jance -> RE: Kozmetika za bebe.. (7.12.2011 11:13:22)
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr Sudokrema nema više u paketu, bar ga moja drugarica nije dobila, kupuje se u svakoj bolje opremljenoj apoteci. Malo je skuplji (pakovanje od 60g košta čini mi se oko 600 dinara) ali tih 60g traje GODINU dana a možda i malo više. Prema savetu pedijatra, patronažne sestre i uputstvu koristi se svaki dan 4-5 puta dnevno. Ja mažem posle svakog pranja guze.Maže se u jaaaako tankom sloju samo oko analnog otvora (pošto se lepo razmazuje potrebna je trunčica za svaki mazanje ali zaista trunčica). Takođe može se mazati na bilo koji deo tela pa čak i na lice, ukoliko primetim bilo kakvo crvenilo blo gde na telu mažem time i za čas nestane. ja ga jesam dobila u paketu, onu malu kutijicu uzorak, mazem samo kad vidim da nesto krece da se crveni. inace mazem sa onom kremicom Vreme je za bebe [sm=smiley1.gif] i zadovoljna sam, isto je malko masnija i ne treba je puno a nije imao nikakvih losih reakcija na nju za sada. sad razmisljam, ima mi Ogi neki osip po obrazima pa da mu sa sudocrem i to namazem. kaze dr. koja mu je radila snimak kukova da je u pitanju reakcija na sapun (sampon u nasem slucaju), i da uzmem Sebamedov. ja sam se prijavila za ona paket darljubavi sto je neko postavio link da dobijaju porodilje a u njemu su sebamedovi proizvodi pa cu kad dobijem sa time da ga kupam.
|
|
|
|