suncica83 -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (9.5.2014 23:20:31)
|
Malo pre videh ovu temu na SC, pa da kopiram ovde... KAKO SE PRIPREMITI ZA VTO? Prvo i osnovno: nema kafe, nema pusenja, nema gaziranih pica nikako Mesec dana pre početka početi sa trudnickim vitaminima koji sadrže folnu kiselinu Potpuno izbaciti suvo meso i sve sto je jako soljeno i masno (maslac, slanina, pecenja) Sam jesti jedno jaje dnevno zbog holesterola Sto manje hleba, pirinca i testenine Izbaciti orahe, bademe i samo jesti malo lesnika Ne jesti sir, već samo jednu solju mleka ili kefira dnevno Ljudski organizam je na kiseloj strani, i treba jesti baznu hranu da bi doslo do ravnoteze. Treba jesti mnogo: Karfiol Kelj Ananas Suvo grozdje Nemasno kuvano meso Banane Avokado Kokos Sumske jagode, borovnice, maline (bobicasto voce) Spanac Riba Kupus Jako je bitno da se seta oko 45 minuta svaki dan, naročito nakon transfera da bi bila bolja prokrvljenost materice napomena: Ja licno sve sto procitam na internetu ili bilo gde..ne uzimam zdravo za gotovo..procitam vise razlicitih komentara na istu temu..cujem misljenje vise doktora..a na kraju uradim onako kao ja mislim da je najbolje..od svega toga sto cujem izvucem neki svoj zakljucak koji po meni ima najvise smisla [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|