RE: Kozmetika za bebe.. (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba

Poruka

Anoniman -> RE: Kozmetika za bebe.. (21.12.2010 14:58:03)

Mi koristimo Kosili za kupanje,pavlovicevu mast za guzu i ponekad Bekutanov puder.
Uzeli smo mu i bekutanov sampon,pise za kupanje bez suza,ja sam ga jednom prilikom probala,istipao me je za oci kao da mi je neko kiselinu ubacio.[img]http://yoursmiles.org/msmile/negative/m0918.gif[/img]

liliana -> RE: Kozmetika za bebe.. (21.12.2010 17:03:16)

Mame, čime mažete deci lice sad kad ih izvodite napolje, a hladno je? Mažete li im usnice nečim?

minnica -> RE: Kozmetika za bebe.. (21.12.2010 17:42:16)

IZVORNA PORUKA: minnica

Dok nije bilo hladno nisam htela da joj zatvaram pore masnim kremama. Sad joj se koža dosta isušila od hladnoće napolju i od grejanja unutra. Ujutru joj namažem lice Pantenolom, a kad izlazimo Chicco kremom za hladno i vetrovito vreme i obe su odlične.

Usne ne mažem ničim. Ne znam čime bih mogla.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

oxily -> RE: Kozmetika za bebe.. (23.12.2010 12:52:37)

Drage Mame, moram sa vama da podelim svoje odusevljenje Becollino kozmetikom. Probali smo je i odlicna je. Jako je kvalitetna i bogata prirodnim sastojcima, divno mirise, ambalaza je prelepa i prakticna. Sve ono sto je malo tecnije kao npr. ulje na cepu ima membranicu koja sprecava curenje. A tek zastitna mast za guzu - divna je, dovoljno masna, smiruje iritacije bogatog sastava: pcelinji vosak, lanolin bisabolo, a za razliku od Pavloviceve sadrzi i bademovo ulje koje fenomenalno hrani, dok Pavloviceva ima samo bademovu vodicu koja daje miris. Probajte, nadam se da ce prijati i vasim bebicama.

IVA 11 -> RE: Kozmetika za bebe.. (23.12.2010 13:20:51)

IZVORNA PORUKA: liliana

Mame, čime mažete deci lice sad kad ih izvodite napolje, a hladno je? Mažete li im usnice nečim?

Prijo, ja namazem cijelo lice Pavlovicevom i mirni smo!

gagana83 -> RE: Kozmetika za bebe.. (23.12.2010 13:25:03)

Ja lice ne mazem nicim i nemamo problema.
Bas danas razmisljam cime bih mogla usne da joj mazem jer sam primetila da su joj dosta suve.

Shishica -> RE: Kozmetika za bebe.. (23.12.2010 18:06:15)

Kupili smo danas pantenol da joj sredim obraze..

A hocu jos da uzmem za lice kremu, ali se dvoumim izmedju sebamed i kikove.. sa sebom se kupamo.. a sta vi kazete? A?

Anoniman -> RE: Kozmetika za bebe.. (22.1.2011 9:40:18)

IZVORNA PORUKA: Cindarella

Uzeli smo mu i bekutanov sampon,pise za kupanje bez suza,ja sam ga jednom prilikom probala,istipao me je za oci kao da mi je neko kiselinu ubacio.[img]http://yoursmiles.org/msmile/negative/m0918.gif[/img]

Ja sam isto cula za kosili, tako da ga ne koritsimo. Sebamed sapun za kupanje,dzonsonov sampon i ulje, pavloviceva bilo koja, nema nikakvih reakcija ni na apotekarsku ni na bekoliko,tako da, koju uhvatim [sm=smiley1.gif]. Sebamed krema za lice i pantenol mast ako mu izadje ekcem.

maja19 -> RE: Kozmetika za bebe.. (22.1.2011 9:45:09)

Shishice pa bolje uzmi sebamed jer vec to koristis za kupanje..mi koristimo onaj kiko sampon i kupku od 0+..a za sad se jos uvem mazemo samo pavlovicevom..

New Mom -> RE: Kozmetika za bebe.. (2.2.2011 23:35:18)

Zna li neko da li negde ima da se nabavi malo pakovanje Pavlovićeve kreme?

Anoniman -> RE: Kozmetika za bebe.. (3.2.2011 10:14:43)

Mi smo ih dobijali kao besplatne uzorke ako na ta mala pakovanja mislis [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]U jednoj apoteci u Svetogorskoj

Irena79 -> RE: Kozmetika za bebe.. (3.2.2011 22:11:28)

mi koristimo svasta nesto, pavlovicku i bekolino kremu za guzu, baby love sapun, kupku i sampon, bekolino isto, nekad chicco i tako sve nam pase:) za ekceme mustela kremicu, to sam dobila uzorak pa dok ga ima mazem, krema je preskupa pa sve odlazem kupovinu dok ne potrosim uzorke[sm=jezicek.gif]

Anoniman -> RE: Kozmetika za bebe.. (4.2.2011 10:32:13)

E imeni je becolino skroz ok, kompletna paleta,pocev od kreme.

coka11 -> RE: Kozmetika za bebe.. (20.2.2011 11:01:17)

Da li se za tek rođene bebe koristi sapun za kupanje, ili je bolje kupka, šampon...?

isidora88 -> RE: Kozmetika za bebe.. (20.2.2011 11:09:04)

za kupanje koristimo mustela kupku i super je,divno mirisi,time su ga i u porodilistu kupali [sm=smiley1.gif]
krema za guzu pavlogal ili pavloviceva,za lice isto pavloviceva ako idemo napolje [sm=smiley1.gif]
vlazne maramice bekutan i mleko za telo bekutan ali planiram da isto predjem na mustelu.

maja19 -> RE: Kozmetika za bebe.. (20.2.2011 11:12:05)

Mi za kupanje Chicco kupku 0+..pavlovicevu i Sebamed kreme, a od vlaznih srecom dobija iz inostranstva i o kvalitetu da vam se pricam..pampers sa aloa verom, hippove i penaten one su mi nekako najbolje i  nivea toddis to kad idemo negde jel je manje pakovanje..

coka11 -> RE: Kozmetika za bebe.. (20.2.2011 12:04:43)

Koliko vidim i po ranijim postovima, sapun definitivno neću koristiti. Nešto razmišljam o Nivea kozmetici za bebe, osim ako beba ne bude imala bas osetljivu kožu, onda ću verovatno nešto drugo.

MarijaBg -> RE: Kozmetika za bebe.. (20.2.2011 13:08:21)

Meni je dermatolog rekao da za [sm=duda.gif] koristim Sebamed kozmetiku, a to su mi potvrdile i jos dve drugarice cije bebe imaju osetljivu kozu. Jedino na Sebamed ne reaguju [sm=smiley1.gif]

Nensi* -> RE: Kozmetika za bebe.. (20.2.2011 13:10:52)

IZVORNA PORUKA: coka11

Koliko vidim i po ranijim postovima, sapun definitivno neću koristiti. Nešto razmišljam o Nivea kozmetici za bebe, osim ako beba ne bude imala bas osetljivu kožu, onda ću verovatno nešto drugo.

Mi smo sa Niveom prezadovoljni,od pocetka koristimo sve njihovo...

coka11 -> RE: Kozmetika za bebe.. (20.2.2011 21:38:20)

Ne znam šta se od kozmetike dobija u ovim poklonima za mame i bebe koje daju od Nove godine. Valjda je neka ok. 

Sanjica26 RR -> RE: Kozmetika za bebe.. (20.2.2011 21:39:34)

Coko ja cu da ti kazem, ali sutra. Mrzi me da vadim iz kutije.

coka11 -> RE: Kozmetika za bebe.. (20.2.2011 21:59:58)

E super, konačno da mi neko kaže, baš me zanima. Hvala ti. Nemoj da zaboraviš.[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Vika -> RE: Kozmetika za bebe.. (20.2.2011 22:04:28)

Mnogo zavisi da li beba ima baš osetljivu kožu. Ja sam za svaki slučaj krenula sa Sebamed kozmetikom i to sapun, kupka, šampon, krema za lice, krema protiv ojeda i ulj za masažu i mackanje, a usput sam kupovala i Chicco i Nive kupku i kreme i moja duša nije ni našta loše reagovala. Tako sada i dalje koristimo Sebamed, a za guzu dodamo nekada Nivea sa cinkom i za masažu Nivea ulje.

magnetic -> RE: Kozmetika za bebe.. (21.2.2011 22:04:40)

I ja sam prvo koristila Sebamed kolekciju.Veceras smo prvi put koristili nesto drugo tj. Johnson's baby bedtime.Bas da vidim dali ce veceras bolje spavati kako kazu[sm=smiley1.gif]

Daca88 -> RE: Kozmetika za bebe.. (21.2.2011 22:06:19)

IZVORNA PORUKA: magnetic

I ja sam prvo koristila Sebamed kolekciju.Veceras smo prvi put koristili nesto drugo tj. Johnson's baby bedtime.Bas da vidim dali ce veceras bolje spavati kako kazu[sm=smiley1.gif]

jel onaj u ljubičastoj boci...mi sad koristimo taj

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>