lelaigor -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (25.4.2014 14:03:41)
|
Evo me žene, uzela sam rezultat! 269 mi je beta, kaže mi taj dr koji mi je dao rezultat, da je to neki 12.-13. dan trudnoće. Sve je smešteno i ne može biti biohemijska. Jedino što bih mogla da ponovim betu za nedelju dana da vidimo kako raste, da nije možda vanmaterična, mada bih imala već neko krvarenje. Ili, naravno, da odem kod moje ginekologice, što ću i uraditi, nazvaću je u ponedeljak. A, smešno mi je bilo. Odvela sam Dariu u vrtić i kad sam izašla iz vrtića, nazovem da pitam jel' gotov, da li mogu odmah doći. Kažu, jeste. A na prijemu radi mama mojih drugara iz detinjstva, komšinica. I ja ulazim u laboratoriju a ona se ceri, i pokazuje palčeve nagore. A ja sluđena: "Stvarno?! Stvarno?!". Kaže, samo da zovem dr da ti on saopšti. I on dolazi, uzima rez. kaže: "Šta treba?! Aaaa! Da, da, biće tu bebe! Čestitam!". Ijaoj, sad sam sve upakovala, pa mm ide posle posla da pokupi Dariu pa dolaze kući. Večeras izlazimo, malo da proslavimo godišnjicu sa društvom. I jedva čekam sad da sređujem novi stan, pa da računam sa tim, da za 9 meseci negde i krevetac mora da stane! [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
|
|
|
|