mila83 -> RE: Kako uspavljujete vase dete? (15.7.2015 7:16:39)
|
IZVORNA PORUKA: Mariya Otkad je prestala da sisa,lucija legne u krevet sa svojim jastucima,igračkom koja je trtrenutno aktuelna i zaspi sama.nekad traži da je mazimo.ako spava samnom zagrlimo se. a helena se nekad uspava na sisi,nekad na ramenu dok je drzim da podrigne.ona im svoje cebence i kad joj ga dam,ona pocne da ga guzva prsticima i tada zna da je vreme za spavanje. Moji su kao bebe to radili sa svojim pokrivacem ili pamucnom pelenom.Sin je bas imao svoje cebence,nesto kao step deka za bebe,koje je posle nosio i u vrtic,prilikom adaptacije i tako su najbrze znali da zaspe.T i sada voli da zagnjuri glavu u pelenu,pored muzike. Ja nisam samo za ona uspavljivanja, tipa da se mora nosati dete po pola sata,imam koleginicu koja sina od 2,5 godine tako nosi i ljulja dok ne zaspi.Da nisam videla svojim ocima,ne bih verovala.A sve ovo sto mi radimo je ok, ne treba preterivati.i mi mame imamo dusu[sm=smiley1.gif] Ustvari,moji uvek zaspe sami,nikad ne zaspe u mom drustvu,ali volim da ih poljubim,pomazim i pokrijem za laku noc.Pa sad, da li ce tome predhoditi prica,muzika ili samo kupanje i pranje zuba,nije bitno.
|
|
|
|