manjaa -> RE: Čekamo dve crtice - 4/14 [chat] (11.4.2014 9:57:46)
|
Ćao devojke. Ja sam nova te se napred izvinjavam ako sam omašila temu i neka pravila formuma. Naime, 1.04 i 2.04 mi je rađena inseminacija u Frontu. Dan kasnije sam otišla na UZ pregled i dr kaže de je vodeći folikul od 21mm na levom jajniku navodno pukao i da je ovulacija, a endometrijum je tog dana bio 13,6mm. Od tada sam na čekanju, imala sve moguće siptome osim grudi, do juče kada sam na svoju ruku odradila kućni test koji je negativan. Od juče mom razočarenju nema kraju, ceo svet se obrušio na mene. E sad ono što mene i dalje brine jeste povišena temperatura koja se od ovulacije nije spustila i kreće se u intervalu od 36.9-37.5, beli sekret koji mi do juče nije predstavljao smetnje, a od juče sam osetila kao neko žarište dole ali bez svraba. Grudi su mi totalno bezbolne i zato i smatram da od trudnoće nema ništa [sm=smiley19.gif] Napominjem da moja dr meni nije prepisala utrogestan nego samo folnak ne znam iz kog razloga....Poremećena menstruacija mi je od momenta kad sam posumnjala zašto ne ostajem u drugom stanju, do tada je bila na 30 dana, a sada na 40... tako mi je poslednja menstruacija bila 15.3, a inseminacija uz predhodnu klomifensku stimulaciju i inekciju HCG rađena 1.4 i 2.4. Ako neko ima slična iskustva neka mi jevi. Hvala puno
|
|
|
|