vukosava -> RE: Posle carskog reza (22.4.2011 0:14:48)
|
IZVORNA PORUKA: AndreaK Hehe...lepo je cuti vase misljenje...a evo citiracu babe, tetke, strine "nece ti se vratiti stomak", "imaces bolove u ledjima, probleme sa reproduktivnim organima"...i sl. razlozi zbog kojih zena mora da lezi...krenem ja neki dan u prodavnicu tek ce komsinica "vec si ustala iz kreveta?" ... izludjuju me komentari tog tipa, pa kad uvece osetim bolove u krstima, nogama i sl (nista strasno doduse) ne mogu a da se ne zapitam...ko tu nije u pravu [sm=zmeden.gif] Nije bas da kuvam, usisavam, ribam, perem svaki dan, al ponesto odradim, tu mi je mama da kuva, pegla... pripazi na klinca koji je bas zahtevan,dok ja brinem o bebi... Mozda bi trebalo da iskoristim ovaj period da odmorim,al kad mi neprijatno da me dvore po ceo dan...a i smorila bih se [sm=smiley36.gif] Druga strana price je iskustvo sa prvim CR, mesec dana posle meni skoci naglo temperatura, zaglavim u bolnici, ostao mi ugrusak u materici... te iste babe tetke strine mi rekle da je to zato sto nisam lezala ... al ja mislim da je to slucajnost... Da li ste koristile steznike posle porodjaja?... i kada? ja sam se selila 2 nedelje nakon carskog, vozila 4.5 h kola sa 2.5 h spavanja... vec je tad drugacije. moze se
|
|
|
|