:34:02)

Imam veruj kada imas manju kilazu vise se poznaje. Nije to nesto previse ali se vidi kada uvuces tesnu majcu. Ja mislim 1.5 l sada cu da potrazim link.
klik 1
evo ovde ima vise razlicitih varijanti

vikiveki -> RE: kako skinuti stomak?pomoc (1.7.2015 22:27:22)

Nato napravila sam kako je pisalo...sada sam stavila u fržider da pijem onda sutra

emicaa -> RE: kako skinuti stomak?pomoc (2.7.2015 7:55:33)

Vik jesi li stavljala i limun ili samo krastavac?

vikiveki -> RE: kako skinuti stomak?pomoc (2.7.2015 10:06:50)

Emice stavljala sam i limun i krastavac i listove sveže nane...evo od jutros počela da pijem,kao osvežavajuće piće[sm=smiley1.gif]

vikiveki -> RE: kako skinuti stomak?pomoc (2.7.2015 14:25:45)

nato,javi nam se uskoro,imam gomilu pitanja vezanih za detok. vodu,počela da je pijem[sm=smiley36.gif]

amdn -> RE: kako skinuti stomak?pomoc (2.7.2015 14:37:34)

ja sam za hula-hop obruc vrtite i eto tanak struk, doduse i mene mrzi da ga vrtim ali to je bas idelano za stomaki struk,
a moracu i ja da probam tu Natinu varijantu sa vodom i krastavcem

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>