Wandering Star
|
I ja se pitam kako se to desava, sve uradimo kako treba, i to ne samo ja, brojni ukucani su probali i isto se desava, cudo jedno, a Avent smo kupili sve, to nam je receno da je najbolje. Jos je meni bio dobar znak to sto se svi delovi mogu kupovati odvojeno po potrebi. Cucla lepo legne, ima i taj "zvucni efekat", ali mene vecito frustrira to - kako je moguce da nesto kao najbolje zahteva toliko vremena da se namesti dok beba zapomaze gladna!? Isto je i sa pumpicom, da ne pricam da sam vec imala jednu koju sam dobila od drugarice, po dolasku iz bolnice beba vristi, ja vristim, namestam, pumpam, nista ne radi, muz odlazi u apoteku i KUPUJE DRUGU PUMPICU - a sto da ne bacimo jos para, moze nam se, ali i posle, kad sam imala strpljenja i vremena nisam uspevala. A uz to sam jos imala i strucnu pomoc, babicu koju sam placala da me izmuzava, koja mi je objasnila da prvo moram rucno malo da se izmuzem, da mleko krene, da se otvore kanali, da omeksa bradavica, onda mi je ona namestala tu pumpicu i nista, apsolutno nista. Od dve pumpice. A znam da se mnoge zene kunu i u Aventove flasice i u njihove pumplice, ali opet, kod nas je nesto zatajilo... Sad razmisljam da li da penzionisem te flasice i kupim mozda Nukove ili Lindam, ili nesto trece, ili da i dalje pokusavam... Kapiram da je glupo odustati, nije flasica nuklearna podmornica...
|