Sicilijana -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (24.6.2014 11:23:39)
|
micaubica83 , Komisiju ces sigurno da prodjes u Visegradskoj, jer sam je ja skoro prosla sa jos nizim AMH od tvog. Oni tamo uopste ne obracaju paznju na AMH, nego na odnos FSH i LH, jer po njima Amh nije siguran pokazatelj, dok ga u Frontu gledaju. Takodje ti je bolje inseminaciju raditi u Visegradskoj, jer su ozbiljniji, imaju posebnu salu za to, obradjuju spermu i urade inseminaciju u predvidjenom roku ( oko pola sata). U Frontu ti je sve obrnuto od Visegradske i uzaludno gubljenje vremena za inseminaciju. Ja sam bila u Frontu za inseminacije i znam kako neozbiljno pristupaju tome ( ne obradjuju se spermatozoidi, cekas sa "materijalom" u ruci po 3 sata da ti urade inseminaciju,rade ti u prostoriji gde dolaze druge zene na konsultacije itd. U prevodu: tamo ti je kao na zeleznickoj stanici. Jedino sto imaju navodno vecu uspesnost za VTO. Moj savet ti je Visegradska za inseminacije i da prodjes sigurno komisiju, a posle ti biras gde ces da radis VTO. [b]Da li neka zna posle kog vremena od dobijanja resenja drugostepene komisije za VTO u Visegradskoj se dobija poziv za prve konsultacije?
|
|
|
|