Anoniman -> RE: Flasica.. (10.2.2010 22:52:55)
|
Svaka mama zna sta je za njenu bebu najbolje. Ja zaista nisam nikada cula da neko koristi deterdzent. Kazem ti cak sam i u knjigama i casopisu "moja beba" citala da se iskljucivo pod vrelom vodom peru flasice. Ja znam sta mi je mama objasnila, i smatram da ne moze niko bolje znati od nje s'obzirom da joj je to struka. I patronazna sestra je takodje ovorila nikako deterdzent, i dr. Ja samo jednom sedmicno perem u deterdzent, ali samo staklo, nikoako dudu. Eto, sta cu, slusam iskusnije, strucnije osobe, necu posle da razbijam glavu. ja sam kao mala popila vodu iz cese u kojoj je bio deterdzent i umirala sam bolova punih mjesec dana, nisu znali sta mi je, mislili su da je slijepo crijevo. I odmah mi taj trip prodje glavom, sta ako se ne ispere dobro, pa da lezi po glibavim bolnicama kao ja tada. IZVORNA PORUKA: Tasha RR Ne znam Diabla šta bih ti rekla. Oba roditelja su mi lekari, posećujem dva pedijatra i niko mi nikada nije rekao da se flašice ne peru deterdžentom. Isreno, nikada mi nije palo na pamet da pitam, kao što rekoh, meni to bez deterdženta nije oprano. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley24.gif[/image]
|
|
|
|