morena -> RE: Kako uspavljujete vase dete? (9.8.2011 9:43:33)
|
Ovo je tema za mene. Ja uspavljujem Jakova svakako. U biti, trudim se da ga ne uspavljujem, nego da se sam uspava. I čini mi se da nam nekako ide. Od rođenja je jasno davao do znanja kad bi mu se prispavalo, zakmečao bi, htio bi dudu i ja bi ga malo nosala, ali stvarno malo, stavila u krevetac i on bi zaspao. Sada je isti takav, počne cendrat kad mu se spava, ali neće na ruke ni pod razno. Samo mu trebam dat dudu, stavit ga u krevet na lijevi bok i to je to. On sam zaspi, ja ne moram uopće bit kraj njega. A za noć uvijek zapsi na cici, jer dođe vrijeme za jesti, pojede i zaspi. Al to je samo navečer tako. Neko vrijeme nije htio ni po danu zaspati bez cice, ali sam ga pustila par dana da plače. Znam da je sit i da mu ne treba cica. Ja bi legla pored njega da osjeti da sam tu, al cicu ne bi dobio. I za par dana je prestao tražit. I mm ga može uspavat, ne buni se on, njemu je najvažnije da spava, a tko je s njim, ne dira ga baš previše. Morala sam to uspavljivanje riješit do 6 mjeseci, jer idem radit. A ovu subotu idem na koncert, neće me bit od nekih 6 popodne pa do 2-3 ujutro. Baš me zanima kako će to proći. Mislim ok, ali ćemo vidjet. Brine me jedino to šta se po noći probudi i hoće jesti i onda jede i zaspi na cici, a sad će mu mm dat bočicu. Baš me zanima.
|
|
|
|