RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

eca89 -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (23.4.2014 8:12:32)

Dobro jutro crtice, meni je ova napast [sm=hudicek1.gif] stigla i to na 26.dc, pa da ne povjerujes [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

nensica -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (23.4.2014 8:13:44)

Ivice lepotice, nemoj da si tuzna! sto neko rece pre dobro pripremi svoj organizam, kreni sa nekim suplementima, sigurno da nesto ne stima pa probaj otkriti sta. Takodje proveri ponovo betu, tipa sutra u 5h i otidji u drugu laboratoriju, nista ne gubis. Jako mi je zao, ali sve ce doci na svoje mesto [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

IVA 11 -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (23.4.2014 9:40:30)

Ringerajke moje drage, dosta vas ima, da ne nabrajam pojedinačno, zato HVALA svima na velikoj podršci koju mi pružate. Hvala vam od srca svakoj! [sm=smiley27.gif] Isplakala sam se, i danas sam mnogo bolje. Radila sam ja prošlih mjeseci sve pretrage, papa, bakterije, hormone, preglede i sve je super, mlada sam, 26 godina sam tek napunila. [sm=smiley1.gif] I moj muž je radio pretrage i spermogram, spermokulturu, sve je ok sa oboma, makar tako mislimo iz priloženog. Samo nisam vadila taj vitamin D. Iskreno, mislim da imam manjak progesterona(u jednom nalazu je bio 30, a dr je prokomentarisao da bi mogao biti duplo veći, ali mi ništa nije prepisao), i od mojih doktora niko ništa o tome ne priča, nego govore, kad se desi-desiće se. I da je to, mislim da za sve postoji rješenje. Ja sam jedinica, pa mi je opterećenje da to moj sin ne bude, i opterećena sam i tim, i dalekom Amerikom. Iz glave možda i ide sve. Ljubim vas i [sm=smiley27.gif]volim sve. [sm=smiley31.gif]

7marii -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (23.4.2014 11:28:00)

Jutro crtice,mene nije bilo neko vreme resila sam da ne pratim ne pratim nista i bas nisam bila opterecena nicime,kad dodje [sm=hudicek1.gif] opet ranije 22dc,tako da sad imam cekam da prodje pa kod dr na pretrage.
IVA [sm=smiley19.gif],ne znam sta da ti kazem sacekaj jos neki dan. Cuda se desavaju mozda poraste beta. Nemoj da ocajavas [sm=smiley31.gif]

manjaa -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (23.4.2014 13:08:31)

Iva ja sam bila ubeđena da je to to. Imala si identične moje simptome sve sa testovima. No međutim, ja nisam neko može da se pohvali strpljivošću, te stoga sam sve lekare koji su m govorili kad se desi, desiće se batalila dok nisam pronalšla nekog ko hoće i želi da sarađuje. Smtram da ti nemaš apsolutno nikakav problem sa plodnošću, nego sa procesom zadržavanja trudnoće tj. dobre implatacije. Ako je debljina endometrijuma ok, onda svakako mislim da je problem u progesteronu i u njemu leži ključ tvog neuspeha. Zato insistiraj na boljoj terapiju nakon očekivane oplodnje i ubeđena sam da će [sm=duda.gif] doći. Ja sam tek danas bila na UZ gde je potvrđeno da sam u 5,5 nedelji i tek mi je danas prepisala utrogestan jel je smatrala ne potrebnim pre.... da mi nije uspelo prvi put, tj. da je proverila da imam problem sa progesteronom verovatno bi mi odmah njega uključila dok čekam [sm=rozacrtici.gif] Sad mi ga je dala jer sam se žalila na tamniji sekret i mnogo sam se juče bila uplašila, a sad kad sam stavila prvu tableticu osećam blago žiganje u levom jajniku. Da poludiš dok ne zatrudniš, a onda od brige da sve protekne kako treba. Rapisah se ja, ali na kraju samo da dodam da je dobro što si se isplakala i što si se spremila za novu šansu. Bog je dobar i on uvek daje drugu šansu, iskreno se nadam da će i tvoja kao i svih čekalica na forumu naredna biti plodonosna :) Navijam za sve vas [sm=bravo.gif]

megi85 -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (23.4.2014 19:46:53)

Vece cure,
eco89 bas mi je zao[sm=smiley13.gif]izgleda da ovo nije nas mjesec ali stize nam maj i nova sansa[sm=bravo.gif]
Iva vidim da si bolje i takva trebas da ostanes neka je sitnica u pitanju i to ce se brzo rijesiti a mi smo uvijek tu drzimo se zajedno i sve nam je lakse prebroditi jer najbolje razumijemo jedna drugu.
Sve vas[sm=smiley31.gif]

ana07 -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (23.4.2014 21:12:25)

Dobro vece cure [sm=smiley1.gif] . Iva, Eco mnogo mi je zao, glavu gore [sm=smiley31.gif]. Iva, bitno da su svi osnovni nalazi u redu, a progesteron se da resiti. Jos si mlada, bice [sm=duda.gif], kad se najmanje nadas [sm=bravo.gif] .

bubulence -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (23.4.2014 21:17:12)

ana [sm=smiley31.gif], nema te danima [sm=smiley19.gif]

New Mom -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (23.4.2014 21:23:34)

Ivo [sm=smiley31.gif]

Crtice, sve vas vucem u tromesecja (dok jos mogu)!

ana07 -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (23.4.2014 21:35:02)

Bubulence [sm=smiley31.gif] . Jooj nema me nigde [sm=smiley13.gif] . Po ceo dan sam u Somboru, kad se vratim nisam nizasta, sem za krevet. Bas ste mi nedostajale [sm=smiley31.gif] .

bubulence -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (23.4.2014 21:40:02)

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

superm -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (23.4.2014 21:49:08)

Pozdrav, crtice! bice sve u redu. Kolo srece se okrece[sm=smiley1.gif]
Jos uvek razmisljam da li da vam se pridruzim ili da cekam jos neki mesec ili da se uopste ne upustam u jos jednu trudnocu. I sto vise vreme prolazi,...

amelia -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (23.4.2014 21:52:24)

Ivo draga bas mije zao [sm=smiley13.gif] bice uskoro bebice [sm=duda.gif] nemoj dase sekiras...eca [sm=smiley13.gif] idemo dalje bice vise srece sledeceg puta

amelia -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (23.4.2014 21:53:56)

Meni izgleda jos nije bila O egg mije prestao ne curka vise temperatura se smanjila ne znam sta se desava [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Dream -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (24.4.2014 7:59:21)

Evo mene opet u crticama. Sa zeljom za bebu broj dva prikljucujem se klubu cekalica. Dosta vremena me nije bilo na forumu i vrlo mi je drago da vidim da su neke stare crtice sad trudnice. Ja sam inace pcos sa neredovnim i anovulatornim ciklusima. Prosli put sam trudnocu ostvarila pomocu vitexa i nadam se i ovoga puta isto. Ali problem mi je sto jos dojim a vitex ne ide sa dojenjem... tako da cu malo da sacekam izgleda. pozdrav svima i srecno :-)

nensica -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (24.4.2014 8:15:58)

jutric drugarice :) ja da vam javim da sam bila na svom 1.pregledu, 5ned.+3dana. vidi se neka tackica mala, u materici je, drugi pregled zakazan za dve nedelje tek jer sad nema sta da se vidi, samo neka skupina ćelija. Doktor mi je dao samo femibion, nista vise.. i sad ima da cekam do maja, uh!! i na koju temu sad da se prebacim?? :)

Trcosava -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (24.4.2014 8:34:07)

Nensice, pridruži se trudnicama u temi Trudnice (1 - 42 nedelje) 04/14 [chat ]

nensica -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (24.4.2014 9:11:42)

Hvala Trco!! :) e a bas mi se dopala ova grupa!! pratim vas zenice i navijam za vas! a navijajte i vi za mene da sve bide ok..a valjda ce biti!! [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

bubulence -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (24.4.2014 9:19:05)

nensice diivnooo, za dve nedelje ce se sigurno cuti i srculence [sm=bravo.gif].
dream, cekamo da nam se pridruzis [sm=smiley1.gif]...
dobro jutro drugari, moje dete i ja smo ustale oko 8, doruckovale i ona sada u kupatilu pere njene sudice a ja pijuckam kaficu...,

IVA 11 -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (24.4.2014 9:45:09)

Dobro jutro ženice! Nensice [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ja bih trebala sjutra kod doktorke da me pregleda, još nisam dobila, prošli put mi je u sličnoj situaciji trebalo dvije nedjelje dok dođe [sm=hudicek1.gif] Vidjećemo, da sam makar dobila pa da iskoristimo dok mm ode, ali on ide već 1. maja, mora zbog posla...Tako da ako ništa moram msiliti pozitivno, za vrijeme dok bude u USA, ja ću piti čajeve neke i to, da malo potpomognem i eto. Veliki pozdrav za sve [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

madre -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (24.4.2014 9:46:16)

ivaaaa[sm=smiley31.gif] tako je[sm=bravo.gif]

bubulence -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (24.4.2014 9:48:34)

iva a kako se ti osecas? sta mislis da li bi trebalo da ponovis betu? ja se stvarno ne razumem mnogo pa samo pitam... mislim mozda je bila bas rana trudnoca... da li uopste postoji takva mogucnost obzirom da je beta bila 17?

Trcosava -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (24.4.2014 9:51:47)

Ivo samo glavu gore. Ja kao što rekoh onomad, privremeno se skidam sa spiska (od sledćee teme) jer čekam da odem u Bg i odradim barem neki normalan pregled i odradim neke provere. Do tad navijam za sve vas [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

IVA 11 -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (24.4.2014 9:56:39)

Draga, meni je 35 dan ciklusa danas, ne znam ništa, doktorica mi je rekla da dođem kod nje u petak, i da je biohemijska, i da kad dobijem ciklus, pa od zadnjeg dana počnem piti macinu travu-očajnicu, Grudi me bole od sinoć, nadam se da će mi se regulisati sve ovo brzo. [sm=smiley31.gif]

madre -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (24.4.2014 10:04:02)

cudi me da ti je dr preporucija ocajnicu, ali lepo od nje[sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sledeća stranica >   >>