Slobodan -> RE: Kozmetika za bebe.. (29.5.2010 0:55:26)
|
Kao prvo, dobro vam veče. koliko vidim jedino muško sam na forumu... pozdravljam brigu vezanu za bezbednost dece a vezano za pavlovićevu mast, i mislim da je ipak priča prenaduvana... postotak borne kiseline u masti je koliko sam pročitao negde usput u svoj ovoj raspravi samo 0,36%, što je daleko ispod onih 3%, što će reći radi se o promilima a ne o procentima... ja koristim bornu kiselinu za ispiranje očiju, pošto se bavim poslom gde ima dosta prašine, i niko mi nije rekao da je štetna, pa čak ni oni koji mi je prepisaše u očnoj klinici. a kada bi tako gledali, dovoljno je da se baci oko na sadržinu nekih sokova koji su u redovnoj upotrebi, ne samo u evropi, već i u celom svetu, pa da se upale svi alarmi. ja sam ZA pavlovićevu, i kada mi se supruga porodi (termin 25.06.) verujem da će se koristiti i za bebinu guzu... elem, moja jelena maže stomak sa pavlovićevom zbog strija, i koristi šaljićev strijomal... JEDVA ČEKAM BWE... ne znam kako je vama bilo, ali meni kao da je žena trudna dve godine.... :(((
|
|
|
|