Zemunka85 -> RE: Prehlada (curi nos, kašlje) (13.10.2015 15:49:18)
|
Dosla je Lara iz vrtica, izvestaj lekara je da je ona zdrava. Ona zaista ne kaslje puno, ali taj nos joj je cesto neprohodan - najcesce bez ikakvog sekreta. Nikako da ustanovim gde je njen problem,a javlja se jamo nocu. I to u epizodama. Znaci - npr 10ak dana, 2 nedelje hrce, ne kao odrastao covek, nego da se trese sve, ali bukvalno. Ja stavim vatu u usi (svega mi) i sidjem sprat dole i cujem je, majke mi moje. Apneje i zastoji u disanju. Te noci su grozne. Ali samo noci. Ona niti dise iskljucivo na usta preko dana, niti prica kroz nos. Kako zaspi, ugusi se - cini mi se da je to treci krajnik. Posle 10ak dana, to prodje i onda se sporadicno desi ponovo za 3,4m .. i tako od januara. Bila je narucena za vadjenje treceg krajnika, ali ja sve cekam .. ne znam ... zdravo dete .. zao mi. Znam da i te sleep apneje i hrkanje nikako nije dobro, ali prodje brzo .. :(... Sad je opet krenula nocu da kasljuca, pa bih , po prvi put, nesto da probam. Uopste mi nije jasno, 100 razlicitig dijagnoza - da l je grlo, nos, sinusi, krajnici, ALERGIJE (!?!) .. nista ne kapiram ...
|
|
|
|