Torbica -> RE: Prehlada (curi nos, kašlje) (24.5.2014 23:21:54)
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Je l te, a taj tantum, kako se moze dati detetu od 14 meseci, mislim je l treba da saradjuje- zine i to, il ima kakav nastavak koji osigurava da mu se nekako prsne... isto pitam za taj propolis i jos, kako se zove tacno taj sprej/ preparat? Ima duguljastu cevcicu koja je naslonjena na bocicu pa se ispravi i bude na 90 stepeni u odnosu na nju. Sto se saradnje tice, probaj da krenes ti da pevas AAAA sa spremnim sprejem u ruci, jer oni nas imitiraju cesto, pa kad zine, prsni. Ako ne upali - mali prst u ugao usana dok je glavica naslonjena i otvori mu ustasca pa prsni. Svakako ne moze bez da zine. Toplo preporucujem svim mamama dece koja se cesto razboljevaju da procitaju temu o homeopatiji. Evo moj najmladji, krenuo je sa 14 meseci u septembru, puna dva meseca je bio potpuno zdrav, onda je imao prehladu sa blagim bronhitisom koji je prosao na inhalacije za 5 dana. Posle toga jedan stomacni zimus i jos jedan stomacni od vikenda pa sad nije isao tri dana. Hocu da kazem, tri puta po par dana za celu godinu je falio, u grupi sa upisanih 40 a prisutnih oko 25 dece. Par puta je curkao nosic, ispirala sam, inhalirala efedrinom i prolazilo bi za par dana.
|
|
|
|