NoraBo -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (12.6.2014 12:32:34)
|
Cure, može mala pomoć? U aprilu sam imala neuspešnu VTO. Posle nje dva ciklusa, april i maj. Ciklusi su mi uvek redovni 27-29 dana, trebalo je da dobijem 7.6., ciklusa još nema, radila sam jutros kućni test negativan. na redovnom pregledu uz doktorka mi je rekla da imam folikul 17mm na jednom jajniku i jedan od 18mm na drugom; endometrijum je bio 9mm. sve bi to bilo ok, da na pregled nisam išla 3 dana pre očekivanog ciklusa. inače svaki mesec imam izražene baš baš simptome pms-a (osetljive i uvećane grudi, nervoza, pojačan apetit, nadutost), ali ovaj mesec apsolutno ni jedan simptom ne osećam. doktorka reče da na osnovu uz nalaze, postoji mogućnost da nisam imala ovulaciju. da li su ovakvi nalazi uz i izostanak simptoma pms-a + kašnjenje ciklusa, znak da je u ovom ciklusu izostala ovulacija ili je po sredi nešto ozbiljnije? nikad do sada mi nisu izostali pms simtomi! elem, u ponedeljak idem na drugostepenu u Front za drugi pokušaj, sad mi je frka da nije neki veći belaj, pa me odbiju [sm=smiley19.gif]..... uf bre samo neke brige kod mene [sm=smiley19.gif].... kisss i iskrene čestitke vama koje ste ostvarile naš zajednički san [sm=bravo.gif]
|
|
|
|