marija17 -> RE: Flasica.. (23.1.2010 1:20:34)
|
daces ti njoj adap,m i nece joj nista biti ni od nje,i tako dalje,ali nije isto kad ti drzis jemu flajku,umesto da ti bude nezno usadjen u zagrljaj,nije isto kad te on onako gledi dok siki,zdravije je i ohoh jeftinije,samo jedan podatak da recimo kutija adap.m kosta preko 600 din (naravno imas i onu za 300), a on tu kutiju pojede za 3 dana,pa flasice,sterilizatori,pa u sred noci trci po flasicu,grej vodu,pa je hladna ili vrela,a on place li place,pa posle trci peri flasicu,pa tako jedno 4 puta za noc,pa nigde daleko napolje jer mozda bude gladan,a ovako najlakse ti je da izvadis siku. ja sam samo za vodu i adap.m mesecno dajem 10.000 za te pare mogu nesto lepo da mu kupim,tako da imas sigurno ovde sve lepo ojasnjeno kako sta za dojenje,sta da pijes sta da jedes,pa ti lepo to prelistaj,nek ti pokaze neka drugarica,mama,komsinca koja je dojila ja sam se bojala da necu imati mleka(budala,pa to je prirodan tok )onog momenta kad se porodis krece ti mleko,nisam mislila u potocima,zato kazem ti da te nebi zbunjivala ti lepo procitas sve o dojenju imas i na fb podrska dojiljama sa fb mislim da se tako zove i tamo svako ce ti odgovoriti na pitanje
|
|
|
|