Anoniman -> RE: Kozmetika za bebe.. (19.2.2010 12:00:36)
|
Luka se rodio sa baš lepom kožom na licu. Onda su krenule neke bubuljičice... iskreno, kada sada ovako razmišljam, za njih sam verovatno ja kriva. Bio je jul mesec, vrelina, ja sam se razbolela. Ništa strašno, niska temperaturica, dovoljna da meni bude hladno. Obukla sam dete u benkicu dugih rukava i ono izjedna (ruke noge, sa sve zatvorenim stopalima) i pokrila ga. Još ga gledam kako tako nemirno spava... Čujem se sa drugaricom, pitam šta je obukla detetu (mali stariji 10 dana), kaže bodić bez rukava i čarapice. Nazove drugu, njena beba 10ak dana mlađa od Luke, šta mu je obukla, bodić bez rukava i čarapice... UFFFFFFFFF tek tada shvatih, ali bilo je kasno. Osulo mu lice. Onda su krenuli razni saveti, maži mu lice kremom koja u sebi sadrži cink, da to malo osušiš, posle drugog mazanja, njegovo lice kao šmirgl papir, onda je krenulo mazanje Pantenolom... i mislim da sam ja kriva za to što i sada čim je malo toplije ili malo hladnije, njemu su obrazi kao šmirgl papir. Od nedavno mu mažem obraze Kosili sensitive kremicom ujutru i uveče, pa je bolje, a do sada sam mu mazala Pantenol mašću uveče, pred spavanje. Telo mu nikada nisam ničime mazala (ne računam kreme za sunčenje i aftersun proizvode).
|
|
|
|