Verus -> RE: Kako uspavljujete vase dete? (21.6.2012 17:30:35)
|
Slazem se sa Macaki: ja ne mogu da ih pustim da placu..ne znam ne mislim da je to normalno. Dete do nekih godinu dana uopste ne shvata da je odvojeno bice od majke (zato su tako divni i slatki a kad skotnaju onda postanu bezobrazni[sm=smiley36.gif]).... Dete uvek place zbog nekog razloga, bilo da je gladno, hladno, prljavo, sta god. Nekad place jer samo zeli da ste tu, nema tu nista lose. Jest da je zeznuto i tesko prvih godinu i po do dve, ali ja sam 1 vece to uradila Heleni i nikad vise. I evo, jos od pre dve godine starosti (tacnije nekih 19 meseci), sama zaspi u svojoj sobi. Ja joj dam mleko, procitam pricu, mazimo se, izljubim je, izgrlim, i uvek joj kazem "mama je odmah tu, ako ti nesto treba samo me zovi". I ona jos leskari malo sama i zaspi. Oliver jos uvek spava sa mnom u krevetu....lakse mi je tako da ga dojim nocu, on odmah zaspi, nikad ne povrati nocu (jer se ne mrda, ne podize i sl sto ga uvek tera na povracanje), a ja ipak odspavam bolje nego da ustajem i idem u drugu sobu. Vec vidim da ce sa njim biti malo teze, ali neka, nisu oni dugo mali, hocu da ih mazim i volim i mirisem lepu bebecu kosu sto duze mogu[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|