taraas -> RE: Vantelesna oplodnja XIII (30.4.2014 21:56:11)
|
Cao cure,ja evo nisam ulazila dosta,nesta bila u obavezama Cestitam sunasce,aostalima puno srece[sm=bravo.gif] navijam za veliku betu... Ja danas isla kod Motrenko,gledala nalaze,gledala,i kaze da nisam ja los pacijent sve u svemu ok,ti policisticni jajnici onaj prvi put u Prag da ne racunam jer su nas dobrooo zajebali,a dr,ok samo hiperstimulacija i rani spontani. E sad nije mi jasno,oni kazu policisticni jajnici,a ja u zivotu nisam imala ciste,bez od kad sam usla u ove protokole... INAce kaze da mi takav organizam i da dolazi do te hiperstimulacije i da ce je uvijek biti aaaaaaaaaaaaaaaa nije mi bilo dobro kad je rekla to,al ona to nekako radi drugacije sa malom hiperstimulacijom kaze moze doc do super trudnoce,ja sam zbunjena skroz,zasto ne daju malu kolicinu da ja izbjegnem to,jer meni je zadnji put trudnoca bila iz blaste al posao plod a ja sam bila ni mrtva ni ziva Dala mi antitjela da radim i kod geneticara[sm=zmeden.gif] ispitivanje na trombofilije... Dugacka poruka al posto sam zbunjena prosto sam htjela podijelit s vaama
|
|
|
|