RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

nensica -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (28.4.2014 8:57:17)

Superm, non stop spavam...spavala bih po ceo dan, ne bih ustajala iz kreveta, nigde mi se ne ide[sm=smiley36.gif] i piski mi se non stop, nocas sam npr 4 puta ustajala da idem do toaleta. smooor!! sl.nedelje ponovo idem kod doktora, ovaj put da cujemo srce i eto...polako ide sve[sm=zz_sleep.gif][sm=zz_sleep.gif]

madre -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (28.4.2014 9:27:03)

nensice, samo ti odmaraj[sm=bravo.gif]

Ipokrisia -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (28.4.2014 10:48:51)

jaaao nensice blago tebi :) cuti, bolje je da imas sve simptome, uvek mi je mama govorila iz svog isksutva da je dobro i kad je muka cak i svasta nesto jer to znaci da se beba razvija dobro :) Mi od juce poceli da raidmo ponovo na bepcu...prethodnih meseci smo tempirali d abude svaki drugi dan jer kao tako je bolje da s eobnovi sperma, medjutim kad se uzme u obzir broj plodnih dana i uporedi sa tim, to onda bude samo 3-5 odnosa sto je malo,tako da smo sad resili svaki dan, dobro se pokazalo na Lelinom primeru,pa ajd da pokusamo malo ucestalije, ko sisa istrazivanja [sm=smiley36.gif] ja pijem aspirin 100mg svaki dan, folnu...muzu dajem selen,zink,vitamin e, bevipleks,folnu i vitamin C [sm=smiley36.gif] puna saka vitmaina!!! a dodatno i on pije aspirin ali od 400 jer je bolestan !

Jole84 -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (28.4.2014 11:18:28)

Nesnice čestitam,želim ti laku trudnoću [sm=bravo.gif]
Madre,Verkić,Nato,Bubulence,Milice,Iva,Mamice,Superm,Ivankice,Ipokrisia.......[sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Navijam i prašim do neba!! [sm=bravo.gif]

7marii -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (28.4.2014 12:07:46)

IZVORNA PORUKA: IVA 11

Lina, srećno sjutra. [sm=bravo.gif] Ne znam za vrijednosti ali mislim preko 100 otprilike, Žene, može li mi neka odgovoriti koji je razlog oskudne menstruacije? Evo sad je otprilike 24 h otkad mi je stigla, samo u tragovima po malo ima krvi, nisam nikad imala ovakvu M.

Iva meni je takva bila posle one biohemijske. Dva dana krvi u tragovima ,3 dan krenulo normalno a 4 dana stalo.Pa sam nakon 18 dana dobila i to bas onu strasnu bilo je mnogo ugrusaka. E evo sad 2 ciklus od biohemijske trajala mi 6 dana,nikad pre toliko nije.Sad kao staje pa cu kod dr da vidim sta se desava sa mnom.Verovatno mi se hormoni nisu jos vratili u normalu,mozda je i tebi to. A i pojavili mi se simptomi [sm=nosecka.gif] pre nekoliko dana,da nisam dobila pomislila bi da sam trudna. Glava me boli stalno,stomak ujutru pre ustajanja,zaspim jos u 11 h,budim se nocu i po 3 puta da piskim,i imam jutarnje mucnine,jutros sam cak i povracala ali ujedno i imam pa racunam da su hormoni.
Verovatno su i kod tebe pa zato nikako normalno da krene.
[sm=smiley31.gif] vas sve

lelaigor -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (28.4.2014 13:05:12)

Ja sam jutros zvala moju dr. Na godišnjem je, vraća se tek 05.05. i tek od sledeće nedelje mogu ad zakažem, za ko zna kad. [sm=zmeden.gif] Tako da sam rešila da u četvrtak radim opet betu, da bih videla da li je porasla i da li je sve ok, da ne bih poludela do pregleda kod dr. [sm=smiley13.gif]
I nisam normalna jer stalno brinem da nešto nije u redu, sad se bojim da nije možda vanmaterična. Bože, nisam bila ovakva u prvoj trudnoći!

IVA 11 -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (28.4.2014 14:01:21)

Mari, hvala, krenulo je kako treba, baš sam se bila uplašila juče i jutros. Sad i nemam neke šanse jer mi muž u petak putuje, ali možda probamo sa začećem i toku ciklusa iako je tad nemoguće ostati trudna... Kad neće u plodne dane...:) Lelo, sve je ok, ne brini se. :*

lelaigor -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (28.4.2014 14:04:34)

Ivo [sm=smiley31.gif]

Torbica -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (28.4.2014 19:22:19)

IZVORNA PORUKA: lelaigor

Ja sam jutros zvala moju dr. Na godišnjem je, vraća se tek 05.05. i tek od sledeće nedelje mogu ad zakažem, za ko zna kad. [sm=zmeden.gif] Tako da sam rešila da u četvrtak radim opet betu, da bih videla da li je porasla i da li je sve ok, da ne bih poludela do pregleda kod dr. [sm=smiley13.gif]
I nisam normalna jer stalno brinem da nešto nije u redu, sad se bojim da nije možda vanmaterična. Bože, nisam bila ovakva u prvoj trudnoći!

Lelo, normalno je da brines, ali ipak, imaj vere da je sve ok. Ja verujem da jeste! [sm=smiley1.gif] Cccc, i ipak nisi dosla na kaficu! [sm=zz_running.gif] Bice sve ok, saljem ti pozitivne energije!

bubulence -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (28.4.2014 19:54:51)

IZVORNA PORUKA: Jole84

Nesnice čestitam,želim ti laku trudnoću [sm=bravo.gif]
Madre,Verkić,Nato,Bubulence,Milice,Iva,Mamice,Superm,Ivankice,Ipokrisia.......[sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif] Navijam i prašim do neba!! [sm=bravo.gif]

[sm=smiley31.gif] prasi draga [sm=smiley1.gif].
lelo normalno je da brines, ali sve ce biti ok!
iva, gledaj sada kada napravite bebu za vreme vestice [sm=jezicek.gif].
mari meni je to jako cudno, kada ides kod dr?
sve ostale drugarice [sm=smiley27.gif].
ko je sledeci za navijanje?

Linaaaa -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (28.4.2014 20:25:06)

Cao svima, danas sam vadila betu 27dc a imace dobijam na 29-30 znaci uradila sam 3 dana ranije i ona je 6,92. Da li je moguce da je mala jer sam poranila sa analizama?

madre -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (28.4.2014 22:07:22)

linaaa, moram priznati da je sve moguce[sm=zmeden.gif] kada ponovis betu u sredu, sve ce ti biti jasno, ovako mozemo samo da nagadjamo... imas li ti neke simptomcice?[sm=smiley1.gif]
gde ste, zeneee?

Linaaaa -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (28.4.2014 22:13:59)

Jao madre, imam bolne grudi, bolele su me u prvoj trudnoci i sada, i krsta me mnogo bole. E sad citam svuda da je sve preko 5 trudnoca, ali u sredu cemo znati inace tad bi trebalo da ocekujem [sm=hudicek1.gif] . BT mi je konstantno 37.2 i 37.4 znaci ne spusta se... na iglama sam do srede....[sm=smiley19.gif]

bubulence -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (28.4.2014 22:33:57)

IZVORNA PORUKA: madre

gde ste, zeneee?

rade [sm=jezicek.gif].
lina, bice to super[sm=bravo.gif]

IVA 11 -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (28.4.2014 22:58:10)

Lina, biće sve super, vidjećeš! Čekamo srijedu! Ja nikako da odem sa teme, ali hoću da vas pratim i
podržim. Bubulence, zamisli da bude tad, haha, eee :))

bubulence -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (28.4.2014 22:59:55)

znas kako kazu... kada se najmanje nadas...

vonavoj -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (29.4.2014 10:26:47)

gde ste zene! da vas vuceeeeeeeeeeeem jako!!
ja na poslu,a na bolovanju..to nema nigde![sm=smiley5.gif]..glupo posao sefa racunovodstva"

Nikasa -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (29.4.2014 10:43:55)

Cao svima, [sm=kava.gif]
upravo sam se registrovala i iscitala puno vasih komentara i postova. Pokusavam da ostanem trudna te se radujem svakoj od vas koja napise lepe vesti. [sm=smiley1.gif]
Imam 25 godina, neredovan ciklus, pijem siofor a od pre mesec dana i folnu kiselinu... Ne znam odakle da krenem, imam gotovo sve simptome policisticnih jajnika, maljava sam i gojazna.... Muz ima 32 godine, sest meseci smo u braku, pa bih zelela da sa vama delim svoja iskustva, probleme i razmisljanja a nadam se i lepe vesti! [sm=bravo.gif]

Trcosava -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (29.4.2014 11:21:09)

IZVORNA PORUKA: lelaigor

Lela, pa ovde se tek dolazi na pregle kad si u 8-9 nedelji. Nikakve bete do tad niti išta. Žene, mnogo paničite.[sm=smiley13.gif]

Nikasa -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (29.4.2014 11:42:41)

Ja sam nova ovde ali upisite i mene za cekanje [sm=rozacrtici.gif] tako bih volela.... [sm=smiley13.gif]
hvala unapred,
buduca [sm=nosecka.gif]

gogili75 -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (29.4.2014 11:51:17)

kako da se prijavim u cekalice, nadam se da cu za dve nedelje ugledati [sm=rozacrtici.gif],ovo je prvi pikušaj nakon što sam u februaru izgubila bebu u 30-oj nedelji

Maslacak15 -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (29.4.2014 11:56:56)

Leila Trca je u pravu. Nikakve bete ne treba da radis. Prva je sasvim dovoljna. I ne treba ti doktorka pre 5. og maja. Posle bete treba sacekati dve nedelje i lepo otici na ultrazvuk. Tada se vidi srcana radnja vec. Vadjenje bete te samo traumira i drzi u psihozi, a ako cemo iskreno ne garantuje mnogo. Znam vise slucajeva gde je beta normalno rasla pa se ispostavilo da je trudnoca blighted ovum, tj prazni mesak. Ovo ne kazem da bih te plasila, velika je verovatnoca da je sve u najboljem redu nego nema svrhe da vadis krv i proveravas kad je jedina merodavna stvar ultrazvuk za nekih nedelju dana. [sm=smiley31.gif]

Pozdravljam vas sve crtke[sm=smiley1.gif]

Trcosava -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (29.4.2014 11:59:08)

IZVORNA PORUKA: Nikasa

Ja sam nova ovde ali upisite i mene za cekanje [sm=rozacrtici.gif] tako bih volela.... [sm=smiley13.gif]
hvala unapred,
buduca [sm=nosecka.gif]

IZVORNA PORUKA: gogili75

kako da se prijavim u cekalice, nadam se da cu za dve nedelje ugledati [sm=rozacrtici.gif],ovo je prvi pikušaj nakon što sam u februaru izgubila bebu u 30-oj nedelji

Nikasa, dobro došla i nadam se da ćeš što pre u trudničke teme.

Što se tiče prijavljivanja na spisak

''Prijavite se na spisak, pa da čekamo i navijamo zajedno!!!

Molimo trudilice da prijave svoje datume (ne)očekivane menstruacije tako što će moderatorima Ana RR ili viking RR poslati PP! Ukoliko to ne učine, može se desiti da ne budu na spisku. Hvala!!''

gogili75 -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (29.4.2014 12:31:23)

poslala sam pre dva dana Ani RR poruku sa datumom očekivane ili neočekivane menstruacije ali još nisam dobila nikakav odgovor.

Trcosava -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (29.4.2014 12:46:32)

Gogili75 pretpostavljam da je datum u maju, a kako je spisak za april, trebalo bi da te ubaci u sledeći spisak. Nadam se da sam pomogla.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sledeća stranica >   >>