7marii -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (28.4.2014 12:07:46)
|
IZVORNA PORUKA: IVA 11 Lina, srećno sjutra. [sm=bravo.gif] Ne znam za vrijednosti ali mislim preko 100 otprilike, Žene, može li mi neka odgovoriti koji je razlog oskudne menstruacije? Evo sad je otprilike 24 h otkad mi je stigla, samo u tragovima po malo ima krvi, nisam nikad imala ovakvu M. Iva meni je takva bila posle one biohemijske. Dva dana krvi u tragovima ,3 dan krenulo normalno a 4 dana stalo.Pa sam nakon 18 dana dobila i to bas onu strasnu bilo je mnogo ugrusaka. E evo sad 2 ciklus od biohemijske trajala mi 6 dana,nikad pre toliko nije.Sad kao staje pa cu kod dr da vidim sta se desava sa mnom.Verovatno mi se hormoni nisu jos vratili u normalu,mozda je i tebi to. A i pojavili mi se simptomi [sm=nosecka.gif] pre nekoliko dana,da nisam dobila pomislila bi da sam trudna. Glava me boli stalno,stomak ujutru pre ustajanja,zaspim jos u 11 h,budim se nocu i po 3 puta da piskim,i imam jutarnje mucnine,jutros sam cak i povracala ali ujedno i imam pa racunam da su hormoni. Verovatno su i kod tebe pa zato nikako normalno da krene. [sm=smiley31.gif] vas sve
|
|
|
|