cookie -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (3.6.2014 17:56:53)
|
Draga baki78 bilo bi dobro kada bih znala u čemu je problem, pa da lepo radim na tome. Kad pominješ d dimer, poslednji put sam radila polovinom aprila ( na poslu imam neke redovne kontrole, tako da relativno često vadim krv ), i bio je 1.640, ali u rezultatima ga nisu obeležili kao vrednost koja je van referentnih i ako je navedeno da je referentna vrednost cut off 0.5. To mi je bilo malo čudno, ali ni dr koja je pregledala krvnu sliku nije ništa rekla za to. Svaki put do sada je bio u granicama normale. Sutra vadim ponovo, pa ću da vidim. Nije mi baš najjasnije. A opet, vidiš, u Mariboru ne traže ama baš nikakve analize. Oni su poprilično opušteni u svemu tome. Možda je to i dobro, možda tako i treba. Čini mi se da su u fazonu svaki put, idemo dalje, pokušavajte, jednom mora da uspe. [sm=smiley13.gif] Wivern draga, kad bi neko mogao da mi kaže kako psihički da se pripremim, mislim da bi mi bio idol čitavog života. Možda je moja glava luda, ali šta ću, ne mogu da je zamenim. Ili možda?[sm=ocala.gif] Ynate ono kad vam kažu, ma saaaamo se opusti i ne razmišljaj. E to mi je super.
|
|
|
|