RE: Vantelesna oplodnja XIII (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

anita -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (27.7.2014 11:40:34)

IZVORNA PORUKA: mirjanam

cao Anita.Dobro sam,juce sam primila pregnil pa neznam koliko treba da prodje da se izbaci iz organizma,planiram za 2-3 dana betu.Kad sam lezala posle transfera zvala je neka anita kliniku da javi za trudnocu,jel si to bila ti?[sm=smiley1.gif]

Draga Mirjanam, ja sam betu radila 25.6. a ove nedelje sam zvala kliniku nešto da pitam. Kada si ti bila kod njih? [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

mirjanam -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (27.7.2014 13:53:54)

Prosle subote sam imala transfer,imala sam jednu smrznutu blastu i eto prezivela je sad cekam betu.Kad ides ti na uz,posle koliko dana si radila betu i kolika je bila?Ja planiram u sredu valjda ce se pregnil do tada ocistiti iz organizma.

anita -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (27.7.2014 14:03:32)

Ja sam betu radila tačno 14 dana nakon transfera.
Prvi uz dve nedelje nakon bete.
Drugi uz dve nedelje kasnije.
Beta mi je bila 324,20

anita -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (27.7.2014 14:05:10)

U ponedeljak idem da zakažem kod moje dr. pa će mi sledeći uz biti ovde u Nišu. U Le ću verovatno ići septembra jer su dr.sada na godišnjem odmoru.

mirjanam -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (27.7.2014 15:12:27)

jel se culo srculence na prvom uz?jaoj ja cu poludeti dok sve ovo prodje,prvo sam brinula dali ce da se odmrzne pa sad za betu.

anita -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (27.7.2014 15:15:17)

Na prvom uz se čulo samo jedno [sm=smiley27.gif] a na drugom uz sva tri [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]

mirjanam -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (27.7.2014 15:27:45)

joj [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif] bebe.super,neka prodje sve kako treba,bravo.pa vi ste zavrsili posao odjednom 3 bebe.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mirjanam -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (27.7.2014 15:29:21)

Nema nam danas Enalen,gde je ona

Enalen -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (27.7.2014 16:02:44)

hej, zenskice, evo me [sm=rozica.gif]
pokusala sam malo da se sklonim od foruma, jer mislim da ce mi glava explodirati od razmisljanja o trudnoci!
Ja sam u petak primila pregnyl, al betu necu raditi do 13. ili 14. dana. plasim se. ane znam ni kad se to implementira, kad moze da se vidi...
danas povremeno imam boluckanja u stomaku, ali nisu tipicno premenstrualni bolovi, a grudi bole na pogled [sm=smiley36.gif]
Mirka, znaci kod nas dan razlike, bilo bi sjajno da se zajedno radujemo [sm=9nebesa.gif]
Anitice, imas li snimke sa UZ, daju li to?
Kad su mi radili transfer dosla je zenica koa nosi trojke, 4 mesec, nije htela da radi redukciju. MNooogo je bila slatka sa stomakom, verujem da cesi ti tako[sm=bravo.gif]

anita -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (27.7.2014 16:08:53)

Enalen,
Daju snimke sa uz. Ja imam i sa prvog i sa drugog uz. Ženica koje je bila mislim da se zove Marija ona je bila u ciklusu pre mene.
Devojke držim vam fige da beta bude veeeelika i da nas obradujete.
Kad tj.kod datuma bi trebalo da radite betu?

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Enalen -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (27.7.2014 16:25:38)

Jeste Marija :)
Jesi bila tu u petak kad je dolazila? Mozda smo se i videle tamo :D
1.8. je dve nedlje, petak. Mada ne znam dal cu izdrzati da ne uradim u cetvrkak. Sanjarim da iznenadim muzica, da uradim ranije i da bude [sm=rozacrtici.gif],a da mu ne kazem, nego samo da ga saceka cica glisa nacrtan na stomaku kad dodje s posla. Jos uvek je to mastarija, videcemo...

anita -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (27.7.2014 16:31:31)

kada sam ja bila u postupku ona je na prvom uz saznala da nosi tri [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]
Od tada je znam. Ja sam na klinici bila 8.7. pa 22.7.
To tvoje bete nema još puno.... još samo 5 dana.
Znam kako ti je dok čekaš. Dani nikad duži. Ali doci ce i taj dan. Samo polako.

Enalen -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (27.7.2014 16:44:37)

mimoisle smo se, ja sam bila 18.7. :)

Chipsy -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (27.7.2014 18:57:13)

Devojke, ja pocela sa konracepcijom, ali sinoc sam zaboravila da uzmem. pa sam popila danas u 12. Sta mislite o tome?

Enalen -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (27.7.2014 21:48:18)

samo nastavi sutra u to vreme..navij alarm da ti zvoni svaki dan da ne zaboravljas

Chipsy -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (27.7.2014 22:41:20)

Enalen, a na koje vreme mislis? Ja sam pila u 21.30, a setila se sutradan u 12. Mislis da nastavim 21.30 (sto sam vec zakasnila ) ili 12.00? Ja mislila da popijem veceras kasnije, a da posle polako pomeram dok se ne vratim na staro[sm=zmeden.gif]

Štetica -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (27.7.2014 22:48:22)

Chipsy veceras popi oko 12 a od sutra nastavljas u isto vreme kao do sada sto si pila,oko 21.30h. Bar su meni tako rekli dok sam pila kontracepciju( a zaboravljala sam),najmanje 12h izmedju 2 tablete.U slucaju krvarenja u toku kontracepcije pijes po 2 pilule odjednom dok nestane krvarenje.

Chipsy -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (27.7.2014 22:57:04)

Hvala, Stetice!
Kako si ti, kako napredujes?

Chipsy -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (27.7.2014 22:59:02)

Nasla sam na jednom forumu da neka zena ide u septembru kod Vlaisavljevica u MB. I sad mi nista nije jasno, sta mislite, treba li ipak ici tamo, da li je isti kvalitet kada ti on radi tamo i u Jevremovoj?

Štetica -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (27.7.2014 22:59:09)

Enalen implatacija se desava 6-7 dan,a racuna se od aspiracije,tj oplodnje.Ako su vraceni embrioni stari 3 dana onda bi trebalo 3-4dana od transfera da bude implatacija,ako su blaste onda 2dana.11-12 dana od transfera beta mora biti pozitivna ako je doslo do trudnoce.E sad kod zena koje primaju pregnil posle transfera nije preporucljivo da rade betu pre 14-og dana jer je sam pregnil beta hcg,da nebi doslo do lazno pozitivnog rezultata,tj da pokaze neku betu kao posledicu pregnila.

Štetica -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (27.7.2014 23:10:00)

Chipsy guram polako,jos koji dan pa ulazim u peti,leti vreme,nerazmisljam unapred,vec dan za danom,tako mi lakse.
A sto se tice postupka i samog Vlaisavljevica,po meni je isto isla u MB ili BG,mislim da je isto,ti ces i ovde i dole biti na istoj terapiji tako da mi je to ok. Jedino je razlika u embriologu,koji je i najbitniji faktor u celoj prici.
Ja sam nasu dr embriologa u Va pitala gde ona preporucuje da se ide privatno i ona mi je rekla ili MB ili Jevremova kod nas(radila je kod njih dugo i poznaje i embriologa i sistem rada).

zece -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (27.7.2014 23:13:08)

Zeni da vi se pofalam odobreno mi e od fond ot za zdravstvo za drugo vto saa cekam resenieto da mi stigne po postal I da zakazam ovde u sistina u sk kaj Dr lazarevski

Chipsy -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (27.7.2014 23:31:31)

Zece, srecno!
Steti, bas napredujes, samo guraj. Ali sa Vlaisavljevicem dolazi i embriolog iz MB

zece -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (27.7.2014 23:57:35)

Fala chipsy ovoj pat se nadam oti se ke bide kako sto treba oti ke odam kaj drug dr prviot pat bev u plodnost bitola I ic ne sum zadovolna po lakom dr od Dr Tase nema

Štetica -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (28.7.2014 0:19:14)

IZVORNA PORUKA: Chipsy

Zece, srecno!
Steti, bas napredujes, samo guraj. Ali sa Vlaisavljevicem dolazi i embriolog iz MB

Pa onda nemas razlog za brigu. Srecno i da nas obradujes uskoro.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>