kristaloterapija (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Porodično zdravlje

Poruka

superm -> kristaloterapija (4.3.2014 10:00:56)

Zanima me da li je neko primenio kristaloterapiju? Konkretno, pokusavam na sve nacine da nadjem resenje za svoju migrenu.
Ukoliko ova tema postoji, molim da me preusmerite.

superm -> RE: kristaloterapija (4.3.2014 10:17:18)

Da li ova tema vec postoji?

Ana RR -> RE: kristaloterapija (4.3.2014 10:34:24)

Superm, ako pre otvaranja teme koristite pretraživač videćete i sami da li postoji ista tema.

superm -> RE: kristaloterapija (4.3.2014 15:30:47)

Koliko ja vidim, ne postoji.

Sanchy -> RE: kristaloterapija (4.3.2014 17:11:27)

Meni je kristaloterapija vrlo interesantna ali nisam neki strucnjak,,imam nekoliko komada koje drzim u kuci i nameracila sam se da kupim orgonit..najvise koristim gorski kristal i rutil kvarc a tebi bih preporucila tigrovo oko ,ono bi trebalo da ublazava migrene,nervozu,bolove u kicmi,ali ima neka ogranicenja u pogledu nosenja koja sam zaboravila mada ga ja imam kuci ali stoji u kutijici ne koristim ga..Jos uvek moze da se nadje u prodaji casopis Blago zemlje iskreno on me je i privukao da kupim nekoliko komada mada u Bg ima i specijalizovanih radnji koje prodaju kristale s tim sto treba praviti razliku izmedju sintetickih i prirodnih,,eto mozda ima nekog na forumu ko poznaje materiju malo bolje pa ce se vec javiti[sm=smiley1.gif]

superm -> RE: kristaloterapija (4.3.2014 17:24:14)

Thanks, Sanchy! Samo si mi ti odgovorila Bas si[sm=smiley16.gif] Ja sam citala da bi ametist trebalo da bude moj izbor. Za casopis koji si spomenula znam, moj sin je skupljao nesto od tih kristala. Mislim da bas tigrovo oko imamo 'negde' u kuci.

Sanchy -> RE: kristaloterapija (4.3.2014 17:31:48)

Ja sam ljubitelj interesantnih stvari he he,a ovaj casopis mi je bas super,,samo u poslednje vreme ne stizem bas da se malo vise pozabavim time,i da ne zaboravim ametist se jos naziva i prirodnim sedativom tako da moze i on,,ne znam prvo mi je palo na pamet tigrovo oko jer sam cula da je dobar za glavobolje

Stranica: [1]