Modessty -> RE: Relaktacija i izazvana laktacija (28.12.2013 18:18:25)
|
IZVORNA PORUKA: jojkaaa Htela bih da pitam nesto,ako mi mozete pomoci...Imala sam dva porodjaja,i oba deteta sam redovno dojila bez problema...Od porodjaja je proslo evo vec 3 godine,a pre dva dana sam primetila na dojkama,kada ih malo stisnem,kao mleko ili kolostum...A redovno imam ciklus,svaki mesec bez problema...Zelela bih da mi neko pojasni ako je imao slicnih ili istig problema,jer mi stvarno nije jasno sta bi to moglo biti,sem da nisam kojim slucajem ponovo trudna?!?[sm=smiley24.gif] IZVORNA PORUKA: Verolina Moja kuma je imala isti problem. Moja snajka , takodje. Na kraju je proslo samo od sebe kod obe. Za svaki slucaj proveri prolaktin, ali desava se IZVORNA PORUKA: jojkaaa Za koji dan treba da mi dodje ciklus,pa cemo videti...nije da ne zelimjos jedno dete,ali mi se cini da je malo rano za to,ipak...ako bude,naravno da necu prekidati trudnocu,ni u kom slucaju...Hvala Vam puno na odgovoru!!!! IZVORNA PORUKA: Torbica Jojka, jedan ginekolog kaze da ima tu nekog psiho efekta dok imamo malu decu - podsvesno - ako bebi zatreba hrane pa to u tragovima moze da potraje dugo, nije tako cesto ali se desava. Ja se secam da sam se iscudjavala, mala je napunila dve godine i polako smo kretali na drugo dete, pa me je zbunjivalo to - onako lepljivo, gusto....bljak. Samo su mi rekli da ne diram i stalo je i kako je stalo, ubrzo sam ostal trudna. Tako da, opusteno, desava se. Ako ti je ginekoloski nalaz uredan, mislim da nemas razloga za brigu. Pozdrav IZVORNA PORUKA: jojkaaa Bila san oko 10og kod ginekologa,zbog nekih drugih stvari,(upala jajnika i besike),pregledaao me je...pa valjda bi nesto rekao da ima necega...Bas sam se zabrinula,kada sam videla..kao ono pocetno mleko u trudnoci,i to samo na stisak...i jos nesto...izmedju grudi imam kao bubuljicu,i ona kada sam dojila je uvek mogla da se cedi a iz nje je izlazilo kao iz redovne bubuljicce sto izlazi masnoca...po prestanku dojenja i ona se povukla,a kada sam pre dva-tri dana primetila to iz dojki ponovo se i ta bubuljica "aktivirala":) e i to me bas zabrinulo...Ne znam sta mi je,postala sam falicna...
|
|
|
|